SUDJENJE U SRBIJI ZA RATNI ZLOCIN
Started by
Zivko
, Jan 20 2005 13:42
53 replies to this topic
Posted 27 January 2005 - 13:30
Ja sam jos pre nove godine iz pouzdanih izvora saznao da Vladan fura pravu cetnicku bradu a da mu telefon zvoni melodijom Sprem`te se sprem`te u izvodjenju Nikole Urosevica Gedze

Posted 27 January 2005 - 23:54
QUOTE(Hella @ 27 Jan 2005, 14:27)
QUOTE(harambasa)
Толико си глупости искакио да се и Хела са мном слаже и када владан брани Србе и Србију од вас 

e dokle je došlo kad me aranbaša proglašava koperantom, sonjal srbažijom, loren radikalom a živko sličnim mijailoviću.
znači, glumim srbina odprilike dobro ko potonja dvoica.

+
vladana je u skorije vreme neko prekrstio u ravnogorca, al nemrem se sjetit ko je bio biser.

Ма слажемо се (можда већ трећи пут!

Posted 28 January 2005 - 01:05
Pa imas toliko provala..samo kad bi citirao tvoju glupost napisanu..mogao bih eseje napisati Harambasicu
Ali eto zdravo je ipak da ti neko kaze da si glup..tako mozda i jednog dana dobijes malo mozdanih celija..koje su ti izgorile
Ali eto zdravo je ipak da ti neko kaze da si glup..tako mozda i jednog dana dobijes malo mozdanih celija..koje su ti izgorile

Posted 28 January 2005 - 02:58
QUOTE(Zivko @ 25 Jan 2005, 08:06)
Veza izmedju Haga i ubistva Ane Lind je u sledecem:
U "naseme" Miajlu, teroristi i ubici Ane Lind, je isti onaj duh i patriJotska ideologija kao sto je i u "nasim" haskim perjanicama.
To svako normalan dobro zna.
U "naseme" Miajlu, teroristi i ubici Ane Lind, je isti onaj duh i patriJotska ideologija kao sto je i u "nasim" haskim perjanicama.
To svako normalan dobro zna.
A ti mu dođeš normalan jel' da? Pa onako lagano zalepiš etiketu primitivca svakom ko se ne slaže sa tobom. Jesu li to neki kompleksi, šta li je?
Nego da odgovorim. U tom Mijailu je dakle surogat srpstva jel' te? Pa onda mu svaki nemac dođe Hitler u pokušaju ili eventualno neostvareni Mengele, pa onda svaki američki pravnik dođe tužilac Kin koji je inkvizitorski procesuirao komuniste koji često nisu bili svesni svog političkog opredeljenja i tako dalje. Da nije i cunami jedan od predstavnika velikospske ideologije pa da ga lepo zovemo Cunamić, Srboljub Cunamić, tajni agent DB-a. Daj ne budali....
Posted 28 January 2005 - 03:44
QUOTE(Hella @ 27 Jan 2005, 14:27)
e dokle je došlo kad me aranbaša proglašava koperantom, sonjal srbažijom, loren radikalom a živko sličnim mijailoviću.
+
vladana je u skorije vreme neko prekrstio u ravnogorca, al nemrem se sjetit ko je bio biser.

+

tja. nema se vise para za fancy agencije, sami pokusavaju... ne ide. sta ti je propaganda

uostalom, "ko te shisha" kad nisi iz ______ dopuni.
vladan je upravo optuzen da je "srbadzija". sutra ce i vladanovu sliku (kad je, onomad, sluzio vojsku, pa pusku nosio) "postovati" odovud. ocajnici

vladanu tako i treba.

a sve to vise nije u modi

salu na stranu: zivko i ini ne shvataju da smaraju i da kosovo nikad nece biti nezavisno ako se ne dozovu pameti.
Posted 28 January 2005 - 06:56
Mnogo zamrseno, alisa.
Autor je nesto, jelte, hteo da kaze, al' sam ja od mnostva smajlija izgubio svaki smisao.
A za onu bosansku budalu kojoj je meka rakija mozak popila, nema se potrebe dalje objasnjavati - pa njemu ce i tako uvek svaki Miailo biti svaki Srbin.
A to da ja jesam cetnik - sto jes', jes', sa' cu i pemziju da uznem.
Autor je nesto, jelte, hteo da kaze, al' sam ja od mnostva smajlija izgubio svaki smisao.
A za onu bosansku budalu kojoj je meka rakija mozak popila, nema se potrebe dalje objasnjavati - pa njemu ce i tako uvek svaki Miailo biti svaki Srbin.
A to da ja jesam cetnik - sto jes', jes', sa' cu i pemziju da uznem.
Posted 28 January 2005 - 07:01
Неће тебе та срећа!
Мислим, пензија.
Добићеш за заслуге 10 јутара земље, и пар коња.
Мислим, пензија.
Добићеш за заслуге 10 јутара земље, и пар коња.
Posted 28 January 2005 - 21:05
QUOTE(violentjack @ 28 Jan 2005, 02:05)
Pa imas toliko provala..samo kad bi citirao tvoju glupost napisanu..mogao bih eseje napisati Harambasicu

Једном изгубљене, мождане ћелије се не могу надокнадити.

Posted 28 January 2005 - 21:07
QUOTE(alisa @ 28 Jan 2005, 04:44)
vladan je upravo optuzen da je "srbadzija". sutra ce i vladanovu sliku (kad je, onomad, sluzio vojsku, pa pusku nosio) "postovati" odovud. ocajnici
vladanu tako i treba.

vladanu tako i treba.
Још ако је служио војску у суседној републици (а тако је некада било правило, ниси могао у матичној ) и ето агресора ћетнићког...