Jump to content


Photo

FK Partizan 2013/14


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9663 replies to this topic

#16 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 20,122 posts

Posted 04 June 2013 - 21:57

Ispustili izgleda Duljaja :rant:



#17 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 04 June 2013 - 21:57

Izgleda da nema nista od Duljaja... Ocekivano...

 

takodje i mitra sad povezuju sa 1 genkom :lol:

 

realno, znajuci ko vodi prelazni rok, nema vece potrebe za cimanjem ovim pricama pre nego sto neko i zvanicno ne potpise/ode iz kluba

 

 

 

edit:

+ menadJer pustaca derbi-golova kaze da smo "hteli da otmemo daudu"


Edited by peja™, 04 June 2013 - 21:59.


#18 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 04 June 2013 - 22:03

a i kao se nadmecemo sa ganima za nekog kovacevica iz spartaka

 

 

klasicna hiperprodukcija menadzerskih textova nakon tek zavrsene sezone



#19 Fisi

Fisi
  • Members
  • 1,301 posts

Posted 04 June 2013 - 22:33

Kakve price po novinama.Duljaj stigao u bg I dan pred razgovore izjavio da je san svakog partizanovca da zavrsi karijeru u partizanu I da je sve otvoreno. A onda je na pregovorima navodno rekao nadju da je jos pre par dana prihvatio ponudu..pfff...ko koga tu maze.

#20 Danone999

Danone999
  • Members
  • 1,335 posts

Posted 04 June 2013 - 23:12

Kruze price da je dogovorena prodaja Mitrovica Arsenalu


Edited by Danone999, 04 June 2013 - 23:12.


#21 Xpert

Xpert
  • Members
  • 22,572 posts

Posted 04 June 2013 - 23:35

Skaj Italija: Mitrovic u Arsenalu

 

Toliko o tome. Bolje da odustanemo od Evrope, ispascemo u 2. kolu od nekih anonimusa.


Edited by Xpert, 04 June 2013 - 23:36.


#22 Ajmo Milivoje

Ajmo Milivoje
  • Members
  • 9,612 posts

Posted 04 June 2013 - 23:41

Dno dna...

 

Djuro j*bem li ti sve  :rant:  Prodaju klince kao roblje... Iz godine u godinu tim nam je sve gori, a neko ima ovde obraza da "brani" coveka koji jede svoje sline, kako je on osvojio neke titule...

 

Nista on nije osvojio, djubre mutavo... Sad cemo da pokupujemo raznu drvnu gradju iz Tole Super Lige i napadamo LS  :puke:



#23 Xpert

Xpert
  • Members
  • 22,572 posts

Posted 05 June 2013 - 00:04

Upravo je tvitovao da nije potpisao za Tobdzije, ali da postoji kontakt. Nedugo zatim, je zakljucao nalog, a tvit obrisan.  :rolleyes:



#24 milan_l

milan_l
  • Members
  • 7,534 posts

Posted 05 June 2013 - 07:00

ПОВРАТАК МЕЂУ ЦРНО-БЕЛЕ У МАГЛИ: Неизвестан Аксентијевић

 

Повратак Николе Аксентијевића (20) у Партизан за сада је неизвестан. Представници младог репрезентативца Србије јуче су се срели са челницима Партизана и интересовање постоји на обе стране.

FOTO_V_Markovic00125.jpg(ФОТО: В. Марковић)

Црно-бели у овом моменту, међутим, не желе да нагомилавају играче на позицији десног бека, па ће евентуалне разговоре о повратку одложити до првог окупљања, 12. јуна.

Аксентијевић је заинтересован да по други пут обуче дрес клуба из Хумске 1. Све ће бити познато у наредних неколико дана, кад ће окончати обавезе у младој репрезентацији Србије.

Црно-бели, тренутно, на дефанзивној позицији, уз десну аут линију, имају Александра Миљковића, Бранка Пауљевића и Марка Живковића. Уколико се оствари раније најављиван одлазак Миљковића, отвориће се место за други мандат младог репрезентативца у црно-белом јату.

 



#25 milan_l

milan_l
  • Members
  • 7,534 posts

Posted 05 June 2013 - 07:02

Црно–бели имају 8.600.000 мотива за пласман у ЛШ

 

Уколико се Партизан пласира у групну фазу Лиге шампиона, инкасираће невероватних 8.600.000 евра. За српске прилике, више него одлична сума.

