Jump to content


Photo
- - - - -

Da sam krala, krala sam


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
199 replies to this topic

#151 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 29 April 2011 - 14:19

Zaboravih da navedem da je izvor Ilustrovana Politika.

...e bas si nas zaduzio ovim smecem iz "politikine ilustracije". ;)

#152 pedja955

pedja955
  • Members
  • 168 posts

Posted 29 April 2011 - 14:34

Zaboravih da navedem da je izvor Ilustrovana Politika.


E, pošto je to IP objavila, ganulo me do suza, tako da ću još koliko danas pokrenuti akciju prikupljanja sredstava za dragu nam Ceculju :yucky:.

#153 Giacomo

Giacomo
  • Members
  • 1,299 posts

Posted 07 May 2011 - 20:09

U ponedeljak 9-og sud odlucuje o dilu tuzilastva sa pevaljkom Raznatovic.
Ako ovaj dil prodje bice potpuno jasno koliko nam je sudstvo ''nezavisno'' i ''reformisano''.
Ujedno ce i Insajder pratiti odluku suda. Jedva cekam.

#154 Contractor

Contractor
  • Members
  • 22,737 posts

Posted 09 May 2011 - 12:35

Sud prihvatio nagodbu sa Cecom
IZVOR: B92, TANJUG
Beograd -- Viši sud u Beogradu prihvatio nagodbu o sporazumnom priznanju krivice koje su sa tužilaštvom sklopile Svetlana Ražnatović i njena sestra.



Obrazlaganje suda o prihvatanju sporazuma sa Ražnatovićevom i njenom sestrom trajalo je svaga petnaestak minuta.

Prema sporazumu, pevačica i njena sestra Lidija Veličković Ocokoljić treba da plate milion i po evra državi. Sporazum predviđa i da Svetlana Ražnatović provede godinu dana u kućnom pritvoru, a njena sestra šest meseci.

Pošto rešenje o nagodbi sestara i Tužilaštva postane pravosnažno, sud će im izreći presudu, a one će novčanu kaznu plaćati na tri rate.

Lidija Veličković Ocokoljić nagodila se sa tužilaštvom da prizna da je pomagala sestri u malverazacijma sa transferom fudbalera, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora.

One su danas na ročištu potvrdile da su sporazum sa Tužilaštvom zaključile dobrovoljno i bez zablude, kao i da su svesne da nemaju pravo da ulože žalbu.

Punomoćnik oštećenog FK "Obilić" Milan Zindović istakao je da taj klub ne ističe oštetni zahtev niti se pridružuje krivičnom gonjenju Ražnatovićeve i njene sestre.

Prema rečima Zindovića, sve iznose koji su Ražnatovićevoj stavljeni na teret od transfera fudbalera ona je uplatila na račun "Obilaća" i za to postoji dokumentacija.

FK "Obilić" ipak ima pravo da kao oštećeni uloži žalbu na rešenje sporazuma u roku od osam dana, a ukoliko to ne učini rešenje će postati pravosnažno i sud će zakazati izricanje presude u skladu sa nagodbom.

Pošto je sud usvojio nagodbu Ražnatovićevoj i njenoj sestri neće biti suđeno, već će im biti izrečena presuda sa kaznama u skladu s nagodbom sa Tužilaštvom.

Posle zaključenja sporazuma, portparol Tužilaštva Tomo Zorić je objasnio da će naplatom kazne od milion i po evra od Ražnatovićeve država zaraditi tri puta više od iznosa za koji je bila oštećena, kroz neki oblik utaje poreza.

On je tada ukazao da se optužbe da je sa saradnicima protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara odnose na oštećenje "Obilića", koji ukoliko želi može da povede parnični postupak protiv Ražnatovićeve za naknadu štete. Klub se, međutim, javno izjasnio da to neće učiniti.

Ukoliko Ražnatovićeva i njena sestra budu osudjene na kućni zatvor, one će morati da u toku izdržavanja kazne nose elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će Uprava za izvršenje krivičnih sankcija pratiti njihovo kretanje.

Više tužilaštvo u Beogradu krajem marta je podiglo optužnicu protiv Ražnatovićeve, zbog sumnje da je sa saradnicima protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove, kao i držanja 11 pištolja bez dozvole.

Posle osam godina istrage, koja je više puta proširivana, osim Ražnatovićeve optužnicom su obuhvaćeni njena sestra i nekadašnji rukovodioci FK "Obilića" Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević zbog prodaje jednog igrača.

Sporazumom o priznanju krivice nisu obuhvaćeni Binić i Dimitrijević, tako da se proces protiv njih nastavlja. Oni su uložili prigovore na optužnicu, o kojima treba da odluči sud.

Posle podizanja optužnice, Više tužilastvo je naložilo sporovođenje finansijske istrage protiv Ražnjatovićeve i njenih sarodnika, kako bi se utvrdilo da li je njena imovina veća od legalno stečenih prihoda, ali je posle zaključenja sporazuma i ta istraga obustavljena.



