Jump to content


Photo
- - - - -

Filmovi uz koje ste plakali


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
518 replies to this topic

#16 maxivida

maxivida
  • Members
  • 3,167 posts

Posted 02 March 2004 - 11:53

Ne zna im se broj...

Od ovih već spomenutih, moram da priznam My Best Friend's Wedding, i to ona poslednja scena - groooozno :lol: , a bogami i Jerry Maguire, tu sam uvek na ivici suza kad ga onaj mali grli i na kraju filma kad se on vraća, pa Sjaj u travi - tu sam ko tinejdžerka oči isplakala... Ima ih još, koliko hoćeš, samo ne mogu sad da se setim, možda dodam kasnije.

Sinoć sam gledala Cold Mountain, koji je toliko jezivo patetičan da mi se čini da je snimljen samo da bi rasplakao gledaoca, ali ja sam prilično ispizdela, kao i kad sam gledala glupi Titanik. Imala sam samo želju da bijem one tetke što su grcale u redu iza mene (na Titaniku, ne na Cold Mountain). A isti poriv sam dobila kad sam gledala Engleskog pacijenta. Ubuduće izbegavam Minghellu. :lol:

#17 delboy

delboy
  • Members
  • 581 posts

Posted 02 March 2004 - 11:59

mozda John Q mi je bio tuzan ali ne placem na tuzne filmove..

plakao sam na zadnju epizodu Mucki - kada su postali milioneri i vracaju se u stari stan!


kao za PROFESINALAC

#18 Lavinia Amaldi

Lavinia Amaldi
  • Members
  • 2,362 posts

Posted 02 March 2004 - 12:45

profesionalac...phuu, celo pakovanje :lol:
big blue
lovac na jelene prvi put, a bogami drugi i treci :lol:
i tako... :lol:



edit: uh, Sjaj u travi... now nothing can bring back the hours of glory in grass, splendid in flower.. we will greave not, we'll find strength in what remains behind.." il vec tako nesto... :lol: :lol:


#19 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 02 March 2004 - 13:48

Mislim na tu Atorziju, koja god zagrada da je u pitanju!
Izbegla iz Sarajeva 1992.
Ne ocekujem da razumes, nisam jedina. U tom i jeste velicina filma... deset minuta koje te razbiju na paramparcad prostotom...jednostavnoscu...dosta! Tek mi je poceo dan!


sigurno zbog tog iskustva imas drugachiji pogled na grad pod bombama i granatama, ali pricha je toliko imbecilna da je to uvredljivo.

ne znam sta je gore: hor koji peva na plejbek, krava koju smiruje zvuk pevanja jer ne cuje granate.
jashta, bomba bi se chula pa i da si na novogodishnjem koncertu u Bechu.
pa onda ono ljuto kuche, kao, materinski instinkt itself je dovoljan da neko prevari smrt.
i ona lajna na kraju...

al' ajd' dobro, that's just me, meni je bitna pricha, a pricha sucks big time.

#20 Rain Girl

Rain Girl
  • Members
  • 2,803 posts

Posted 02 March 2004 - 14:13

Ne mogu s tobom da polemisem na ovu temu, ali nikako!
To ti je slicna varijanta kao i sa filmovima tipa Lepa sela ili Nicija zemlja...Nicija zemlja je meni sit, jer me ne dotice, prazna je potpuno i radjena je da dotakne zapad...

#21 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 02 March 2004 - 14:40

Sjaj u travi - tu sam ko tinejdžerka oči isplakala...

Prvo tinejdz plakanje na film, bio me blam onoliko. Decaci i emocije, bljak. :lol:

Posle tu i tamo retko, ne secam se, uglavnom, najskorije kada je Teoden umirao. :lol:

#22 jane

jane
  • Members
  • 159 posts

Posted 02 March 2004 - 15:00

Kao potpuna klinka (prvi put sama u lokalnom bioskopu, sto je bila veelika greska) kao sto je hoo vec naveo sampion (kraj 70-tih).
Nekako u isto vreme (detinjstva) na tv-u je bio prohujalo sa vihorom, kad Gebl odlazi i ostavlja Vivijen samu mislila sam da ce mi srce prepuci od tuge.

Medjutim, nekoliko godina kasnije,taj isti film (prohujalo sa vihorom ) sam gledala ponovo u bioskopu zajedno sa prijateljicom i toliko smo se smejale da su hteli da nas izbace iz bioskopa.

#23 maxivida

maxivida
  • Members
  • 3,167 posts

Posted 02 March 2004 - 15:34

Posle tu i tamo retko, ne secam se, uglavnom, najskorije kada je Teoden umirao.    :lol:

U bre, sad me podseti - to je najrecentniji primer, a i spomenula sam ga već na forumu - rasplakala sam se u Povratku kralja i kad Pipin peva dok Faramir srlja u smrt i kada kreće juriš Rohana na Pelennor Fields.

qq! :lol:

#24 Hefestus

Hefestus
  • Members
  • 6,822 posts

Posted 02 March 2004 - 15:38

Big Boyz Don't Cry :lol: me too

ali Living Las Vegas nisam mogao da se uzdrzim.

