Jump to content


Photo
- - - - -

FK Partizan 2018/19


  • Please log in to reply
2420 replies to this topic

#1921 Plikuscht

Plikuscht
  • Members
  • 16,514 posts

Posted 15 December 2018 - 14:54

vidi sine, lepo je to sto zboris... i tacno

 

Odluku o početku utakmice po vejavici doneo je sudija Aleksandar Živković iz Niša, posle konsultacija sa delegatom Dragoslavom Đermanom iz Bačke Palanke, posle konsultacija sa predstavnicima klubova.

Ko god da je delegat, ko god da organizuje meč, mora da zna da na onakvom terenu ne može da se igra. Bilo je logično da se odloži za neke naredne dane ili za drugi deo prvenstva, pošto je bilo nemoguće igrati fudbal“.

 

 

ali onda pitaj predstavnika svog kluba, posto mi je malo heavy da ivica laze

 

Dosta pažnje u javnosti izazvala je odluka da meč uopšte počne. Glas protiv digao je Saša Zdjelar, u petak veče kapiten Partizana, međutim, nekadašnji reprezentativni golman ističe da su su crno-beli saglasili s predlogom da meč počne u zakazano vreme.

„Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega“, dodao je Ivica Kralj.

 

 

 

ali ipak je ovo apsolutni (sto bi djani rekao) vrh, brate!


U Partizanu su ljuti na Bulatovića, jer im je, kako kažu, obećao da će svi preostali mečevi ove runde biti odigrani u zakazanom terminu. Što se, izvesno, neće desiti, jer su u međuvremenu odloženi susreti Čukarički - Crvena zvezda, Vojvodina - Proleter, Mladost Lučani - Rad, Zemun - Dinamo i Spartak - Voždovac.

 

 

koliko neko treba da je dobrano mentalno zaostao u razvoju da popase obecanje delegata subotnje utakmice u ime svih ostalih delegata nedeljnih utakmica!?

on im je obecao... dan unapred, nesto sto ga se nikako ne tice, u tudje ime, u tudjih pola tuceta imena, wtf!?!?

ili smo svi mi kreteni pa se ocekuje da mi popasemo ovo objasnjenje!?


Edited by Plikuscht, 15 December 2018 - 14:57.

  • 0

#1922 Milenko Barkley

Milenko Barkley
  • Members
  • 5,470 posts

Posted 15 December 2018 - 14:57

sada mogu samo da ga dućkaju.

 

ako nije bilo uslova za igru - onda nisu trebali da igraju, juce. ovako je glupo... sto ne znaci da nisu u pravi isticuci da je nekorektno.

samo budaletini nevidjenih dimenzija jucerasnje stanje terena moze da bude ok za fudbal.

Apsolutno. Pristanak na odigravanje utakmice je idealan alibi potez, uobičajeno za ovu upravu. Ako pobedimo heroji smo, a ako izgubimo/odigramo nerešeno imamo čime da prikrijemo svoju nesposobnost i skrenemo pažnju sa problem unutar kluba.

 

Da smo lepo rekli da nećemo da igramo ajde da vidim ko bi nas kaznio, posebno zbog ovih odlaganja danas.

 

edit: Sad tek vidim ovo iznad. Brate, kakvo ludilo vlada u klubu. Ili se svi drogiraju sa Ivicom ili su zagubili zajedničku sivu ćeliju.


Edited by 34Barkley, 15 December 2018 - 14:59.

  • 0

#1923 D. Cooper

D. Cooper
  • Members
  • 14,742 posts

Posted 15 December 2018 - 15:25

 

1. Pre njenog početka, članovi UO FK Partizan su konstatovali odsustvo regularnih uslova usled izrazito nepovoljnih vremenskih uslova (u Beogradu je, u tom momentu, temperatura vazduha bila ispod nule a snežna vejavica je nanoslila smetove na glavnom terenu Partizanovog stadiona).


2. Direktor Super Lige je, u telefonskom razgovoru, obavestio Generalnog direktora FK Partizan, g. Miloša Vazuru, koji je, u ime UO FK Partizan zahtevao da se utakmica prekine, da je njegova procena da se ova utakmica odigra do kraja i da će i SVE PREOSTALE UTAKMICE biti odigrane prema utvrđenom rasporedu.

3. Na poluvremenu utakmice, službeno lice FK Partizan, Dragan Velanac, je obavestio i glavnog sudiju Aleksandra Živkovića iz Niša o zahtevu UO FK Partizan, predsednika UO, Milorada Vučelića i Generalnog direktora, Miloša Vazure, da se, usled dodatno pogoršanih vremenskih uslova, utakmica prekine. Sudija Živković je odbio ovaj zahtev upućujući rukovodstvo FK Partizan da "traktorom nastavi da čisti sneg" i zahtevajući da g. Velanac napusti službene sudijske prostorije.