#155 forestpk

forestpk
  • Members
  • 234 posts

Posted 09 May 2011 - 13:33

Sramota!
ovo je otvoreni poziv svima nama da se bavimo kriminalom zato sto cemo proci bez kazne. Ili cemo uzeti kredit pa platiti svoje grehe na kasiciu.

Da vidimo da li bi ovako prosao bilo ko ko nije u toj nacionalistickoj prici. Srpska majka koja je trebalo da da alibi jednom od ubica Zorana Djindjica, udovica ratnog profitera i ubice, zabavljacica naroda na koncertu u paketu sa Veljom Ilicem i Kostunjavim je pozeljan element sa stanovista tih mozgova koji imaju samo jedan cilj, a to je da Srbija nikada ne postane normalna i moderna drzava da bi oni i dalje mogli da vrsljaju, a sve u ime patriotizma i majke Srbije.

UDBA i dalje dobro radi svoj posao i sprecava svaki korak koji vodi ka normalnoj drzavi.

#156 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 09 May 2011 - 17:26

Umrla Pravda u S.? Ma, kakvi! Povampirila se!

#157 Constantin

Constantin
  • Members
  • 21,867 posts

Posted 09 May 2011 - 18:21

Sud prihvatio nagodbu sa Cecom

http://www.b92.net/i...0&nav_id=510938

"one nisu sklone vršenju krivičnih dela"



:blink:

Sud je takođe zaključio da je Svetlana Ražnatović samohrana majka dvoje maloletne dece, njena sestra Lidija takođe majka i porodična žena


...sirotice... :ajme:

Navedeno je takođe i da bi u slučaju pokretanja sudskog postupka u ovom predmetu, on bio dug, komplikovan i preskup, da bi se morali saslušati svi svedoci iz istrage kao i fudbaleri od kojih nijedan nije saslušan u istrazi.


Tačno je da bi bio dug,jer koliko su se "kilavili" da dodju u ovu fazu ko zna koliko bi im trebalo da krenu dalje a kraja nigde...a da je komplikovan...he,he Žitoradja

Tomo Zorić je objasnio da će naplatom kazne od milion i po evra od Ražnatovićeve država zaraditi tri puta više od iznosa za koji je bila oštećena


profiteri...

http://www.youtube.com/watch?v=PfnYqQfs6Z4


http://www.youtube.com/watch?v=XLRpj4HPBLg&playnext=1&list=PL24ECEAE76D441592

#158 KANDAhar

KANDAhar
  • Members
  • 5,117 posts

Posted 09 May 2011 - 18:22

Mislim da je ovih proteklih desetak godina prividnog boljitka maksimum što ovakva država zaslužuje. Obzirom da su zakoni prirode neumoljivi, ostaje samo blaga znatiželja oko pitanja gde će prvo da opali metak.

#159 Skyglider

Skyglider
  • Members
  • 9,164 posts

Posted 09 May 2011 - 21:11

Svaka cast Jugoslavu kako je saterao Zorica u cosak. Glupan umesto da konkretno odgovara na pitanja, hvata se za Bekera i Maldinija :ajme:

#160 pojedinac

pojedinac
  • Members
  • 2,127 posts

Posted 10 May 2011 - 02:44

Na stranu šteta koja je ovom sramotom učinjena eventualnim promjenama na bolje u Srbiji, ali moram primjetiti i jedan finu, ljudsku poruku koju ovim potezom "lider u regionu" šalje komšijama.

Nakon slinavljenja pod njenim stejdžom onomad u gostima kod komandanta šume, zvanični Beograd (zvanični, nego šta!) nam poručuje - mi svoje heroine ne zaboravljamo! Ipak je to Kosovka djevojka, pojila je borca a i svoje majčinske grudi nudila naciji na izvolte. Malo li je!?

Na novosrpskom - znači, strašno!. Tadić i njegovi došupnici nikada niže i nikada štetniji nisu bili. Ja suštinske razlike između njih i prethodnika sa malo ružnijim frizurama ne vidim.

#161 ObiW

ObiW
  • Members
  • 5,684 posts

Posted 10 May 2011 - 04:44

Nakon slinavljenja pod njenim stejdžom onomad u gostima kod komandanta šume, zvanični Beograd (zvanični, nego šta!) nam poručuje - mi svoje heroine ne zaboravljamo!


Jok more. Ovim potezom zvanični Beograd poručuje: budžet nam je prazan, jebeš principe, daj šta daš.

Ne veruješ?

Pre neki dan su pustili u promet priču da će oporezovati nekretnine po stopi od... čini mi se 2% od realne cene. Stanovi u užem centru Beograda nisu ispod 100 hiljada evra. Zamisli da u gradu gde je prosečna plata 500 evra moraš da izdvojiš 2 hiljade godišnje za porez na nekretninu?