#25 Hippie

Hippie
  • Members
  • 4,385 posts

Posted 02 March 2004 - 16:30

Bosko Buha (na kraju pogotovo: doktorka, doktorka!, pa, simbol slobode, bijeli konj u kasu preko onih proplanaka, poginuli pioniri-boNbasi se smiju ispod probeharalog drveca,  pjesma Olivera Dragojevica u pozadini: "Nek nas sjete ove slike na tu djecu, na te djake sto su mali za vojnike a veliki za junake"  :lol:  :lol: )

uff ...gde se seti tog filma ...i te pesme ....plakala sam ko niko ....

od nasih filmova jos, plakala sam na Bulevar Revolucije, na kraju kad je ona poginula .....onda Pejzazi u Magli, Dom za Vesanje, Mala, Vukovar jedna Prica [Mirjanu Jokovic obozavam!], Noz ....i verovatno jos neki, ne mogu da se setim ...

od stranih ...E.T.-a potpisujem! :lol: ..bas sam ga pre nekoliko dana zakacila na nekom kanalu, posle toliko godina, iste scene su me opet rasplakale ...bilo me sramota, al sta cu ...Sjaj u Travi potpisujem ...

onda Gone with the Wind, Ben Hur, Titanic [mislim, klasika] ...Schindler's List ....bla bla bla .....ali mislim da je konacno i definitivno The Passion of the Christ natopljen svim mojim suzama koje sam imala ......cak i onda kad sam uspela da uzdrzim suze, sve vreme sam u grlu imala onaj neopisivi bol ...:lol:

#26 J'en ai marre!

J'en ai marre!
  • Members
  • 1,070 posts

Posted 02 March 2004 - 20:30

sampion (kraj 70-tih)
ako niste plakali za vreme ovog filma, niste ljudi. pazi kad od pocetka do kraja cela sala cmizdri. ja i jos jedan baja ispred mene - bio stariji od mene bar 20 godina tada - se drzali junacki do pred kraj, pa je onda tip eksplodirao iznenada i poceo da rice/njace ko magarac, sto je bio nedvosmisleni signal da i ja mogu da se pridruzim masovnoj razmeni fluida i klica.

Haha, ovo je dobro... :lol:

Isplakao sam se ja na gomilu filmova, al' mi trenutno jedino Profesionalac pada na pamet - mislio sam izdržaću kad je krenuo rasplet, al' džaba kad Jean izusti one jade na kraju...

#27 Hella

Hella
  • Sleepers
  • 6,199 posts

Posted 02 March 2004 - 21:41

ima neki češki/poljski/bogapitaj philm de švabe sateravaju partizane, gerilu, kogaveć u ćoše i tako svevreme.
i to tako ide sat i qsur...

na kraju samodvojca ostanu u nekom podrumu, esesovci nemogu dai isteraju pa pušte H2O u narečeni prostor.
i puni se to, a njih dvojca preostali, kad im već voda nadošla do gronika, uzmu i uvate se za glave, izvade pištolje, metu jedan drugom puce na slepočnice, to traje u pičku materinu, dršću u onoj ladnoj vodurini, što od zime, što od stra', kadar šeta na švabe i cisternu napolju i čuje se, sad dva ili jedan, ili dva ko jedan, pucnja i the end.

ko mi nabavi samo & only audijo snimak armonike - koja cvili dok se sve to odvija - ima čas da me vidi kako balim na filmsku tematiq drugi put u životu.

Edited by Hella, 02 March 2004 - 21:42.


#28 hooyadahoo

hooyadahoo
  • Members
  • 2,866 posts

Posted 02 March 2004 - 22:00

gledao davno. mislim da se radi o saveznickim pilotima oborenim negde u ceskoj. podrumi o kojima pricas pripadaju pravoslavnoj (unijatskoj) crkvi u pragu. ako je to to.

#29 U prolazu

U prolazu
  • Members
  • 2,098 posts

Posted 02 March 2004 - 23:47

To je. Istinita prica.

#30 Friend of Peachy Carnahan

Friend of Peachy Carnahan
  • Banned
  • 18,085 posts

Posted 03 March 2004 - 00:05

To ti je slicna varijanta kao i sa filmovima tipa Lepa sela ili Nicija zemlja...Nicija zemlja je meni sit, jer me ne dotice, prazna je potpuno i radjena je da dotakne zapad...

tako si u pravu za ovo
ne mogu bas da se setim da sam negde plakao ali kad sam bio mali i prvi put gledao Dogodilo se na danasnji dan i kasnije Pocetni udarac bio sam preplavljen nekim cudnim i do tad nepoznatim osecanjem koje bih danas mogao da uporedim san ekom jacom setom ili blazom depresijom

Edited by DANIEL DRAVOT, 03 March 2004 - 00:07.