Jump to content


Photo
* * * * * 2 votes

PDF Fudbal


  • Please log in to reply
6870 replies to this topic

#6751 Hamilton

Hamilton
  • Members
  • 7,473 posts

Posted 05 December 2018 - 22:14

Pavijane, utefteren si.
  • 0

#6752 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 05 December 2018 - 23:01

Pavijane, utefteren si.

 

A ti dežuraš?

 


  • 0

#6753 Hamilton

Hamilton
  • Members
  • 7,473 posts

Posted 05 December 2018 - 23:26

:D
  • 0

#6754 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 31,992 posts

Posted 07 December 2018 - 20:36

Staresina - 15 dana, trolovanje. Blizu Transove sudbine.

Tesko mi je da citiram sa telefona, uradak na poslednjoj strani Superlige.


Lideri u penalima opet briljiraju:

Note: Otprilike 15-ak penala su Kokeza i Mrakic dali Toncevu i Terzicu...dok je u sadasnjem toku prvenstva, verovali ili ne, sudjen svega 1 penal za Partizan.
Ukoliko pogledate sve sporne situacije, videcete, da je Partizan ostecen za 7 ili 8 penala do sada i bog zna koliko bodova.
Sto Zeks kaze - ko svira penal za Partizan, da mu umre majka.


Najcudnije od svega je sto visedecenijski lideri u penalima, cak i dok je vladao Tole, cute, dok im Nislije otimaju primat, makar za kratko.


Edited by Xpert, 07 December 2018 - 21:14.

  • 5

#6755 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 09 December 2018 - 19:12

pretpostavljam da je dobar deo foruaša već upoznat sa situacijom. Nastavljamo dalje, pratimo šta se dešava, za sve informacije se možete obratiti moderatorima. Ako se u međuvremenu pojavi još neko, neka baci PM i dobiće uvid u sve šta se za sada dešava. U međuvremenu, odluka je pala da se ne ide ka tuningu ili privremenom ključu za Vox i Lustraciju sa Basketa. Ovaj forum nikad nije ćutao i podvijao rep pa neće ni sada. 

 

Na sve ove turobne vesti i neizvesni ishod, ima i jedna dobra za mnoge forumaše - ponovo se otvaraju Tata i Kežman. :D 


  • 1

#6756 Kosjan Willavić

Kosjan Willavić
  • Members
  • 4,451 posts

Posted 09 December 2018 - 22:51

 

Na sve ove turobne vesti i neizvesni ishod, ima i jedna dobra za mnoge forumaše - ponovo se otvaraju Tata i Kežman. :D

Eto neke koristi od ovih SNS orkova  :kece:


  • 0

#6757 NMX

NMX
  • Members
  • 11,160 posts

Posted 10 December 2018 - 16:51

pretpostavljam da je dobar deo foruaša već upoznat sa situacijom. Nastavljamo dalje, pratimo šta se dešava, za sve informacije se možete obratiti moderatorima. Ako se u međuvremenu pojavi još neko, neka baci PM i dobiće uvid u sve šta se za sada dešava. U međuvremenu, odluka je pala da se ne ide ka tuningu ili privremenom ključu za Vox i Lustraciju sa Basketa. Ovaj forum nikad nije ćutao i podvijao rep pa neće ni sada. 

 

Na sve ove turobne vesti i neizvesni ishod, ima i jedna dobra za mnoge forumaše - ponovo se otvaraju Tata i Kežman. :D

 

Sad ste našli kad ih deremo u svim sportovima...nije zanimljivo više :kece:


  • 0

#6758 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 11 December 2018 - 22:59

 

 

Ма распизди шамар шкотском говнету

 

Svengali - 10 dana.


  • 0

#6759 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 11 December 2018 - 23:21

 

 

Mnogo ste bre slabi. 
Dobro što nije puta 2,5... 

Hoće li da padne neka pirotehnika na početku drugog? 

 

 

Pa jbga neporaženi ste više od godinu dana na domaćem - normalno da moraju da vas respektuju sa jedno 3,4 komada...

Mojne ljutiš  :)

 

 

To stoji, no nije sve u parama. 

 

 

Lepo te demantuju.  ;)

 

 

Džibersko-domaćinski-kompleks 

 

Ispoštovali.

 

 

GlennGould - 10 dana. Kontinuirano provociranje.

 

Ispoštovan Pravilnik. Mojne ljutiš.

 

 


  • 3

#6760 Liska Manjina

Liska Manjina
  • Members
  • 1,050 posts

Posted 14 December 2018 - 08:54

Prvo da istaknem da nemam problem sa kaznom, mod je odrezao onako kako on smatra da je pravilno. E sad, da li je to pravilno ili nije, to je već drugi par opanaka. Ne smetaju mi ni dupli standardi, to je njihova stvar i njihov obraz.