4. Utakmice koje su na programu danas, 15. decembra, odložene su usled nepovoljnih vremenskih prilika.

FK Partizan želi da istakne da su ovakvim postupanjem grubo prekršene Propozicije takmičenja Super lige Srbije u fudbalu za takmičarsku 2018/19. godinu (u daljem tekstu Propozicije) i to prevashodno u čl. 12. Propozicija u koneksitetu sa čl. 16. istog pravilnika.

U ovom slučaju su i Direktor Super lige i glavni sudija dva puta obaveštavani o nemogućnosti odigravanja utakmice između FK Partizan i FK Mačva iz Šapca. 

Čl. 12, st. 3. Propozicija predviđa obavezu prekida utakmice iz opravdanih razloga koji se nisu mogli otkloniti i eksplicitno navodi i nevreme kao razlog prekida. O prekidu, prema istom članu, odlučuje sudija na osnovu svog sudijskog uverenja a sudija Živković iz Niša je doneo odluku da se, i pored opravdanog zahteva FK Partizan, utakmica nastavi i privede kraju.

Sa druge strane, čl. 16. st. 2. Propozicija insistira na tome da se odložena utakmica jesenjeg dela prvenstva mora odigrati do završetka jesenjeg dela, što je u koliziji sa čl.12, st. 2, koji predviđa da se u slučaju izuzetno lošeg vremena ili drugih nepredviđenih okolnosti, utakmica može odložiti a odložena utakmica će se odigrati sutradan odnosno u drugom terminu koji odredi Direktor lige.

Postavlja se pitanje da li su danas odloženim utakmicama za sutrašnji dan već prekršene odredbe čl. 16. Propozicija imajući u vidu da su sve poslednje utakmice jesenjeg dela šampionata bile predviđene za 15. decembar.

Ukoliko se, međutim, staje na stanovište da se i nedelja, 16. decembar, smatra poslednjim danom jesenjeg dela prvenstva, može se uputiti pitanje zašto Direktor lige nije omogućio odlaganje utakmice FK Partizan i FK Mačva iz Šapca za nedelju, 16. decembar 2018. godine, baš kao što je slučaj i sa ostalim poslednjim utakmicama jesenjeg dela prvenstva.

FK Partizan drži da je postupanje Direktora lige neprofesionalno i tendenciozno, oštro suprotstavljeno načelu distrubutivne pravde koje nalaže da se u istim slučajevima mora postupati na isti način. Odlukama koje je doneo direktno je i bitno uticao na regularnost takmičenja.

Ovakva postupanje je samo poslednje u nizu eklatantnih ogrešenja čiji je FK Partizan postao nevoljna sistematska žrtva.

FK Partizan je u potpunosti svestan nepravnog i nepravednog tretmana koji ima u Super ligi Srbije ali je želeo da svojim konstruktivnim pristupom utiče da sila prava nadvlada pravo sile i da zapovest razuma nadvlada brutalnost bezumlja.

Međutim, kada pravno i sportsko nasilje prevlada, kada kako naš narod kaže "dara prevrši meru", FK Partizan će, u cilju sprečavanja svoje dalje diskriminacije, preduzeti sledeće mere:
1. U skladu sa čl. 58. Pravilnika o takmičenju FK Partizan će, u predviđenom roku, uložiti žalbu na odigranu utakmicu i zahtevati ponovno odigravanje ove utakmice. 

2. FK Partizan očekuje i apeluje na FSS da zakaže hitnu vanrednu sednicu i  skupštinu predstavnika klubova Zajednice Super lige i Prve lige Srbije kako bi se najzad argumentovano i okviru instutucija sveobuhvatno razgovaralo o aktuelnom stanju u Super ligi Srbije.
3. FK Partizan zadržava pravo da, ukoliko se ovim njegovim zahtevima ne izađe u susret u roku od 48 časova od momenta podnošenja ovih zahteva i žalbe, prekine dalje učešće u Super ligi Srbije i napusti Zajednicu klubova Super lige i Prve lige Srbije.


  • 1

#1924 L.Sprewell

L.Sprewell
  • Members
  • 10,793 posts

Posted 15 December 2018 - 15:55

Trebali su Batici javiti.
  • 0

#1925 Plikuscht

Plikuscht
  • Members
  • 16,514 posts

Posted 15 December 2018 - 18:06

ahahaha... pa sada ih i terza jebe i ne vadi :lol+:

 

gde ste vi zalutali, mravojedi jedni... pojma nemate vise gde udarate :lol+:

 

da sam neka vlas' samo bih im odgovorio:

utakmica se nece ponoviti. javite kada zazelite da se ponovo ukljucite u fss takmicenja da vidimo odakle krecete.

