Jump to content


Photo
* * * * * 1 votes

Tenis klađenje, predlozi, rasprave...


  • Please log in to reply
4679 replies to this topic

#2011 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 01 November 2015 - 21:47

Federer R. - Nadal R.  hg1(2.5)   1.60
ATP Bazel,tvrda podloga,finale
 63 57 63

Pocinje Pariz,poslednji Masters sezone. Kladionice kao izrazitog favorita vide Novaka Djokovica ciji trijumf u "Gradu svetlosti" placaju koeficijentom koji se krece oko 1.60,sto dovoljno govori samo po sebi. Novak ce verovatno osvojiti Bersi jer je za koplje iznad konkurencije u ovom momentu,a cinjenica da je Finale u Londonu malo pomereno ove godine ce mu,verovatno,dodatno olaksati posao i pored zahtevnog zreba.
Bilo kako bilo,da se malo pozabavim sutrasnjim programom.
Sve-francuski obracun izmedju Monfisa i Pera je verovatni derbi dana,ali ja sam izabrao druga dva meca kao predloge.

Thiem D. - Mannarino A. 1   1.62
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,1.kolo

Nijedan od dvojice nije u sjajnoj formi,ali svejedno malu prednost dajem mladom Austrijancu jer je,medju ostalom,i bolji igrac, bar po mom misljenju. Iako nisam ocekivao mnogo od njega u mecu protiv Gaskea u Bazelu,odigrao je lep mec protiv Francuza i verovatno je trebao da dodje i do seta tamo.
Manarino je daleko iza Gaskea ovih dana i Tim ga je vec pobedio ranije ove sezone u Majamiju (7-6 4-6 7-5),sto znaci da Dominik zna kako da ga dobije,mada ce sada stvari biti malo teze za njega jer Adrijan igra na domacem terenu. I pored toga ocekujem da ga Tim dobije na cisti kvalitet,tj.na razliku u klasi koja je bar za neki procenat na njegovoj strani. Kvota koju daje BaltBet na pobedu Austrijanca je zadovoljavajuca.

Mahut N. - Lajovic D.  2  2.25
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,1.kolo

Bez obzira na sve price koje prate Lajovica, ja ne mislim da je Duci sutra ovoliki autsajder. Razlog zbog kojeg je Francuz postavljen za velikog favorita lezi u cinjenici da je dobar kad god igra na domacem terenu,ali to,po meni,vise nije istina. Mai mi se uvek dopadao za gledanje,jer njegov tenis nudi jednu atrakciju,ali ne mogu da ignorisem njegovo nazadovanje u poslednjoj godini ili nesto vise. On vise ne pobedjuje jake igrace,muci se protiv svakog iole jakog takmicara i domaci teren mu nece pomoci sam po sebi.
Lajovic je vec odigrao dva dobra meca u Bersiju i dobro je delovao i u Bazelu prosle sedmice tako da je definitivno vredan nekog uloga sutra. U najgorem slucaju ovo moze biti 50/50 mec,mada ne bih iskljucio neku laku pobedu naseg igraca. Sto se mene tice- Mai vise ne uziva nikakvo poverenje.


  • 0

#2012 niko69

niko69
  • Members
  • 4,580 posts

Posted 01 November 2015 - 21:55

Prepisujem Thiema, sta mislis o Sepiju?


  • 0

#2013 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 02 November 2015 - 12:19

Prepisujem Thiema, sta mislis o Sepiju?


  • 0

#2014 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 02 November 2015 - 12:21

Izvini,tek sad sam video tvoje pitanje. Meni je taj meč u potpunoj magli i po pitanju pobednika i ukupnog broja gemova. Što se kaže- za izbegavanje.
Nadam se da sam ti nešto pomogao.
  • 0

#2015 XOXOXO

XOXOXO
  • Members
  • 3,582 posts

Posted 02 November 2015 - 15:05

Aljaz Bedene - Marcel Granollers ..... 1 (1.70)


  • 0

#2016 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 02 November 2015 - 22:24

Dobar pocetak pariskog Mastersa za mene,posto su oba predloga bila dobitna. Posebno mi je drago sto je Lajovic pobedio i to ne samo sto je nas igrac,vec i zato sto su se moje misli o Maiju pokazale potpuno tacnim. Zaista je Francuz delovao lose, promasujuci lake smeceve i voleje s' vremena na vreme-da se covek zapita kako misli da dobija meceve kad mu se cela igra zasniva na servisu i voleju?!