Elem, posle par dana ispipavanja javnosti (koje je, jeli, veoma negativno reagovalo na ovakav predlog) pojavio se Đilas koji je rekao da od tog novog poreza nema ništa. Taj demanti znači da će ga zasigurno biti - posle izbora i u manjem iznosu nego što je najavljeno.

#162 Giacomo

Giacomo
  • Members
  • 1,299 posts

Posted 10 May 2011 - 06:27

''....., zvanični Beograd (zvanični, nego šta!) nam poručuje - mi svoje heroine ne zaboravljamo! Ipak je to Kosovka djevojka, pojila je borca a i svoje majčinske grudi nudila naciji na izvolte. Malo li je!?....''

Juce je se heroina smejala svima u lice. Dosla je u sud obucena u belom (samo je falio val za vencanje sa vlascu naravno) kako bi sebe prikazala ''nevinom''. Cak je iz njene kolekcije naocara za sunce i vestackih noktiju izvadila i naocare sa belim okvirom. Da sve bIDne u stilu, je l'te. :lol: :yucky: :ph34r:
Covece, kriminalci se jos i ponose sto su olos koji jesu. Dok pajaci iz ''pravosudja'' zabezeknuto gledaju i ne mogu da se nacude kako, breeeee, ribon lepo izgleda, vidim Zorica & Co kako u sebi uzvikuju: '' waauw, koja riba... veceras kad legnem sa zenom mislicu na Ceciliju, joooj kako nudi svoje grudi... dok sudske zenkice razmisljaju: ''...joooj gde li je kupila beli komplet, jooooj sto joj je nakit, joooj sto su dobre sandale, joooj.... da li cu naci i ja od para koje nam je istisla....., joooj......'''
Loooodnica, ljudi, Srbija je generalno loooodnica. :ajme:

#163 pojedinac

pojedinac
  • Members
  • 2,127 posts

Posted 10 May 2011 - 09:11

Jok more. Ovim potezom zvanični Beograd poručuje: budžet nam je prazan, jebeš principe, daj šta daš.

Ne veruješ?

Pre neki dan su pustili u promet priču da će oporezovati nekretnine po stopi od... čini mi se 2% od realne cene. Stanovi u užem centru Beograda nisu ispod 100 hiljada evra. Zamisli da u gradu gde je prosečna plata 500 evra moraš da izdvojiš 2 hiljade godišnje za porez na nekretninu?

Elem, posle par dana ispipavanja javnosti (koje je, jeli, veoma negativno reagovalo na ovakav predlog) pojavio se Đilas koji je rekao da od tog novog poreza nema ništa. Taj demanti znači da će ga zasigurno biti - posle izbora i u manjem iznosu nego što je najavljeno.


Ma, kako da ne! Tako su joj i rahmetli muža putali da unese u Srbijicu prepoštenu oslobođenu bijelu tehniku, kerma i tozla. Zbog budžeta naravno, jebeš principe...

#164 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 10 May 2011 - 12:43

Elem, posle par dana ispipavanja javnosti (koje je, jeli, veoma negativno reagovalo na ovakav predlog) pojavio se Đilas koji je rekao da od tog novog poreza nema ništa. Taj demanti znači da će ga zasigurno biti - posle izbora i u manjem iznosu nego što je najavljeno.

To nema sumnje. Pipanje pulsa je zavrseno, 2% je mnogo, prepolovice. I progurace, taman kad ljudi ne bi jeli, pare ima da se namaknu. Kad god neko kaze za one banana drzave, ovo je dno dna, nikako da skontaju da ima jos nize. I nije samo Ceca silikonusha primjer, primjeri su na sve strane. Nema dna, tone se konstantno.

#165 Skyglider

Skyglider
  • Members
  • 9,164 posts

Posted 10 May 2011 - 14:53

Fotoreporeteri, koji su imali dozvolu suda, među kojima su neki radili i za najveće svetske agencije, počeli su da slikaju osuđene sestre dok su sedele ispred sudnice. Međutim pripadnik ličnog obezbeđenja Ražnatovićeve počeo je da gura fotoreportere i da viče: “Dosta je više”.

Telohranitelj poznate pevačice stao je ispred vrata sudnice, a zatim mu je sudsko obezbeđenje dalo stolicu da sedi u blizini okrivljenih, što je neubičajena praksa u sudovima.

Čim je završeno suđenje pripadnik ličnog obezbeđenja Ražantovićeve stao je na izlaz iz sudnice i nije dopustio nikome da izađe, dok ona i njena sestra nisu izašle. Osuđena vlasnica Obilića obučena u belo izašla je iz sudnice sa osmehom, koji nisu uspele da prikriju ni velike naočare za sunce.

Ona i sestra uputile su se pravo ka džipu koji je sve vreme trajanja suđenja bio na kolovozu, ispred Plate pravde, tako da su druga vozila morala da ga zaobilaze.



http://www.blic.rs/V...a-nekoliko-dana



Posted Image


Edited by Skyglider, 10 May 2011 - 14:54.