Foto_M_RASIC00010.jpg(ФОТО: М. Рашић)

Кад је у лето 2009. успостављен нови систем квалификација за Лигу шампиона и Лигу Европе, УЕФА је одлучила да формира трогодишње циклусе, у којима се пропозиције такмичења и финансије не мењају. Први циклус је обухватао период од 2009. до 2012.

У новом, трогодишњем, систему, повећане су новчане награде у Лиги шампиона. Тим из Хумске 1 добиће 200.000 евра, јер је изборио играње у квалификацијама. Будући да крећу од другог кола, црно–бели инкасираће 140.000 евра. Ако се пласирају у треће, зарадиће још толико. Новчана награда у последњој препреци пред улазак у групну фазу износи 2,1 милион евра.

Уколико се пласира у такмичење по групама, Парни ваљак ће зарадити још 6,02, што је укупно 8,6 милиона евра. Додатне бонусе црно–бели могу да остваре ако победе или ремизирају у шест утакмица групне фазе. Тријумф је вредан милион, а нерешен резултат 500.000 евра.

Ни то није коначна цифра. Треба додати и новац од ТВ права, при чему се тај износ разликује у зависности од државе. Партизан је у сезони 2011, на основу ТВ права добио 1,31 милиона евра евра.

Закључак је да би клуб из Хумске 1 пласманом у Лигу шампиона наредне сезоне могао да заради и више од десет милиона евра!

 



#26 milan_l

milan_l
  • Members
  • 7,534 posts

Posted 05 June 2013 - 07:11

Lovre napustio Partizan: Nisam želeo da budem na teretu
 

Znam da nisam u planovima za narednu sezonu i nema razloga da zauzimam nekome mesto – kaže iskusni vezista, koji je dogovorio raskid saradnje

 
 

Još godinu da ugovora je ostalo Goranu Lovreu u Partizanu, ali je vezista krajnje realno shvatio situaciju u kojoj se nalazi, zatražio sastanak sa sportskim direktorom Albertom Nađem i dogovorio juče - sporazumni raskid saradnje.

Iskusni fudbaler, kako sam kaže, nije želeo da bude teret budžetu crno-belih, niti da zauzima mesto nekome od saigrača, a žali jedino što nije ispunio lična i očekivanja navijača.

- Istina je, razgovarao sam sa sportskim direktorom Albertom Nađem, sve je proteklo u prijateljskom tonu i dogovorili smo sporazumni raskid ugovora. Ostalo je samo da se sve to prenese na „papir” i da stisnemo ruke - kaže Goran Lovre za „Sport”.

 

Vezista je sam povukao poteze, shvativši situaciju još posle razgovora sa trenerom Vukom Rašovićem.

- Rekao sam i treneru Rašoviću ranije, a juče ponovio i sportskom direktoru Nađu da ne želim da budem na teretu Partizanu. Znam da nisam u planovima za narednu sezonu, da je i finansijska situacija u celom svetu teška i nije lako biti ispoštovati ugovore. A, nema razloga da zauzimam nekome mesto. Zato sam rešio da se dogovorim sa klubom, olakšam situaciju i njima i sebi lično.

Lovreu je jedino žao što nije dobio više prilike da opravda očekivanja.

- Nisam odigrao mnogo utakmica, a trebalo je možda samo kontinuiteta da se vratim igrački, jer sam pauzirao godinu pre povratka u Partizan. Naravno, ne krivim nikoga, niti zameram klubu bilo šta, žao mi je samo što se nisam pokazao u pravom svetlu pred publikom. Ispusnio sam želju da se vratim u klub u kome sam ponikao i za koji navijam, ali kockice se nisu poklopile.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

- Prvo ću dobro da se odmorim, a onda da potražim novi angažman. Da li negde na zapadu ili, pak, istoku odlučiću uskoro - zaključuje Goran Lovre.

 



#27 Slučajni prolaznik

Slučajni prolaznik
  • Members
  • 68 posts

Posted 05 June 2013 - 07:20

Koliko znam Mitrović ima kaznu iz prošle sezone,zbog crvenog kartona, tako da neće igrati prve dve ili tri utakmice.