Ponedeljak je takodje pokazao da je podloga u Bersiju mnogo sporija od onoga sto se ocekivalo,sto je bitan faktor za sve meceve koje predstoje. Stavise, organizatori ATP Finala koje ce se odrzati u Londonu su navodno potvrdili da ce ista podloga biti koriscena i u O2 Areni,pa je i to nesto sto cemo imati na umu. Da skratim-to verovatno znaci da ce Novak napraviti "dubl" na kraju sezone.  :D 

Utorak.
Karlovic I. - Roger-Vasselin E.  hg1(2.5)  2.05
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,1.kolo

Ovde vidim jednu slicnost izmedju Vaselana i Maija,jer su obojica dozivela prilican igracki pad u poslednjih godinu-dve dana,a svi smo videli kako je danas prosao taj isti Mai. Karlovic nema takvih problema,a ni podloga mu nece praviti bogzna kakve (jer Ivo ionako ne igra,samo servira),tako da ocekujem njegovu solidnu predstavu i pobedu. On zapravo jos uvek vija rekord po broju as servisa u jednoj sezoni i zbog toga ce sutra dati sve od sebe,a time ce pokvariti provod Francuzu koji mozda vazi za solidnog all-round igraca,ali igraca kojem fali oruzja potrebnih da bi nadigrao i pobedio Karlovica. 
Kome se predlog (zbog Ivinih cuvenih tb setova) cini riskantnim,moze da proba sa "obicnom" pobedom koja se placa oko 1.40-1.45

Garcia-Lopez G. - Rosol L.  1   1.75
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,1.kolo

Mada je ceski teniser odigrao dobro protiv Nadala u Bazelu prosle sedmice,ja mislim da ga ceka veoma tezak mec sutra protiv GG Lopeza. Najpre,uslovi u Bersiju ce biti mnogo sporiji negoli bi Rosol to voleo,sto je i vidljivo u cinjenici da se svojski namucio u mecu kvalifikacija protiv Gabasvilija. 
Lopez vodi 3-1 u pobedama,a to ukljucuje i dva lagana trijumfa iz ove godine,sto dosta govori o ovom mecu,barem po mom misljenju. Rosol ume da "eksplodira" s' vremena na vreme i pobedi nekog vrlo jakog igraca,ali takve neocekivane pobede obicno dolaze protiv najvecih imena u tenisu,kada nedace izvuku najbolje iz njega. Garsija nije veliko ime;on je samo veliki radnik koji igra konstantan tenis iz sedmice u sedmicu. I to bi moglo biti dovoljno za pobedu protiv Rosola sutra.

I za kraj,da se vratim na pocetak.
Djokovic N. - Bellucci T. hg2(6.5)  2.20
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,2.kolo

Uobicajeno,izbegavam meceve igraca posle duze pauze,ali ovde cu napraviti izuzetak i podrzacu neku igru na Brazilca jer mislim da su granice gemova postavljene zaista previsoko.
Jasno je da je Novak Djokovic najbolji teniser na svetu u ovom momentu,ali zasto bi trebalo da pokrije ovakvu granicu gemova protiv Belucija vec u prvom nastupu? Naravno,on to moze da ucini,ali Beluci nije naivan igrac i odigrao je vise nego korektan mec protiv Gabasvilija danas,pa ce mozda stvari biti barem malo zahtevnije za Novaka sutra. Djokovic mozda vodi 4-0 u h2h,ali jos nijednom nije prebacio ovu razliku,a bilo je tu meceva i sa tvrde podloge. Takodje,svaki put njihovi mecevi su isli preko 18.5 gemova sto je granica koju drzi Meridijan trenutno i placa je koeficijentom 1.95,sto bi bilo dobro resenje takodje.

Prve dve kvote su iz BaltBeta,dok je treca iz Meridijana,jer BB i Mozzart jos nisu postavili Novakov mec u ponudi.
Srecno!
 


