A novosti ima. Evo, Honda prodaje model sa dva kvacila (hrv.: kuplunga

Zanima li koga to?
Posted 04 September 2010 - 00:44
Posted 04 September 2010 - 06:16
Edited by rory, 04 September 2010 - 06:19.
Posted 04 September 2010 - 08:00
Edited by zoran59, 04 September 2010 - 08:16.
Posted 04 September 2010 - 13:25
Edited by down with the sickness, 04 September 2010 - 13:53.
Posted 04 September 2010 - 16:26
Posted 04 September 2010 - 23:31
Hehe, pošto je glavni šaljivdžija spazio temu možda i ima neke šanse (da završi na deponiji a mi banovani
) Ne znam za magripu ali što se mene tiče "gospodju" sam davno prosledio dalje i u očajanju kupio dva motora. Sad ex-draga traži da joj dam jedan dok ima lepih dana da se malo kurči po kraju
Zapravo sam i prošle godine kupio jedan ali sam napravio udes pre nego što sam rešio imovinsko pravne zavrzlame pa je zavržio na policijskom depou a mene još vijaju sudski pozivari i osiguranje
No hajmo redom. Leto 1979. tomos automatik "kaišar"
Edited by down with the sickness, 04 September 2010 - 23:31.
Posted 05 September 2010 - 06:08
Edited by zoran59, 05 September 2010 - 06:20.
Posted 05 September 2010 - 21:10
Posted 06 September 2010 - 05:41
Što da preskočimo istoriju, šta čemo pričati ovde ako ne anegdote iy prošlih vremena. Pazi ovo "eto kupio sam nov motor, specifikacije imate na sajtu proizvodjača, svako veče se odvezem do obližnjeg bara, uskoro će mali servis i to je to, hvala na pažnji i dovidjenja".
A i nisam baš daleko otišao, kažu da sam se sa godinu i po penjao na motocikl pa mi je i jedno od prvih sećanja iz detinjstva kako sedim izmedju roditelja na nekom dvotočkašu u svitanje zimskog jutra, ono krenuli da me ostave u obdaništu pa na posao. Ili još pre kada je keva uletela u obalu sa nekim prometalom noseći me u stomaku. Kaže da je to možda ostavilo posledice. No da zadovoljim zanatiželju, evo je sličica sa dva iskusna ata, zzr1000 i gs550, u ćošku proviruje komšin sportster.
Edited by down with the sickness, 06 September 2010 - 06:09.
Posted 06 September 2010 - 06:30
Ja sam to nekoliko godina zvao financijskom krizom.Evo, dve decenije posle ....... dechachki snovi se ostvaruju. Neki to zovu krizom srednjih godina ...
Edited by zoran59, 06 September 2010 - 06:33.
Posted 06 September 2010 - 06:49
Na onima sa 6 brzina ja pokušavam da nabodem sedmu i ne samo ja, nemoj oko toga da se brineš. Stari japanci poput onog mog suzukija su imali displej pa su ga ukinuli kao prevazidjenu stvar. Na modelima sa lancem je lako promeniti odnos menjanjem lančanika a za kardan ne znam, proveri opet da li postoji par zupčanika sa drugim odnosom prenosa , mi smo to kupovali ali samo kad se polomi. Opet krajnja brzina od 180km/h je prikladna snazi motora i daleko premašuje udobnu brzinu na kruzeru tako da bi ti verovatno hteo overdrive. Iskreno ne znam zašto bi preko ovog kupovao dvolitarsku krmaču, šta to može što ovaj motor ne može uključujući i lečenje kompleksa? Sve ovo jeste donekle i kurčenje ali dok neki time pokazuju višak testosterona drugi višak novca, ako ti je ovo drugo na umu kupi neki od skupljih HD modela. Ja tu ne bi ništa dir'o, ovoj spravi ništa ne fali... ovo nije motor za auto-put, ima dovoljno snage za jednog na njemu, ali mu fali 6-ta brzina, noga stalno trazi 6-tu brzinu. Poshto motor ima 270 kilograma, dakle dosta tezak, mislim da bi morao da ima dva diska napred, znachi kochenje bi moglo biti bolje. Iako sam kupio motor pre svega za obilazak gradskih restorana i lechenje kompleksa
ipak ponekad treba skratiti put izlaskom na highway. I zato verovatno sledece sezone kupujem neshto vece, da li ce to biti Suzuki M90 ili M109 ili neshto drugo, videcemo.
Treba li ti service manual, imam ga na hardu? Nisu loši imao sam do skoro skuter 125 a i jedna prijateljica ima aquilu gv250, ne bih rekao da zaostaju za japanskim modelima (samo da me ne čuje yoyogiHyo mi je prvi hladjen vodom. Kupio slucajno - moderis'o jedan moto-furum i nadjem jednoga sto mu se "razletela" masina, a ostatak odlican. A drugoga koji ima novu masinu. Oboje skoro badava, pa ne odoleh. Sad sam u procesu udruzivanja svega u upotrebljivu celinu.
Posted 06 September 2010 - 07:04
Hvala na ponudi - imam i ja a i isprintao sam ga. Ako te zanima Hyo, prikljuci se na www.korider.com - i tamo sam moderator, ali vise ne toliko aktivan, prvo zbog duze bolesti a onda zbog nekih sranja na samom forumu... Ima puno entuzijazma, a moderacija drzi gluposti na minimumu.Treba li ti service manual, imam ga na hardu?
Edited by zoran59, 06 September 2010 - 07:11.
Posted 04 October 2010 - 12:00
Yamaha FZS1000 Fazer iz 2003. Aktivni jahac jer sa njim svaki dan idem na posao.- za pocetak samo recite sta vozite, a ako moze - i zasto bas to.
Posted 06 October 2010 - 02:28
Fina jurilica, Trne! Probao sam americku verziju (tu se zove FZ1), opaka sprava...Yamaha FZS1000 Fazer iz 2003. Aktivni jahac jer sa njim svaki dan idem na posao.
Posted 06 October 2010 - 04:33
nista bolji BMW od japanaca osim sto ima ime i cenu.kada bih mogao da priustim West Coast ili Orange County.Sve ostalo je kozmetika...Dobra ti Suza, DWS - al' ja bih radije BMW...