Jump to content


Photo

predIZBORI...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
134 replies to this topic

#106 Diskutant

Diskutant
  • Members
  • 8,262 posts

Posted 28 December 2005 - 14:49

13. Diskutant

<{POST_SNAPBACK}>

ehehe, ne bih da se bunim zbog #13, ja bih da se pobunim zato sto sam se nasao na spisku, a lepo i glasno sam se izjasnio.

molim da se postuje dok u buducnosti ne promenim misljenje 0:)

i da, zaboravio sam da kazem, lunceka bi valjao cuti. zabica bi oho-ho valjalo cuti, to bih bas voleo, astronoma u pescaniku nikad dosta [u nikolinom astronomskom slucaju ume da bude i previse nebesa :wub: ] :)

#107 Guest_vinska musica_*

Guest_vinska musica_*
  • Guests

Posted 28 December 2005 - 15:13

QUOTE Big Lebowsky
>>>....suma sumarum, ko god ode na Pescanik, bice nevidjeno zajebavan ovde, ma sta pricao.... <<<

Covece, amaaaan!! Umesto da hrabris kandidate, ti im uterujes strah u kosti.. :wub:

Dragi nasi petooktobaraci, ako se niste plasili pandurskih pendreka, zasto vam je
frka od Dve Cece? To su Nase Cece. :huh: Budite sigurni da ce vas, u vasem najboljem izdanju, pustiti u eter. Ako ne bude sve islo onako kako prilici emisiji tog renomea, ne brinite, to niko nece znati, pa nece imati ra’sta da vas zavitlavaju po forumu. :)
Ne dajte da vas mangupi u nasim redovima zaplase! 0:) :(

#108 eneja

eneja
  • Members
  • 956 posts

Posted 28 December 2005 - 15:15

@ Diskutant

Tvoji postovi su rado citani, imas dobra zapazanja i dobro analiziras stvari.

Procitala sam sta si napisao i mozda upravo zato sto si se iskljucio iz ovog naseg drustva mozes da ga sagledas bolje neko neko drugi.

'Ajd ti jos jednom razmisli, mooooozda se i predomislis :wub:



Pored Diskutanta i dalje u izboru ostaju Henry i Kinik

#109 Pontijak

Pontijak
  • Members
  • 3,395 posts

Posted 28 December 2005 - 15:20

Budite sigurni da ce vas, u vasem najboljem izdanju, pustiti u eter. Ako ne bude sve islo onako kako prilici emisiji tog renomea, ne brinite, to niko nece znati, pa nece imati ra’sta da vas zavitlavaju po forumu.  :wub:
Ne dajte da vas mangupi u nasim redovima zaplase!   :s_w:  :s_w:

<{POST_SNAPBACK}>


draga nasa musice, ne plasimo se mi Ceca vec se njih plase oni koji ih pljuju, to je jasna stvar i pojava :)

a kako smo poznati kao iskreno skromni ljudi mi se snebivamo jer ne zelimo da neko bolji od nas ne govori a da mi govorimo a uvek za drugog mislimo da ima vise i bolje da kaze 0:)

naravno da ja ne bih odbio poziv za razgovor sa Cecama i ne bih se stideo da kazem da je onaj, khm, sonorni glas :s_w: bio moj :s_w: zavitlavanje ne boli i nije zavitlavanje pandurski pendrek pa da budem oprezan zbog toga :huh:

ali kada pomislim sta bi mogli da kazu Henry, Kinik, Hill Bill, Diskutant i mnogi drugi, da se ne ljute sto ih sve ne nabrajam pa i tebe kojoj odgovaram na post, prosto mi zao da zamislim da ja govorim a ne oni, to je tako jednostavan stav :(

ionako su mangup-misli u sopstvenoj dusi najvestiji da zaplase coveka B)

Edited by Pontijak, 28 December 2005 - 15:22.