  • 0

#2017 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 03 November 2015 - 14:17

Kada sam poslednji put bacio pogled, Karlovic je vodio 5:3 u 3.setu i servirao je za pobedu. Sad pogledam krajnji rezultat i imam sta da vidim.
Kakav pad,potpuna nevera.  :ajme:


  • 0

#2018 XOXOXO

XOXOXO
  • Members
  • 3,582 posts

Posted 03 November 2015 - 17:12

Lukas Rosol - Guillermo Garcia Lopez ..... 1 (1.80)


  • 0

#2019 Kladionicar D

Kladionicar D
  • Members
  • 244 posts

Posted 03 November 2015 - 17:50

Tenis, 7/10:

 

screen-shot-11-03-15-at-.png


  • 0

#2020 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 04 November 2015 - 09:32

Sreda bi trebala biti dan kada turnir zaista pocinje,jer vecina top nosilaca izlazi na teren. Djokovic je prosao u narednu rundu nakon prilicno zahtevnog meca,a danas cemo u akciji videti i Federera,Marija i Nadala. 

Iskreno,ne vidim dobru opkladu u mecu Marej-Coric,jer mnogo toga zavisi od toga u kakvom ce se izdanju Skot pojaviti. Endi je bio solidan u Sangaju (do meca sa Novakom),ali nije igrao od tada,a svi znamo za njegovu tendenciju sporijeg starta,tako da bi Coric mogao da nakupi nesto gemova. Medjutim,mladi Hrvat je bio pomalo nepouzdan u poslednje vreme i pobeda nad Verdaskom me isto nije narocito uverila u njegovu formu, pa cu se kloniti ovog meca kad je u pitanju kladjenje.
Isto vazi i za mec Federer-Sepi. 
Svajcarski as ce dobiti mec,to je prilicno sigurno,ali granica od 5.5 gemova nece biti lako pokrivena,imajuci u vidu cinjenicu da Rodzer ulazi u mec nakon duge sedmice u Bazelu koja mu je donela i dosta umora sigurno. Sepi nece imati sta da izgubi,moze da igra opusteno,a dobro je izgledao protiv Kuevasa u 1.kolu. Ja i ovaj mec zaobilazim.

Necu,medjutim,zaobici,mec izmedju Iznera i Bedenea jer nisam ostao previse impresioniran onim sto sam uspeo da vidim u mecu Bedene-Granoljers.
Isner J. - Bedene A.   hs1  1.75
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,2.kolo

Jeste Bedene pobedio Granoljersa,ali je to bio vrlo tesan mec i oba igraca su izgledala iznenadjujuce nervozno,tako da bi Izner trebalo da obavi posao valjano danas. Uslovi,kao sto sam pisao,nisu previse brzi,ali loptica ima dosta visok odskok sto ce Iznerovom servisu dati ekstra kick,pa ce Bedene imati vrlo tezak zadatak da to resi. Vrlo verovatno cemo videti bar jedan tb u mecu,ali Izner bi svejedno i tada trebalo da prevlada. Opcija su i hg na granicu 2.5

Gasquet R. - Mayer L.  hg2(4.5)  1.55
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,2.kolo

Nekako mi se cini da je granica postavljena previsoko,ali priznajem da i kvota nije posebno atraktivna. Gaske moze biti zadovoljan kako je igrao u Bazelu,ali ne bas i partijom protiv Nadala,pa je moguce da ce to ostaviti neke posledice na njegovu igru u prvom mecu u Bersiju. Leo je dobar igrac i sanse da pokrije ovu granicu su velike,cak iako Francuz odigra dobar mec. Uostalom, Majer je vise nego sigurnom igrom lagano dobio Klizana u 1.kolu.

Lopez F. - Troicki V.  2   2.19
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,2.kolo

Po meni je ovo 50/50 mec,pa cu da probam sa kvotom koja solidno prelazi u korist autsajdera. Oni koji cesce citaju moje predloge znaju da sam "mali milion" puta isao protiv Viktora u proteklih nekoliko meseci,jer je Vica bio zaista ocajan glede forme. Ne znam koliko moze Troicki da odigra u kontinuitetu,ali u mecu protiv Soka je delovao dobro,tako da ce imati sansu da pobedi i Lopeza.
Spanac,iz nekog razloga,nikad nije dobro prolazio u Bersiju i njegov nastup u Valensiji prosle sedmice je bio iznenadjujuce kratak,pa ne vidim jak razlog u njegovom favorizovanju,posebno sto ga je Troicki vec pobedio ove sezone.
Neko ce reci da je Lopez bolji,kvalitetniji igrac od dvojice i ja cu se sloziti na prvu loptu sa tim,ali to nista ne menja kod ovog predloga,jer svi faktori u ovoj situaciji kao da govore u prilog naseg igraca,pa cu na njega i da uplatim.

