...
Posted 23 October 2017 - 04:51
...
Posted 01 November 2017 - 19:13
...
Posted 04 November 2017 - 03:15
Posted 10 November 2017 - 21:52
...
Posted 16 November 2017 - 08:24
...
Posted 16 November 2017 - 13:02
...
Red snapper (sashimi)"Suzuki nigirizushi" (ASMR) Suzuki=Japanese sea bass...
E, to te ja pitam.
Posted 20 November 2017 - 00:10
...
Posted 23 November 2017 - 09:49
...
Posted 26 November 2017 - 21:05
...
Posted 27 November 2017 - 06:49
Odlican ukus! Japanska kuhinja je pre svega zdrava , a potom i vrlo ukusna.
Zanima me vase misljenje o restoranima azijske kuhinje u Beogradu?
CIni mi se da ih nema mnogo bar u ovom prometnijim delovima , na potezu Terazije -Slavija)
te da li Beogradu nedostaje , recimo jedan dobar Thai restoran?
Posted 27 November 2017 - 21:47
...
Ne idem po Bgd. restoranima.
Ako vec dajem pare - kupim nesto i pripremim sam. Zacina ima, recepte znam, a i neko iksustvo posedujem.
Bio sam jedno par puta sa nekim likom koji radi kod kineza u njihovom 'zatvorenom restoranu', gde se oni hrane, a ne dolazi 'publika'. Rece taj lik - pazi, nema izvoljevanja - trosis kao i kinezi.
Pa, normalno!
Vlasnik se malo snebivao - a da mi ne pozli, da mi se ne slosi? A ovaj lik - nece, 'covek je nas'.
Malo su zagledali u pocetku, no videli da sam OK. Zaista specificno pripremaju. Nista 'prilagodjeno' evropskom ukusu.
Razbio sam se od dim-suma i nekog pileceg ljutisa.
...
Posted 27 November 2017 - 21:57
Prvi kineski restoran u BG je bio Peking, negde iza Filozofskog, ne sećam se tačno. Otvoreno negde osamdesetih. Bio sam sirot student sa malo kinte, ali voleo sam da odem tamo.
Posted 27 November 2017 - 22:41
...
Vuka Karadzica 2.
kineski-restoran-peking-1c.jpg 46.92KB 3 downloads
restoran_peking_beograd_4.jpg 393.53KB 2 downloads
...
Posted 27 November 2017 - 23:54
...
Posted 02 December 2017 - 07:39