Jump to content


Photo
- - - - -

Feminizam


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
136 replies to this topic

#61 DonJuan

DonJuan
 • Members
 • 21,299 posts

Posted 28 November 2014 - 20:38

Liberalizam je mentalni poremećaj i on kao rak se širi i metastazira na sve većem broju stanovnika, tako da ja nebi to izolirao na šaku ljudi...

 

 

German politicians announce plans to introduce 50/50 quotas for traffic lights so there are as many flashing green men as there are women - da, dakle dobro ste pročitali, ako niste ubrali odma, u jednom gradu u Njemačkoj (za početak možda?) žele maknut seksističke znakiće na semaforima. Muške. I stavit pola pola, da budu i ženske. Ovdje je članak.

 

Nije to jedini primjer kako liberalni bolesnici operiraju i šire "toleranciju" i dižu "svjest".

 

Taj znanstevnik od neki dan, onaj iz tima koji je spustio sondicu na kometić pa su ga razapeli zbog majice? Pa nije priča gotova. Čovjek je POČEO PLAKAT dok se ispričavao oko majice. Evo.

 

Ali ima još ovih dana šta se događa u svijetu liberala. Kao recimo podizanje svijesti ispred Vatikana.

 

n what they described as a protest over Pope Francis's upcoming visit to the European Parliament, three members of the group appeared on St Peter's square wearing only leather mini-skirts and flower garlands in their hair. After bending forward, the women dropped down on to all fours, all the time appearing to simulate anal sex with a crucifix.

 

 

Stvarno su impresivni ti liberali, koliko slobode, koliko svjetonazora, fascinantno, kakvi samo široko-svijetski pogledi nevjerovatno, mora da je lijepo bit kad si tako širokih pogleda, a ne skučenih i nazadnih, primitivnih da kažem.

 

 

Mozda se covek zezao, malo grubo ali stvarno mi deluje neverovatno da ovako nesto pise ozbiljno.

Nije problem sto je banovan trajno, problem je sto nije ranije, i to je moja krivica.#62 angelia

angelia
 • Members
 • 15,569 posts

Posted 28 November 2014 - 20:40

Nije problem sto je banovan trajno, problem je sto nije ranije, i to je moja krivica.

ok taj deo sam propustila, nisam nesto citala topik#63 Obijač Pragova

Obijač Pragova
 • Banned
 • 11 posts

Posted 30 November 2014 - 18:17

WTF ?  Šta bi to trebalo da znači, 'leba ti  ?  Znači, ti sumnjaš da su sve ružnjikave devojke i žene gej ? Da vole samo  žene ??   Kada je kao, našla dečka prolepšala se i postala ''normalna''.   Sad normalno i izgleda i govori i oblači se ......  u  sunce ti yebem,    koja  filozofija    40.gif

 

Ima tu onoga  kao, kada neka ''ružnjikava'' odbije momka, on pomisli,  ma kako se usudjuje da me ignoriše, gaborka jedna, tu proradi ego i on zaključi: ma , sigurno je lezbača. Sličan je slučaj i sa devojkama. Kada momak odbije devojku, iz možda veoma jednostavnog razloga jer hoće da bude veran svojoj devojci/ženi, njoj proradi ego,  pa kaže:  ih, ovi današnji, sve ili njanjavi papučari ili derperi  :blink: :wacko:

Ne mozes na osnovu fizickog izgleda da posumnjas da je neko gej?#64 Schrodinger

Schrodinger
 • Members
 • 20,418 posts

Posted 30 November 2014 - 21:59

Ne mozes na osnovu fizickog izgleda da posumnjas da je neko gej?

Sigurno ne kad su u pitanju zene prosecne ili ispod-prosecne lepote kao sto je bilo sugerisano (na stranu to sto je lepota sasvim subjektivna i kulturno uslovljena kategorija, bez obzira sta tu razni konzervativci mudrovali). #65 DonJuan

DonJuan
 • Members
 • 21,299 posts

Posted 30 November 2014 - 22:14

Kako je na osnovu izgleda dovoljno da se "posumnja" u nekog da je gej je misterija.

 

Klasican fasisticki bullshit.#66 adeptus astartes

adeptus astartes
 • Members
 • 196 posts

Posted 03 December 2014 - 01:53

Mislim da je potrebno napraviti jasnu razliku između pojmova 'feminizam' i 'feminacizam' (eng. feminazi). Uzgred na tu temu ima jedna varijacija svima poznate filozofske rasprave:

 

- optimista kaže da je čaša polupuna

- pesimista kaže da je čaša poluprazna

- 'feminazi' kaže da je tečnost u čaši žrtva muškog ugnjetavanja#67 Mama_mia

Mama_mia
 • Members
 • 4,639 posts

Posted 10 December 2014 - 19:59

Ženski kutak: Danica Popović

Po feminističkom principu Olja za Biljanu, Biljana za Ružicu, Ružica za Borku, Borka za Lilu, Lila za Aidu, Aida za Alijeva, ove oslobodilačke 2014, najmilije prijateljice su se okupile i štafetnu palicu “Osvajanje slobode” prosledile Danici Popović, profesorki Ekonomskog fakulteta u palanci razorenog obrazovanja....

a ima i tweet

 

 

http://www.e-novine....homofobije.html#68 Schrodinger

Schrodinger
 • Members
 • 20,418 posts

Posted 13 December 2014 - 01:48

Nadam se da su primeceni cisto fashisticki tekstovi u "Politici" posvecenu "problemu" niskog nataliteta zbog prevelikog obrazovanja zena:

 

http://www.politika....ma-dete.sr.html

 

Jozef Gebels i - cak i vise - Julijus Strajher bi bili presrecni...#69 Kido from Junkovac

Kido from Junkovac
 • Members
 • 6,635 posts

Posted 13 December 2014 - 05:28

" Produzeno skolovanje i hedonisticki obrazac zivljenja " odmah u prvoj recenici.