Mozzart


  • 0

#2021 XOXOXO

XOXOXO
  • Members
  • 3,582 posts

Posted 04 November 2015 - 14:16

Feliciano Lopez - Viktor Troicki ..... 2 (2.10)

Dimitar Kutrovsky - Ernesto Escobedo ..... 1 (1.80)

----------------------------------------------------------------------

Ukupan: 3.78


Edited by XOXOXO, 04 November 2015 - 14:16.

  • 0

#2022 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 04 November 2015 - 23:39

Solidan dan iza mene. Majer nije pokrio gemove,ali su dve jace kvote prosle,sto je uvek ok scenario. Moram reci da je nacin na koji je Troicki okrenuo protiv Lopeza veceras, jedan od najvolsebnijih pogodaka za mene u teniskom kladjenju-ikad! Viktor je gubio 0-1 i 0-4, pa izborio treci set u kojem je na startu bilo 0-3,da bi Vico zavrsio 6-4  :kece: 

Endi Marej ce biti u centru paznje ovog meseca. Hoce li uopste ucestvovati na ATP Finalu u Londonu i ako hoce,da li ce biti u najboljem izdanju? Svi smo vec citali njegove izjave kako mu je finale Dejvis kupa najvaznija stvar na svetu i kako ce se fokusirati na njega,ali jos dosta nepoznatih lebdi u vazduhu. Cetvrtak ce resiti makar jedno pitanje-kako ce Skot izgledati protiv Gofana,coveka koji ce predvoditi Belgiju u spomenutom finalu DC. Dakle,sutrasnji mec ce biti i svojevrsna najava tog duela i ja ovde imam jedan predlog.

Murray E. - Goffin D. ug>(20.5)   1.85
 Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,3.kolo

Mada kladionice veruju kako ce Marej imati lak posao sutra protiv Belgijanca,ja moram reci da nisam bas siguran u to,posebno nakon onoga sto sam video u Gofanovom mecu protiv Federera u Bazelu prosle sedmice. Jeste Gofan na kraju izgubio taj mec dosta neslavno (1-6 u trecem setu),ali mora se ceniti njegova upornost, koja nece izostati ni protiv Endija.
Skot jeste bolji igrac od Davida i njegova pobeda protiv Corica deluje mocno,ali sam gledao taj mec i reci cu vam-Endijeva izvedba nije bila izuzetna niti u jednom pogledu. Spori uslovi Bersija ce dati priliku Gofanu da igra dobro u izmenama,a svi znamo kako Marej zna da reaguje kad se nadje u nedacama u mecevima u kojima se ocekuje da lagano trijumfuje. Puno nervoze, psovanja i gestikulacija. Ocekujem da pobedi sutra ujutru i da tako stekne jedan autoritet pred taj Dejvis kup,ali moje pare ovde idu na vise gemova.

Gasquet R. - Nishikori K. 1  1.85
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,3.kolo

Obicno se ne kladim samo na bazi statistike,ali h2h skor izmedju ove dvojice igraca je potpuno neverovatan-Francuz vodi u pobedama sa 6 prema 0,bez da je izgubio ijedan set!! To je pravi raritet kad se radi o igracima ovakvog nivoa i to mnogo govori o tome koliko u Gaskeovoj igri nesto ne odgovara Japancu. 
Ne znam razlog,ali Kej nikako ne uspeva da brejkne Francuza i ne verujem da ce bas u Parizu okrenuti situaciju u svoju korist. I dok je on izgledao potpuno prosecno protiv Sardija,Gaske je vrlo lagano preslisao Lea Majera u dva seta,pa ne vidim kako bi Nisikori sutra mogao da dobije. Kvote ne reflektuju ovu situaciju na pravi nacin,pa idem na najocigledniju opkladu-na pobedu Gaskea.