#110 Diskutant

Diskutant
  • Members
  • 8,262 posts

Posted 28 December 2005 - 15:31

Isto moze da kaze i Biljana Srbljanovic, i da kaze, ne vidimo se 30-tog i da zapali za FR.  :wub:

Mislim da se svime ovime moj izbor do sada suzio upravo na Diskutanta.

B)

<{POST_SNAPBACK}>

nije isto. bs se, za razliku od diskutanta, odlucila da ucestvuje u drustvenom zivotu i svojom karijerom.

u tom smislu, ako zelis da cujes cije misli diskutant potpisuje glede srbije, predlozi jamie-a, on za sada ima dva sigurna glasa: od reg-a i mene. reg? 0:)

eneja: hvala najlepse ali - ne, sigurno se necu predomisliti. ja rekoh da nesto imam u planu ali za realizaciju toga ce biti potrebno bar jedno godinu dana. dok se ne integrisem u srbiju punom snagom, zaista ne vidim smisao :)

Edited by Diskutant, 28 December 2005 - 15:35.


#111 DOCc

DOCc
  • Members
  • 560 posts

Posted 28 December 2005 - 16:47

Hajde, da ne balavimo vise.. Napravicu poll sa predlozima: STA DALJE...

#112 Ivan Car

Ivan Car
  • Members
  • 1,309 posts

Posted 28 December 2005 - 16:51

Ne zaboravi na primedbe koje smo ti uputili pri pravljanju poll-a. :wub: B)

#113 DOCc

DOCc
  • Members
  • 560 posts

Posted 28 December 2005 - 16:55

A Hella????!!  0:)
Je li moguce da je lista bez njega?!!!  :)
Nemojte da gresimo dusu!  :wub:

<{POST_SNAPBACK}>


Hella je odbio.

#114 cesaria

cesaria
  • Members
  • 26 posts

Posted 28 December 2005 - 17:02

hoce li napokon to glasanje? ej ljudi, hajde da ponesto pitamo i Biljanu Srbljanovic. Ispacemo nepristoji domacini :wub:

#115 DOCc

DOCc
  • Members
  • 560 posts

Posted 28 December 2005 - 17:06

Dobro, da li se slazete da lista izgleda ovako:

ikar
vinska musica
Ana Denic
Eraserhead
Zabalujev
DOCc
Kinik *
Dubravka *
Hromi Daba *
Anduril *
Harper Lee *
sioran*
jamie*
zabic*
lun*

???

Izbacio sam Hill Bill-a i Dunadan, koji su odbili.. Ubacio Zabalujeva, koga su naknadno predlozili, a koji je to uradio i sam - pozdravljam... Ubacio i Harper Lee-a, koga ste najvise pominjali, posle objavljivanja "preliminarne" liste.

Da li ima jos predloga.. Ili da zakljucujemo...
???


Podsecam, ako neko zeli, moze i sam da se prijavi.. Nece mozda niko glasati za njega, ali ne moze biti najgori - tu sam uvek ja... :wub:

Edited by DOCc, 28 December 2005 - 17:20.


#116 DOCc

DOCc
  • Members
  • 560 posts

Posted 28 December 2005 - 17:15

Ukoliko listu za glasanje zaključiš pre nego što se nickovi sa zvezdicom izjasne, predložila bih da na nju uvrstiš i Henrija, kao apsolutnog favorita i Diskutanta, iako su odbili.
Zbog čega?
Zbog toga što se na listi nalazi sedam nickova koji se nisu izjasnili, pa postoji sasvim opravdana sumnja/bojazan da i medju njima ima onih koji kandidaturu odbijaju, a to iz nekog razloga nisu hteli da napišu!  :) Kapiram da je DOCc svima poslao privatnu poruku. :wub:

<{POST_SNAPBACK}>


Glupo je da silujemo ljude, ako ne zele... Zao mi je, jer Henry je apsolutni favorit, i nema sumnje da bi bio izabran, ali covek me je iskreno zamolio da ga ne uvrstim u listu, i to moramo postovati...
Jos gluplje od takvog silovanja je da nekog izaberemo, pa da on tada odbije.. A onda budemo prinudjeni da zovemo sledeceg, pa sledeceg, sve do nekoga na dnu liste koji ima par glasova... To uopste ne bi bilo OK. Zato sam i insistirao od pocetka da ljude prvo pitamo. Ili da se sami prijave, ako ih to zanima...