 

Posle su opet pricali o reproduktivnim mocima nakon odredjenih godina, bas ono dno da ne citiram dalje taj mulj.

Da li citati komentare na ovo, kojih ima 226 u ovom trenutku. Neka.#70 dhx

dhx
 • Members
 • 7,032 posts

Posted 13 December 2014 - 05:40

Nadam se da su primeceni cisto fashisticki tekstovi u "Politici" posvecenu "problemu" niskog nataliteta zbog prevelikog obrazovanja zena:

 

http://www.politika....ma-dete.sr.html

A poentirati sa ugroženim srpstvom u obliku proverenih neprijatelja Albanaca, Bošnjaka (čak zapisano 'Muslimana') i Roma, priceless uber alles:

 

'Резултати пописа потврдили су да Ромкиње, Албанке и Муслиманке рађају највише деце.'

 

Jedva čekam samozvane borce protiv zapadnih, sistemskih represalija, nesloboda, aparthajda, fašizma i ostalih tricina da se pozabave sa ovom 'devijacijom' na 50+ stranica, sa sve mišljenjima uvaženih sociologa.#71 vilhelmina

vilhelmina
 • Members
 • 11,937 posts

Posted 13 December 2014 - 10:08


Jedva čekam samozvane borce protiv zapadnih, sistemskih represalija, nesloboda, aparthajda, fašizma i ostalih tricina da se pozabave sa ovom 'devijacijom' na 50+ stranica, sa sve mišljenjima uvaženih sociologa.

 

Evo tu smo, da ne budes razocaran.

Najbolje od svega je sto se na susednom topicu jedna sasvim suprotna pojava (visok natalitet, uz povecen broj maloletnickih trudnoca i single mama u afroamerickoj populaciji) objasnjava potpuno istim obrascem - stvaranjem uslova da zene same odlucuju o svom zivotu i svom telu.

Dakle, nema druge nego vratiti sve to u kuhinju i u okrilje crkve. Gde to jos ima da se radja i ne radja kako kome padne na pamet?#72 dhx

dhx
 • Members
 • 7,032 posts

Posted 13 December 2014 - 11:17

Evo tu smo, da ne budes razocaran.

Umeš ti to mnogo bolje nego ovakvim metiljavim onelinerom zapišati topić. Biće samo da nema motiva da se zagrebe ispod površine dobroćudnog etnohorizonta.#73 babyW

babyW
 • Members
 • 4,672 posts

Posted 13 December 2014 - 17:32

Evo tu smo, da ne budes razocaran.

Najbolje od svega je sto se na susednom topicu jedna sasvim suprotna pojava (visok natalitet, uz povecen broj maloletnickih trudnoca i single mama u afroamerickoj populaciji) objasnjava potpuno istim obrascem - stvaranjem uslova da zene same odlucuju o svom zivotu i svom telu.

 

 

Misliš da rađanjem dece odlučuju samo o svom životu?

 

Onda nije uopšte čudno što te iznenađuju neka stanja u društvu koja ne možeš racionalno da objasniš.#74 Schrodinger

Schrodinger
 • Members
 • 20,418 posts

Posted 14 December 2014 - 23:52

Dakle, nema druge nego vratiti sve to u kuhinju i u okrilje crkve. Gde to jos ima da se radja i ne radja kako kome padne na pamet?

Kineska kuhinja jeste dobra (mada su najveci chef-ovi uglavnom muskarci), ali ne uspevam da vidim gde si to u kineskom drustvu nasla "okrilje crkve". Sta kaze Lord Giddens?#75 1M1F

1M1F
 • Members
 • 5 posts

Posted 15 December 2014 - 15:35

nastao tamo 50-60tih u americi, kad ih je propaganda ekspert Edward Bernays iskoristio za potrebe industrije duhana/cigareta kao reklamu

ono kad su šetale sa cigaretama u ruci kao znak njihove "slobode" ustvari skrivena shema je bila da žene poćnu pušiti

pa onda je tu i takozvana "big Pharma" sa masom nepotrebnih tableta koje im navodno trebaju, a anti-bebi tablete ih čine muškobanjastima i pojaćano(brže) im rastu dlake po tjelu!

to su samo neke od nuspojava tih anti baby pilula/tableta, mada ima ih još!

pa onda recimo glavna feministkinja u americi je ispalo da je zapravo agent FBI-a i još nekih agencija, neznam sad joj ime, ima dokumentarac na youtube o feminizmu kako je sve poćelo

zapravo prodaju im maglu i bajke da su "jednake" muškima, kaj prirodno jednostavno vidimo na prvi pogled nije istina, i onda se tamo negdi u kasnim 40tim ili ranim 50tim nađu odjednom same!

bez muža bez djeteta...prošo voz...! dok su one bile feministkinje, nešto kao ona iz Zagreba predsjednica udruge "B.A.B.E." sad bi odjednom htela muškarca kraj sebe, promenila je ton govora!

pa onda tu je i Željka Markić isplivalo da joj je sponzor farmaceutska kompanija i da zapravo "ispod pulta" dila te anti baby tablete haha to vam je feminizam!!! interes i BIZNIS farmaceutike!!!


Edited by 1M1F, 15 December 2014 - 15:38.