Jump to content

Photo
- - - - -

Filmovi uz koje ste plakali

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
518 replies to this topic

#1 U prolazu

U prolazu
  • Members
  • 2,098 posts

Posted 01 March 2004 - 21:17

Ne placem, Sintore, to je od kise

Prvo najranije djetinjstvo:

Bosko Buha (na kraju pogotovo: doktorka, doktorka!, pa, simbol slobode, bijeli konj u kasu preko onih proplanaka, poginuli pioniri-boNbasi se smiju ispod probeharalog drveca, pjesma Olivera Dragojevica u pozadini: "Nek nas sjete ove slike na tu djecu, na te djake sto su mali za vojnike a veliki za junake" :lol: :lol: )

Kozara (izmedju ostalog i kad onaj Svabo ostane bez ociju ...cetnik, tup glavom u bukvu, cetnik, tup...)

Kapelski kresovi (reci cu samo: Dimnjacar i zica)

Edited by U prolazu, 01 March 2004 - 21:17.

#2 Moca

Moca
  • Members
  • 1,208 posts

Posted 01 March 2004 - 21:31

Domace nesto i nisam proplakao a sto se tice stranih prvi ilm na kome sam plakao ko kisa jeste Moja devojka kad na kraju Mekoli Kalkin umire od ujeda pcela i kada onoj maloj devocici otac saopstava da je on umro.
Zadnji film je bio pre pola godine i to Sindlerova lista kada na kraju Sindler shvata da novac nije vazan i pocinje da place kada shvata da je mogao da spasi jos ljudi.

#3 Master Yoda

Master Yoda
  • Members
  • 49 posts

Posted 01 March 2004 - 22:40

E.T.
kad kaze: E.T. go home :lol:

#4 Solaar

Solaar
  • Members
  • 1,275 posts

Posted 01 March 2004 - 23:04

Kad sam bio klinac plakao sam uz "Drzanje za vazduh" :lol:

#5 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 02 March 2004 - 03:45

uf, ja sam na E.T.-u dobila aritmiju kad sam gledala prvi put u bioskopu.

na Titanik, to patetichno sranje sa Debeljucom i Dechakom 3x mrshavijim i manjim od nje, plachem chim vidim katarku broda.
tu sam dushu ispustila kad sam odgledala, ko da su me platili.

e da
filmovi zbog kojih su mi sinusi ostali zachepljeni mesec dana je:
Shadowland sa Hopkinsom i Debrom Vinger, potrosila 3 rolne toalet-papira, bila naduta narednih nedelju dana
My life sa Kiton/Kidman

sad sam pochela da plachem bez obzira koji je zanr, sad je i srecan kraj dobar povod
ma bre dovoljna mi je i reklama za Johnsonov shampon za bebe, pochela sam da suzim na bebe, a pogotovo na lepe i zgodne tate.

#6 Kampokei

Kampokei
  • Members
  • 424 posts

Posted 02 March 2004 - 06:53

dodje mi skoro neprijatno, ali ja ni na jedan nisam plakao.

#7 Rain Girl

Rain Girl
  • Members
  • 2,803 posts

Posted 02 March 2004 - 07:26

Poduga lista to sam sigurna ali uy koji sam plakala... jedva da se secam!
Znam da me Atorzija bas pogodila, nisam mogla da se smirim dugo vremena!
I...(ovo je ybog private tgings, molim bez cerekanja) Svadba mog najboljeg druga! :lol:
Za ostalo, ne secam se zaista!
Znam kad sam bila mala, lektira u 4. razredu @Orlovi rano lete@ poslednji pasus- ustala iz kreveta i otisla kod bake i dede i plakala jedno pola sata! :lol:

#8 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 02 March 2004 - 07:39

Znam da me Atorzija bas pogodila, nisam mogla da se smirim dugo vremena!

chekaj chekaj!
da li mislis na [A]torziju, ili koja je vec zagrada u pitanju?
ono sa sharuljom i uvrnutom pupchanom vrpcom gde jebeni hor peva da bi smirio kravu, jer joj granate ometaju kontrakcije materice?

