Ma to su dva recepta. Prvi je neka egzoticna latinoamericka kuhinja. Drugi je jevrejska.Pa sa slaninom???
Vidim da neko mesa pavlaku i marmeladu. Ova domaca kisela pavlaka sa 12 posto masti i marmelada od npr. visanja daju odlican vocni jogurt.
Posted 05 March 2008 - 22:25
Ma to su dva recepta. Prvi je neka egzoticna latinoamericka kuhinja. Drugi je jevrejska.Pa sa slaninom???
Posted 05 March 2008 - 23:26
Posted 06 March 2008 - 20:30
Posted 07 March 2008 - 02:49
Posted 07 March 2008 - 04:18
Posted 07 March 2008 - 11:30
Edited by PedjaB, 07 March 2008 - 11:37.
Posted 08 March 2008 - 13:23
ne znam prevod ali englezi to zovu liqourice sorbet (Kao bronhi),
Posted 08 March 2008 - 13:34
slatki crni koren
Posted 08 March 2008 - 19:32
Posted 08 March 2008 - 20:41
Ne znam kakve su uvaljane, ali, punjene su odlicne, ima ih u Italiji.Gledam ovih dana po Meksiku: Bombone i cokoladice uvaljane u ljutu papriku (chilli); nisam, naravno, probao...
Edited by gilindu, 08 March 2008 - 20:41.
Posted 08 March 2008 - 21:22
Posted 08 March 2008 - 21:29
Kalabrezi (doduse, samo u jednom mestu, ne secam se vise kom, to je lokalni specijalitet) prave cak i sladoled od ljute paprike.
Edited by gilindu, 08 March 2008 - 21:34.
Posted 10 March 2008 - 21:43
Verovatno si onda bio vrlo lose raspolozen.Gledam ovih dana po Meksiku: Bombone i cokoladice uvaljane u ljutu papriku (chilli); nisam, naravno, probao...
Edited by slepa_koka, 10 March 2008 - 21:44.
Posted 11 March 2008 - 21:33
Ne mogu da odolim, a da te ne upitam: Da li je piletina bila u umaku od meda i ljutih paprika, ili ljutih patika?Piletina sa umakom od meda i ljute patrike-New Orleans
Svinjsko meso przeno sa raznim vocem-Costa Rica
Riba sa limunom i kokosovim mlekom-Costa Rica
Ljudi verovali ili ne ali ovo sve nije lose kada se proba.
Znam, ja probò - hvala.Ne znam kakve su uvaljane, ali, punjene su odlicne, ima ih u Italiji.
Edited by vladan, 11 March 2008 - 21:34.
Posted 11 March 2008 - 23:14
Ma pitanje je na mestu.Uvalili su mi neki laptop koji kao da je prosao kroz mesalicu za beton. Ne mogu jednu recenicu da napisem normalno.Ne mogu da odolim, a da te ne upitam: Da li je piletina bila u umaku od meda i ljutih paprika, ili ljutih patika?
Inace, specijaliteti tog tipa, koji pominjes, na sve strane se prodaju po ulicama gradova i gradica Centralne Amerike i Meksika.
Znam, ja probò - hvala.
Uopste, kuhinja Meksickog zaliva (kajun) kombinuje meso, slatko i ljuto.
Edited by MAGRIPA65, 11 March 2008 - 23:21.