onda sledeci put razmisli "sta bi deda rekao?" pre nego sto krenes da izbacujes komunjarske parole...

Bojana L. - zrtva ili pobednik?
Started by
[BlaSteD]
, May 25 2001 01:38
22 replies to this topic
Posted 06 July 2001 - 17:41
Posted 06 July 2001 - 21:54
to condor:condor:
onda sledeci put razmisli "sta bi deda rekao?" pre nego sto krenes da izbacujes komunjarske parole...
Ovo je nisko! Nemo da si vladan, ruzno je. Ako hoces da se raspravljas sa nekim nemoj ga vredjati!
Posted 06 July 2001 - 22:10
Nije nisko, gosn advokat, "sve velike pare su prljave" - jeste komunisticka parola. Upirati prstom u bogatasa samo zato sto je bogat - jeste komunjarski. Lupetati k'o maksim po diviziji i optuzivati ljude (Mesica, Sorosa) bez trunke dokaza - ne da je komunjarski nego je bedno. Savet da se stane i razmisli i da se sopstvene reci odmere arsinom nekog "viseg" autoriteta, u ovom slucaju deda-Trifunom - takav savet se je muceni Trifke vala debelo zasluzio.
Posted 11 July 2001 - 17:11
ne nego su svi bogatasi posteni...samo vrhunski sportisti su zaista posteno odradili novac koji imaju...svi ostali su do velikih para dosli raznim malverzacijama...i ne pricajte o komunistickim parolama...ako nekog licnog pogadja neka se zapita zasto je to tako...a o sorosu i njegovim "rabotama" u SAD su vrlo dobro obavesteni...on samo za nas jos predtsvalja neki nazovi autoritet i to iskljucivo kod ovih hedonistickih srba ciji je zivotni moto "Srbija bez Srba"....:sad:((
Posted 11 July 2001 - 19:07
Trifke, ja ne znam otkud tebi potreba da zauzimas krajnje ostre stavove o stvarima o kojima nemas ni pribliznog pojma - ali ti ocigledno imas takvu potrebu. A sa takvima se ne raspravlja. Vidimo se na basketu.
Posted 12 July 2001 - 16:26
definitivno se vidmo na basketu...mada i dalje tvrdim da nema velikih i pritom "cistih" para...sem ako nisi vrhunski sportista....:smile:))))
nedelja, 15. jul. TAS, 10 sati.....
nedelja, 15. jul. TAS, 10 sati.....
Posted 11 August 2001 - 03:26
Cekajte malo, pocelo je sa Bojanom Lekic i bilo je poprilicno zanimljivo...na kraju zavrsismo sa Sorosom i slicnim njuskama...zanima me jedno:svi oni koji misle da je B.L. postupila ispravno, mogu li da mi kazu zasto tako misle?
[ Izmena poruke: Sandy na dan 2001-08-11 04:27 ]
[ Izmena poruke: Sandy na dan 2001-08-11 04:27 ]
Posted 28 December 2001 - 19:04
ajde da okrenemo pitanje....
zasto ti mislis da nije ispravno postupila...???
[ Izmena poruke: trifke na dan 2001-12-28 19:05 ]
zasto ti mislis da nije ispravno postupila...???
[ Izmena poruke: trifke na dan 2001-12-28 19:05 ]