#117 Dubravka

Dubravka
  • Members
  • 4,879 posts

Posted 28 December 2005 - 21:32

... cini mi se da su vec predlozeni harper Lee, Sioran, Cher Fidel, Lun :s_w:

Mislila sam da je vazno ne samo ko je sve predlozen, nego i od koliko je forumasa predlozen... :s_w:

... i eto ... u rikverc se ne može, ponovo sam na forumu..........
Ne sporim, ima i izvesne morbidne privlačnosti u ovoj vrsti autoegzila; kao da krišom posmatraš sopstvenu daću i komentare "ožalošćenih" i ožalošćenih...

:s_w:
Na to sam uvek pomisljala kada bi neko odlazio sa Foruma uz fanfare - mislim, ok. odlazis... ali zasto se odjavljujes? :wub:
A propo, Hill-i Bill-i, sjajno si ovo objasnio... i nije toliko ni cudno - ljudski je.

... kako vidim, zenski deo foruma ima mooda...

Ogradjujem se... ja nemam - i dalje setam ribicu. :)

Uopshte mi nije jasno kome pade na pamet da mene predlozi...

:s_w:

isto tako, ako Henri ne zeli da izbaci tu svoju baburu iz bachve, htela bih da chujem neku zenu. kontam da bi bilo super spojiti dve Cece i forumashicu, al natempirati petak kad su sve tri u PMS-u.
poezija :s_w:

:s_w:
Postoji li izraz za zenskog blesana?! :s_w:

A sad o temi:

Zbog toga što se na listi nalazi sedam nickova koji se nisu izjasnili, pa postoji sasvim opravdana sumnja/bojazan da i medju njima ima onih koji kandidaturu odbijaju...

Kao sto moze da postoji i sasvim opravdana sumnja/bojazan da cutanje znaci odobravanje... A? Moze li i tako... :s_w:

Zapravo, hoću da kažem i da smatram da nije fer što se samo 2+4 forumaša izjasnilo (ako sam dobro prebrojala). Možda samo Dubravku razumem. Ona dovodi u sumnju objektivnost Ceca i ima zamerke na izbor koje teme žele, a koje ne, da obradjuju. 0:)

Posto sam prozvana, doduse, uz suptilno (copy-right Disk) :s_w: razumevanje, evo da se i explicite izjasnim...
Anina konstatacija (nesporna!) da ja (vrlo retko!) dovodim u sumnju objektivnost Ceca, tj. da sam ih takoreci popljuvala (copy-right Anchi), kao i poruka ModPescanik-a da "U principu, traži se osoba(e) koja bi kao i svi drugi gosti Peščanika podelila sa Cecama i slušaocima svoj pogled na svet", naveli su me da se izjasnim, i tako samu sebe diskvalifikujem... (jbt, zamislite - odabere forumski populus bas mene (!), a onda mi kazu - izvini, nisi podobna! Pa treba dalje ziveti s tim! :( )

... ali (bar ja) sam ovaj medij odabrao ne zato što za radio nisam čuo, već zato što mi do sada najviše odgovara. Izvesna doza anonimnosti je samo draž više ovakvog medija. "Hill Bill" je ono što ja napišem na ovom forumu...

Delim ovo s tobom... Kad sam razmatrala moje, eventualno, ucesce u Pescaniku, bila sam resena da bih se identifikovala... da drugacije ne bih zelela da se pojavim, a to bi onda znacilo da na Forumu vise ne bih bila Dubravka. Znacilo bi to novi nick, a i napor da mi postovi ne lice na Dubravkine - ne verujem da bi mi prijalo, a pitanje je i da li bih umela bez mnogo napora (a bas da se patim – pali, brate!).