Ferrer D. - Dimitrov G. 1   1.60
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,3.kolo

Konacno,odigracu i na Davida Ferera protiv Grigora Dimitrova,koji je imao dosta srece u svom mecu protiv Cilica. Hrvat je imao ogroman broj brejk-sansi,ali je nekako uspeo da ih upropastava,na kraju izgubivsi u dva tb,pri cemu nije bio losiji igrac. Ferer nece propustati svoje prilike i cine se da mu spori uslovi veoma prijaju,tako da mu dajem velike sanse za pobedu. Spanac je u veoma dobroj formi,bolji je igrac od Grise i  ima 4-1 u pobedama protiv Bugarina,tako da sve ukazuje na njegov trijumf.

BaltBet


  • 0

#2023 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 05 November 2015 - 11:27

Mislim da podloga odgovara Simonu i da moze da namuci Novaka. G+ ili Simon uzima set za hrabrije, a za najhrabrije dvojka je kvota 13.


  • 0

#2024 XOXOXO

XOXOXO
  • Members
  • 3,582 posts

Posted 05 November 2015 - 14:54

David Ferrer - Grigor Dimitrov ..... 2 (2.85)

Jo Wilfried Tsonga - Tomas Berdych ..... 2 (2.20)

-------------------------------------------------------------------

Ukupan: 6.27


Edited by XOXOXO, 05 November 2015 - 14:55.

  • 0

#2025 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 06 November 2015 - 09:15

Bilans od juce: promasaj,pogodak i predaja Nisikorija pri samom kraju meca i pri izvesnom porazu  :-1: 

Sem toga,cetvrtak je bio vrlo uzbudljiv dan u Parizu,pri cemu su ispadanje Federera i teska pobeda Nadala bila dva vrhunca dana. Djokovicev mec je obelezio ogroman broj brejkova na obe strane,a Dejvis kup prequel izmedju Mareja i Gofana je trajao..Kad bolje promislim,nije trajao.  :D Sve je to iza nas,i svi se vec okrecu danasnjoj akciji. Videcemo cetiri meca izmedju igraca koji jos imaju za sta da igraju u ovom delu sezone. Ja cu izdvojiti samo dva.

Ferrer D. - Isner J.   1    1.60
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,QF

Mislim da je Iznerova jucerasnja pobeda donela ovakvu kvotu na Ferera. Nemam nista sem reci hvale za ono sto je Dzon napravio u cetvrtak,ali ta partija ne znaci da ce sad smrviti Spanca ili da ce cak imati pristojnu sansu da ga uopste dobije. Mada je Federer oduvek bio za klasu (najmanje) bolji igrac od Ferera,nikad nije bio bolji od njega na reternu (moje skromno misljenje),a to je jedna od najvaznijih stvari kad se igra protiv Iznera.
H2h skor izmedju Ferera i Iznera (4-1),upravo,lepo odslikava ovo,pokazujuci da je Spanac sposoban da konstantno vraca njegove servise pa cak i da ga uspeva brejknuti kad je to najvaznije. Stavise,u njihovim mecevima nema ni toliko taj-brejkova koliko bi se ocekivalo,pa je i to jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir ovde. Spora podloga ce ponovo pomoci Izneru kod kick servisa,ali svejedno mislim da ce Ferer bolje da se nosi sa tim od Federera sinoc i kvota na njegovu pobedu je trebala biti postavljena oko 1.40-1.45,ne vise od toga. Jos jednom-cestitke Izneru na velikoj pobedi nad Svajcarcem,ali ne vidim kakve veze ce to imati sa danasnjim mecom i rivalom koji mu nikako ne lezi.

Murray A. - Gasquet R.  hg1(3.5)  1.57
Pariz Masters,indoors/tvrda podloga,QF

Jesam juce isao (na neki nacin) protiv Endija,ali njegova pobeda nad Gofanom je bila superiorna i daaleko laksa nego sam ocekivao, tako da cu da odigram manje gemova na ponudjenu granicu. Zaista ne znam kakvi su mu planovi nakon Pariza (pisao sam juce o tome),ali u Bersiju deluje kao igrac koji je fokusiran i odlucan da ide do samog kraja.
Jeste Gaske juce odigrao dobar mec protiv Nisikorija,ali je u prvom setu imao i nesto srece na svojoj strani plus sto nikako ne lezi Japancu kao rival,dok su mecevi protiv Endija kompletno drugacija prica. Cak i uz izgubljeni set,Skot moze da pokrije ovu granicu.

BaltBet
(predlozi za dubl)


  • 0