Jump to content


Photo

The rise of Miki


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
138 replies to this topic

#136 dudi

dudi
  • Members
  • 173 posts

Posted 19 November 2006 - 19:58

Citam prethodnih desetak post-ova, i ne mogu da verujem.
U kojoj dimenziji vi ljudi zivite? Da li vi stvarno mislite da je Miki mogao da dobije 50000, 20000, 10000 evra za to sto ste napisali.

Pozdrav

#137 Paris-Texas

Paris-Texas
  • Members
  • 244 posts

Posted 20 November 2006 - 16:51

Odlicno poznajem Mikijevog menadzera (da, miki ima i Menadzera) poslednjih 20-ak godina. Na osnovu mojih saznanja, sa sigurnoscu mogu da tvrdima da su cifre o kojima se ovde govorilo sasvim izvesne.

#138 morenita

morenita
  • Members
  • 176 posts

Posted 06 December 2006 - 14:43

Zvezdi „Velikog brata“ ispunila se velika želja
Miki kupio salaš


Najveća zvezda popularnog rialiti šoua „Veliki brat“, simpatični Miki iz Kupinova prilikom izlaska iz kuće „Velikog brata“ ispričao je u intervjuu našem listu da bi najviše voleo da kupi salaš u Vojvodini i da tamo pravi rakiju i med do kraja života. Izgleda da će mu se ta velika želja i obistiniti.

- Uspeo sam da kupim salaš na Fruškoj gori. Ceo honorar od jedne reklame potrošio sam na to. To mi je bila velika životna želja. Sad samo treba da nabavim „veselu mašinu“, to jest mašinu za pravljenje rakije i da uživam. Salaš je dovoljno veliki, ima voćnjak i već gotovu kuću. Nameravam da uskoro nabavim i dovoljan broj košnica da bih mogao ozbiljnije da se bavim proizvodnjom meda. Svi traže moj med. Trenutno ne mogu da postignem da ga napravim toliko kolika je potražnja - kaže Miki.


Uspeo si da zaradiš novac, kupio si salaš. Šta ćeš uraditi sa ostatkom para?
- Neke pare sam pozajmio drugarima, pa ću da vidim ko mi je pravi drug, a ko može da se proda za male pare. Takođe, dao sam veliku svotu novca da seljaci iz Kupinova kupe kvalitetno đubrivo za svoje žitnice. Nadam se da će se sledeće sezonu u Kupinovu duplirati količine žita i da će mi seljaci vraćati dugovanja kako budu prodavali žito. Znam da će neki možda i tada reći da nemaju da mi vrate. Ne žalim, važno je da moj kraj doživi napredak. Takođe, kupio sam veliku sliku beogradskog andergraund slikara Srbe Travanova i to će biti moj poklon deci u osnovnoj školi u Kupinovu - dodaje Miki.

Poznato je da voliš žene i kocku. Da li trošiš pare na to?

- Trenutno bežim od žena jer me proganjaju. Neprekidno mi stižu ljubavne poruke i bračne ponude. Što se tiče kocke, stalno sam u sportstkoj kladionici. Ovih dana sam skroz dobar, zarađujem na osamdeset odsto tiketa koje uplatim. Tako ti je to, kad imaš, para se na paru lepi. Al’ opet, kakav sam, sve ću prokockati i vratiti se kod mojih u kuću u Kupinovu - kaže Miki.

Da li ti prija popularnost?
- Ma ovo ti je gore nego kad sam bio u kući „Velikog brata“. Svi me zovu na žurke, na proslave. Ali rekao sam sebi - izdržaću do marta i onda ponovo okrećem list i povlačim se iz javnog života - kaže Miki na kraju razgovora.


Vladimir Đurić Đura
cool.gif

#139 micka

micka
  • Members
  • 172 posts

Posted 06 December 2006 - 19:30

Jutros je Gorica u Dizanju rekla da ce Miki biti gost u Zagrej stolicu u subotu,a onda od sledece subote on vodi.
Inace negde proctah da se povlaci iz Emotiona i da nece vise voditi V. Mozak.

Mala digresija-Kda je izbacena Ana Marija koliko je imala u procentima u odnosu na njega....