 

Meni smeta što moderatori koji bi trebali biti zaduženi za normalno funkcionisanje ovog foruma podmeću i bave se špekulacijama, i to naravno u trenutku kad je forumaš o kome se priča banovan. U tom vremenskom periodu izrečene su tri stvari koje mi smetaju. Kao prvo rečeno je da sam banovan 2 (slovima:dva) puta što apsolutno nije tačno, ja sam banovan samo jednom i ovo mi je jedini ban. Ako sam banovan još jednom ja za to ne znam, te shodno tome molim moderatore da mi navedu taj drugi ban, šta sam ja uradio da ga zaslužim i u kom vremenskom periodu sam bio banovan. Druga stvar je broj postova koji se uzima kao relevantan kriterijum za kažnjavanje i dužinu kazne. Da vas napomenem da sam ja imao prvi nalog koji je greškom moderatora banovan, a isti moderator mi je na volšeban način objasnio da je nalog bio nebitan (njegove reči - nije velika šteta), te mi predložio da napravim novi nalog i nastavim sa pisanjem(njegove reči - problemi sa skidanjem trajnih banova). Treća stvar, stvar koja mi najviše smeta, je ponašanje moderatora Barakude koji me je prilikom banovanja originalnog naloga nazvao KLONOM, bez razloga naravno, da bi taj kretenski izraz upotrebio ponovo prilikom prethodnog bana uz konstataciju da sam već trajno banovan "greškom", te da se on nada da je to bila greška i da ne postoji bojazan da sam KLON.

 

Pazi ovako, i na PM sam ti jednom napisao, ako imaš neke sumnje iznesi ih sad kad mogu da ti odgovorim. Ako ti je potrebna potvrda mog identiteta dostaviću vam/ti lične podatke kako bi se i ta šupljoglava i jajarska priča, koja me vređa, već jednom završila. Ako imaš neke dokaze ili sumnje iznesi ih ili začepi, te nemoj javno prozivati  ljude koji nemaju mogućnost da ti odgovore.

 

Najtužnije od svega što sam ja zbog termina frustriran i nedorečen upozoren da je moje ponašanje problematično i da sledeći put sledi ozbiljnija kazna - verovatno trajni ban. Vaše je da radite svoj posao, a moje je da pišem kako mislim da je ispravno, pa ako smatrate da su ove dve grozne reči, ova dva grozna termina, predstvaljaju uvredu najgore vrste, samo opalite po trajnom jer kao što Barakuda reče nije velika šteta.


Edited by Liska Manjina, 14 December 2018 - 11:21.

  • 2

#6761 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 14 December 2018 - 20:07

Prvo da istaknem da nemam problem sa kaznom.... šupljoglava i jajarska priča, koja me vređa... začepi etc.

 

DobroTM. :)

 

 

 

isti moderator mi je na volšeban način ...

 

... "vratio mogućnost da ponovo pišem na forumu, izvinio mi se za grešku  i u prepisci rekao da nije bilo potrebe da šaljem svoje lične podatke, jer nisam u policiji". 

 

 

 

Najtužnije od svega što sam ja zbog termina frustriran i nedorečen upozoren da je moje ponašanje problematično i da sledeći put sledi ozbiljnija kazna - verovatno trajni ban. 

 

Da li ti je to bilo negde rečeno? Ako nije, a nije, Po Knjizi je ovakav gest definisan kao "podmetanje", što je takođe kažnjivo. 

 

 

 

U tom vremenskom periodu izrečene su tri stvari koje mi smetaju. Kao prvo rečeno je da sam banovan 2 (slovima:dva) puta što apsolutno nije tačno, ja sam banovan samo jednom i ovo mi je jedini ban

 

Odlično je što si to spomenuo. Imaš ban i jednu verbalnu opomenu, koju sam permutovao za ban jer izgleda isto u moderatorskom panelu. Značaj verbalne opomene nije kao što je bio dok su postojalli warnovi (za koje ću se zalagati da budu vraćeni), ali ona pomaže pri donošenju odluka. Verovatno to što si napravio negde na Basketu (znam i gde no nebitno) moderator nije ocenio kao prestup za ban ali je dao jasan signal da sledeći put ideš u kaznu šta god da napraviš. Tačno to se i desilo, na malo drugačiji način.

 

 

 

Treća stvar, stvar koja mi najviše smeta, je ponašanje moderatora Barakude koji me je prilikom banovanja originalnog naloga nazvao KLONOM, bez razloga naravno, da bi taj kretenski izraz upotrebio ponovo prilikom prethodnog bana uz konstataciju da sam već trajno banovan "greškom", te da se on nada da je to bila greška i da ne postoji bojazan da sam KLON.