Pokusala sam da se stavim u poziciju nekog pasioniranog slusaoca Pescanika koji ne ucestvuje na Forumu... ne cita ga... ma, nema pojma i da postoji (ne sumnjate valjda da je takvih znatno vise?). I krene ta omiljena mi emisija, ocekujem neke paznje vredne i drage mi face, a onda Ceca kaze - danas ce za Pescanik govoriti i Dubravka, sa Foruma B92...
:s_w: A ko je i sta je ta Dubravka? Kakve su joj reference, osim sto su je odabrali na nekakvom forumu? Sta je do sada radila... uradila... radi... cime se bavi... cime ona uopste zavredjuje moju paznju? Mozda je vredi cuti, ako su Cece tako procenile?
Mozda, ali mi se cini da bih najpre pomislila - 'ajde, dobro... taman cu za to vreme da odem po pogacice i jogurt...

Da ne bude zabune, da sam htela da se bavim bilo kakvim javnim poslovima, bavila bih se... da sam voljna da se eksponiram, laktala bih se i probila bih se - garant :s_w:. Ali nisam... i necu... i ne volim... pa mi se cini da onda nije fer ni ovako lagodno - inkognito.

Element obične ljudske znatiželje "ko je Henri, Lun, Hill, ...." , koliko god bio prirodan i ljudski, delom je i atavizam ranije postojećih vidova komunikacije, neposrednog kontakta pre svega ... svi smo mi manje ili više neobični, obični Ljudi.

Slazem se... i zato cu, kada bude isla emisija sa gostom Forumasem, pogacice i jogurt kupiti ranije :s_w:, i sa jos vise interesovanja i nestrpljenja (ziva nisam!) docekati i odslusati bas tu emisiju.

p.s. Izvinjavam se 'obozavaocima' sto ce im biti uskracen taj atavisticki, ljudski poriv za neposrednim kontaktom... ali, ako je bas zapelo, mozemo da razmenimo telefone... pa i slicice. B)


Elem, skinite i mene sa tog spiska (btw: DOCc, sumnjiva mi je ova tvoja racunica... :huh: ).

Izvinite me na difuznosti, evo – zavrsavam:

Interesantan je ovaj eksperiment...
.................
Eksperiment pokazuje i utopizam rudimentarnog poimanja demokratije kroz tzv. samoorganizovanost, demokratije koja u sebi ima gen autodestrukcije: izabrani predstavnici jedne grupe nikada nisu oni najpozvaniji, najkvalifikovaniji iz te grupe - već najbolje što se može izabrati među onima koji su za to zainteresovani i/ili na raspolaganju.
..................
Da se vratim "predIZBORIMA", odnosno dilemi ko je "nick" za Pešča-nik? Odjednom, demokratski izabrani predsednik izabran u okvirima našeg malog medijskog geta, nije i dovoljno dobar za predstavljanje u Svetu? :s_w: Odjednom neko želi vanredne izbore! Možda zabrinutost da Helu treba titlovati i nije bez osnove, a na radiju je to teško
:s_w:  :s_w:

Bas umes da primetis... i da poentiras. :s_w:

Edit: progutana slova...

Edited by Dubravka, 28 December 2005 - 21:37.


#118 Cruella De Ville

Cruella De Ville
  • Members
  • 1,490 posts

Posted 28 December 2005 - 22:37

Henry, daj se umilostiviti :wub:

#119 kingmaker

kingmaker
  • Members
  • 4,535 posts

Posted 28 December 2005 - 22:39

e stvarno, smiluj se.










morace da padne jedno guzenje.

#120 Slaven

Slaven
  • Banned
  • 18,018 posts

Posted 28 December 2005 - 23:54

Hella je odbio.

<{POST_SNAPBACK}>



Legenda!


tako to rade majstori :wub: