Jump to content


Photo
* * * * * 1 votes

Beograd je Srbija-sve ostalo je nista


  • Please log in to reply
3781 replies to this topic

#3781 Constantin

Constantin
  • Members
  • 20,432 posts

Posted 22 February 2017 - 01:14

 
Propusti u obezbeđenju na Kupu Koraća po nalogu beogradskog MUP-a

Attached File  800x600_Baklja-bacena-foto-JV-Vanja-Keser.jpg   90.86KB   4 downloads

 

Nakon incidenta, kada je tokom finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća funkcioner Košarkaškog saveza Miodrag Radović pogođen bakljom u glavu, u niškoj policiji kažu da je za kontrolisanje publike bilo zaduženo privatno obezbeđene, dok u “Securitas”-u tvrde da je problem nastao jer su na izričit zahtev beogradske policije morali da u halu puste veliku grupu navijača za samo nekoliko minuta.

 

Došlo je oko 350 Partizanovih i 250 Zvezdinih navijača bez karata i zahtev načelnika je bio da ih pustimo u roku od 3 do 5 minuta. Rekli su “ili ćete ih pustiti unutra ili će u gradu da naprave haos”. 

 

https://www.juzneves...g-MUP-a.sr.html

 

 


  • 0

#3782 Constantin

Constantin
  • Members
  • 20,432 posts

Posted 04 April 2017 - 20:41

Prema njegovim rečima, do pre dve godine niški aerodrom nije imao nijednu liniju, dok sada ima devet.
- Imaćemo i desetu liniju, od 2. aprila imaćemo let za Cirih u Švajcarskoj, koji pokreće nacionalna avio-kompanija „Svis“. Takođe, od 22. juna „Germanija“ kreće isto sa dva leta do Ciriha, tako da ćemo do tog grada imati četiri leta - rekao je on, nadajući se, kako kaže, da će vremenski uslovi dozvoliti sanaciju krova zgrade i da će posao biti završen u narednih 60 dana.

s3.jpg

Juče je sa niškog aerodroma posle 8 godina ponovo uspostavljena veza sa Cirihom zahvaljujući letovima švajcarskog nacionalnog avio-prevoznika SWISS, nakon što je još 2009.godine JAT ukinuo ovu liniju. Svečano otvaranje SWISS-ove linije planirano je za 7.april kada je planirano da se javnosti bliže prezentuje novi avion tipa Bombardier CS100. 

 

Avion tipa Bombardier CS100 sleteo je juče na niški aerodrom "Konstantin Veliki" nešto posle 15 časova pun putnika. Avion je inače kapacita 125 sedišta i kako su najavili iz ove avio-kompanije ovaj tip letilice leteće do 26.maja kada će na ovoj relaciji leteti avion Erbas A320. 

Putnici koji su lete posle 8 godina ka ovoj destinaciji kažu za "Fly from Niš" da je ovo odlična stvar što je Niš morao da ima odavno i da će redovno koristiti ovu novo otvorenu avio liniju. Ono što smo primetili, a i sami ćete se uveriti u video prilogu, da niški aerodrom privlači putnike iz svih krajeva Srbije, pa je tako na letovima koji su bili u isto vreme do Ciriha i Berlina bilo ljudi iz Kruševca, Jagodine, Paraćina i Kuršumlije.

Obećano - ispunjeno... :+1:

 

Promenjen i natpis posle 30 godina...

 

2.jpg


  • 0