 

Izbegavaj ubuduće reči pisane velikim slovima. Definišu se kao "vikanje" a kao gest nije na ceni. Ima nekih mesta gde to prolazi, na fb92 - ne. Što se ponašanja moderatora tiče, nemam ništa protiv da pokušaš s nekim drugim da uspostaviš dijalog. Do tada, ako se desi da opet negde gekneš i ja te kaznim, sledeći put ti neću tolerisati ovakvu tiradu. Na kraju krajeva, imamo mnogo važnije forumske probleme od bavljenja tvojim attention whore dramama. 


Edited by barracuda, 15 December 2018 - 02:21.

  • 0

#6762 barracuda

barracuda
  • Members
  • 8,995 posts

Posted 17 December 2018 - 23:24

Povodom aktuelnosti sa SLS, stigla su dva reporta na postove RatzenStadta. Prvi se odnosi na pretpostavljeno odobravanje psovanja dece treneru, drugi na podmetanje s elementima stalkinga:

 

 

Gospoda iz Radnickog...

 

Uvek se obradujem Lalatovim gostovanjima u Krusevcu, jer znam da ce biti zanimljivih scena. Znaju carapani da mu nadju zicu...

 

 

Bice i Brodarac uskoro umesto Proletera, vrlo moguce i ispred tvoje SNS prcije od kluba.

Bas me zanima da li ces i tada citirati Tesovica.

 

Treći, Kuper, flejm:

 

 

 

Debeli objasnio ove žalopojke Terzih svedoka. 

 

Na ovaj i prethodni njegov post zakačilo se više forumaša, kao po komandi. Ne moraju nužno biti isti forumaši, a ovog puta redom:

 

 

 

Jedan Delta sendvic za debelog. (Sprivel)

 

 

Znaci Lalat je "seljacina" i "dripac", dok su Stanoje,Nikolic i nekoc Dulo, face, smekeri i idoli vasi. Ae ne serendaj vise pls ... (FatZadd)

 

 

A mogli bi jedno i za tebe da nadju da ne bi stvarno ovaj forum ti i tebi slicni pretvorili u poljance. (Golijat)

 

ah vazda objektivan partizanska publika..

slepac iz publike potvrdi da mu je vredjao decu, ali ne, laki# je saban zbog dalje reakcije..

bice da ovde boli plasman radnickog.. :coffee: (Tito, kafeniše čovek sve vreme i ne propušta priliku da se zapljune)

 

By the Book, za trolovanja, podmetanja i stalking su predviđene kazne po 10 dana. Neće biti kazni, ali sledeći put nema ljutiš. Imate Kežmana za opuštenije i neformalnije priče, što nikako ne podrazumeva da će preterivanja biti tolerisana.


Edited by barracuda, 17 December 2018 - 23:36.

  • 0

#6763 Constantin

Constantin
  • Members
  • 21,867 posts

Posted 18 December 2018 - 00:01

Povodom aktuelnosti sa SLS, stigla su dva reporta na postove RatzenStadta. Prvi se odnosi na pretpostavljeno odobravanje psovanja dece treneru, drugi na podmetanje s elementima stalkinga

 

 

By the Book...........

By the Book.....vi ovog slaninara tolerišete zato što se ne kači za navijače PFC i CZV, a kad dođe do "naprednjačkog isprdka iz Niša" ...onda bude, ej znaš, aj nemojte više. Vređa nekoliko dana unazad, stalkuje, ali By the Book "sledeći put".....pa čak i kad se ovako ljigavo izjasni o psovanju dece, bay thr book ...no-no...jel ?


  • 1

#6764 RatzenStadt

RatzenStadt
  • Members
  • 2,316 posts

Posted 18 December 2018 - 00:35

By the Book.....vi ovog slaninara tolerišete zato što se ne kači za navijače PFC i CZV, a kad dođe do "naprednjačkog isprdka iz Niša" ...onda bude, ej znaš, aj nemojte više. Vređa nekoliko dana unazad, stalkuje, ali By the Book "sledeći put".....pa čak i kad se ovako ljigavo izjasni o psovanju dece, bay thr book ...no-no...jel ?

Preko 8,5 godina na forumu bez warn-a ili obrisanog posta. Valda sam zasluzio neki kredit...

Nema ljutis...


  • 0

#6765 Constantin

Constantin
  • Members
  • 21,867 posts

Posted 18 December 2018 - 00:39

Preko 8,5 godina na forumu bez warn-a ili obrisanog posta. Valda sam zasluzio neki kredit...

Nema ljutis...

Attached File  Screenshot_6.jpg   19.35KB   9 downloads

 

Bespotrebno preteruješ....


  • 0