dzisz
faking
krajst!

ne plachi, Rain girl, odsad cu ti ja pjevat!, za svaki sluchaj... da predupredimo atorziju

#9 Rain Girl

Rain Girl
  • Members
  • 2,803 posts

Posted 02 March 2004 - 07:54

Mislim na tu Atorziju, koja god zagrada da je u pitanju!
Izbegla iz Sarajeva 1992.
Ne ocekujem da razumes, nisam jedina. U tom i jeste velicina filma... deset minuta koje te razbiju na paramparcad prostotom...jednostavnoscu...dosta! Tek mi je poceo dan!

#10 Allegra

Allegra
  • Members
  • 1,957 posts

Posted 02 March 2004 - 08:09

mnogi ...ali najvishe i najgrdje uz Drushtvo Mrtvih pesnika...
tu sam se zamalo zadavila od grcanja...
:lol:

#11 hooyadahoo

hooyadahoo
  • Members
  • 2,866 posts

Posted 02 March 2004 - 10:13

sampion (kraj 70-tih)
ako niste plakali za vreme ovog filma, niste ljudi. pazi kad od pocetka do kraja cela sala cmizdri. ja i jos jedan baja ispred mene - bio stariji od mene bar 20 godina tada - se drzali junacki do pred kraj, pa je onda tip eksplodirao iznenada i poceo da rice/njace ko magarac, sto je bio nedvosmisleni signal da i ja mogu da se pridruzim masovnoj razmeni fluida i klica.
dalje: lovac na jelene, i takodje svi partizanski filmovi kad sam bio klinja (kako je neda arneric kokala nemce, jao, stiven segalovic je malo dete za nju).

mali trolonja:
jel' gledao neko shafta sa nedom?

#12 U prolazu

U prolazu
  • Members
  • 2,098 posts

Posted 02 March 2004 - 10:28

Bas sam htio da pomenem "Sampion". Moj drug, inace prilicno "tough guy", je odvalio na "La Bambi" samo tako: buuuu, znao sam da ce poginuti, buuuu... :lol:
I to nismo bas totalni klinci bili, vise tinejdzeri. Tada je dobio nadimak "La Bamba" i mislim da ga se jos nije oslobodio.

U mojoj ulici je i nakon "Love Story" bila poplava.

#13 Amelija

Amelija
  • Members
  • 6,996 posts

Posted 02 March 2004 - 10:29

Trenutno se secam da sam se razbila od plakanja na Shadowland (A. Hopkins i D. Vinger), a plakala sam i na kraju nekog filma sa Kevinom Kostnerom koji ne znam vise kako se zove, uglavnom fazon je da se neki klinac vezao za njega i on je prema klincu super a inace je nekakav bandit i na kraju ga upucaju.

#14 sabahudin

sabahudin
  • Members
  • 639 posts

Posted 02 March 2004 - 10:34

Trois couleurs: Bleu

#15 al bundy

al bundy
  • Members
  • 570 posts

Posted 02 March 2004 - 11:01

nekog filma sa Kevinom Kostnerom koji ne znam vise kako se zove

"a perfect world"

gledao, nisam plakao (iako mi je to jedna od najboljih njegovih uloga)

"Sampion" - zasto ga ne volim

negdje sredinom ยด80, skijanje na jahorini, cura i ja, "to je film koji MOOOORAMO pogledati"
i umjesto da zujimo po vani ili volimo sve sto vole mladi, sjedimo u jebenoj zamracenoj tv sali u hotelu,
oko nas djeca, starci i zene srednjih godina
svi smrcaju, suosjecaju, paloma radi posao
ja gledam kroz ekran i vrtim svoje filmove (lose pripremljene staze, muskulfiber, zedj, kako spasiti ostatak veceri i sl.)
i onda na kraju voight zakoluta ocima, ode bogu na istinu, svi se raspekmeze incl. my dearest, a ja i dalje nista
ostatak skijanja i dulje sam morao dokazivati da nisam bezosjecajno prase