ako vam trebaju kontakt podaci (mejl, phone, fax) uefe, fife, strazbura, icty-ja - samo javite, poslace vam sekretarica.

aufwiedersehen magarci


  • 2

#1926 D. Cooper

D. Cooper
  • Members
  • 14,742 posts

Posted 15 December 2018 - 18:10

I L ekip piše o skandalu sa igranjem utakmice
  • 0

#1927 dulematic

dulematic
  • Members
  • 11,603 posts

Posted 15 December 2018 - 18:16

Vidi se da im je isti izvor ko i prosli put :D


  • 3

#1928 taliesin

taliesin
  • Members
  • 20,379 posts

Posted 15 December 2018 - 18:33

Ako se Ivica Kralj preko noci nije premetnuo u opasnog lazova rukovodstvo Partizana se opako izblamiralo ovim saopstenjem.

 

Ipak, nije mi jasan ovaj debil od sudije da nije video u kom pravcu idu vremenski uslovi i da ce do kraja teren da se pretvori u totalno sranje. Kapiram da na pocetku nije izgledalo tako strasno ali morao je sudija tokom utakmice da prekine ovo kad je video u sta se teren pretvorio. Utakmica odigrana da bi bila odigrana, nigde logike ni veze sa sportom i fudbalom. Sreca pa se bar niko nije povredio.


  • 1

#1929 Arsenije Pesic

Arsenije Pesic
  • Members
  • 13,862 posts

Posted 15 December 2018 - 23:35

Ala ga je smislio profesor jebo mu je kevu.

Ovime će potencijalno da ujebu klub mnogo grđe nego sve Đure i mornari ovoga sveta.
  • 1

#1930 Constantin

Constantin
  • Members
  • 21,867 posts

Posted 16 December 2018 - 10:07

Ako se Ivica Kralj preko noci nije premetnuo u opasnog lazova rukovodstvo Partizana se opako izblamiralo ovim saopstenjem.

 

Ipak, nije mi jasan ovaj debil od sudije da nije video u kom pravcu idu vremenski uslovi i da ce do kraja teren da se pretvori u totalno sranje. Kapiram da na pocetku nije izgledalo tako strasno ali morao je sudija tokom utakmice da prekine ovo kad je video u sta se teren pretvorio. Utakmica odigrana da bi bila odigrana, nigde logike ni veze sa sportom i fudbalom. Sreca pa se bar niko nije povredio.

Ne vidim posebnu razliku:

 

Kad dobijamo dobro je, kad nije....saopštenja?


  • 0

#1931 Plikuscht

Plikuscht
  • Members
  • 16,514 posts

Posted 16 December 2018 - 11:00

sada neko treba da okaci fotku sa kalisa i napise - u cemu je problem, nekada se kosarka igrala na sljaci.


Edited by Plikuscht, 16 December 2018 - 11:06.

  • 0

#1932 Constantin

Constantin
  • Members
  • 21,867 posts

Posted 16 December 2018 - 12:33

Evo, kako se rešava problem

PYMW5vh.jpg


  • 0

#1933 simple minds

simple minds
  • Members
  • 11,226 posts

Posted 16 December 2018 - 13:48

Kad vrediš, pobediš jebenu Mačvu i na 2 metra snega. Kad ne vrediš, ne podneseš ostavku nego kukaš i tražiš dlaku u jajetu. Nesposobna govna.


  • 3

#1934 ranzo

ranzo
  • Members
  • 596 posts

Posted 16 December 2018 - 20:02

pred zimsku pauzu:

- opet dvocifren zaostatak sa ciganima

- ono sto je jos bitnije sto je i vise nego ocigledno da nam je ekipa najobicniji krs, 90% igraca ne zasluzuju da nose nas dres jednostavno nemaju kvalitet

- sa ovakvim igracima se titula ne osvaja, u evropi smo ga ispusli ostaje taj kup ali pod uslovom da neko izbaci cigane kao prosle godine macva pa da mi pokusamo da se proguramo do pehara

- klub nema prebijene pare, tako da od famoznih pojacanja nema nista, nemaju ni koga da prodaju

- poseta na stadionu ocajna

- ovaj cirkus oko meca sa macvom saopstenje i ostale gluposti su odlican primer jednog sns kadra, prazna prica, zamena teza, ne radimo nista sem sto krademo, posle nas ne ostaje nista

 

na kraju sta reci...

 

 

 

 

NAPRED PARTIZAN ! vucicu pe*eru !

 


  • 1

#1935 T.L.T.I

T.L.T.I
  • Members
  • 2,390 posts

Posted 17 December 2018 - 16:12

Slika koja daje odgovor na sve, potpuno jasna stvar.
Gospodin Mrakić i gospodin Vazura za istim stolom u akciji "lizanje tanjira".
Nastavite sa mazohizmom, ja se šaltam na badminton. :)

Attached Files


  • 0