#28 milan_l

milan_l
  • Members
  • 7,534 posts

Posted 05 June 2013 - 08:38

 

 

 

Rat Zvezde i Partizana za Kovačevića
 

Dete crveno-belih je zablistalo u Spartaku iz Subotice. U Humskoj bi mogao da zameni Milana Smiljanića

 

ČUDNI su fudbalski putevi. Aleksandar Kovačević, dete Crvene zvezde, bio je na korak od Olimpijakosa, zajedno sa Filipom Đuričićem, ali se vratio na „Marakanu“ neobavljena posla. Zatim je prosleđen u Sopot na kaljenje, da bi se preselio u Suboticu jer u matičnom klubu nije dobio šansu.

 

Elem, zaigrao je Kovačević u Spartaku ZV sjajno, pokazao da je moderan igrač sredine terena i kako to obično biva, „zagolicao“ ljude iz Zvezde da pokušaju da ga vrate.

Ali ne lezi vraže, i Partizan se „dosetio“ da bi Kovačević mogao da bude odlična alternativa za Lolu Smiljanića, koji s preselio u Tursku, i krenuo je u ofanzivu.

Da li bi Spartak pustio jednog od svojih najboljih i najperspetkivnijih igrača, pitanje je, ali je svakako je zanimljivo videti da li će Partizan „oteti“ Zvezdi njeno dete, ili će Kovačević nastaviti karijeru u klubu koji je imao dobru procenu i verovao u njegove kvalitete.

 



#29 milan_l

milan_l
  • Members
  • 7,534 posts

Posted 05 June 2013 - 12:02

Вук Рашовић: Верујем у Партизан

 

Нема одмора док траје – прелазни рок! Спавање на ловорикама је забрањено за Вука Рашовића. За пет кола на клупи Партизана сврстао се у ред тренера који су са црно-белима освојили титулу, али му не пада на памет да се на томе заустави.

vuk-rasovic-VM-BW7F2928.jpg(ФОТО: В. Марковић)

Млади стручњак, у сарадњи са спортским директором Албертом Нађом, стреми још већим циљевима и полако склапа нови шампионски мозаик.

Навијачи Партизана у Вуку Рашовићу виде многе сличности са Александром Станојевићем. Почетак у Хумској је идентичан – спас сезоне и титула, а да ли је сад време за други корак? Парни ваљак се те 2010. пласирао у Лигу шампиона.

Нећемо ништа обећавати. Полако, тек да видимо састав у коме ћемо почети идућу сезону. Даћемо све од себе, трудићемо се да будемо на нивоу, сад – да ли ће то бити и довољно? Руководићемо се девизом „без еуфорије и обећања”, уз максималну посвећеност раду – истиче Вук Рашовић, тренер најбољег тима Србије.

Буџет за појачања није велики, али на црно-белој страни Топчидерског брда верују да ће оформити екипу способну да одговори амбицијама клуба завидног реномеа.

Трудићемо се да задржимо костур. Видећемо да ли ћемо у томе успети. Поједини играчи су ближи иностранству. Хоћемо да на свакој позицији имамо двојицу квалитетних фудбалера.

Слика евентуалних ривала у квалификацијама за Лигу шампиона постаје све јаснија.

Гледам све… Ко год нам буде запао, припремићемо се на најбољи начин. Немамо много избора, приметно је да је на првом кораку Лудогорец најопаснији. Одлично се сећам утакмица Бугара са загребачким Динамом од прошле године. Ценим свакога, али и верујем у Партизан – закључио је Вук Рашовић.

ПОДГОРИЧКЕ КИШЕ

Вук Рашовић је имао времена само да из Београда оде до очеве родне Подгорице. Пословно. На утакмици између Будућности и Морнара желео је да се уживо увери у квалитете узданица домаћина Марка Вукчевића и Стефана Мугоше.

Уместо сунца, у Подгорици ме је дочекала киша. Слабо је ту било фудбала, лопта је после само метар котрљања знала да остане у бари – остао је загонетан Рашовић.

 



#30 peja™

peja™
  • Members
  • 25,889 posts

Posted 05 June 2013 - 15:05

Lovre napustio Partizan: Nisam želeo da budem na teretu

 

rekao bih, totalno 1 iznenadjenje sto ovo 'pojacanje', sa godinom pauze iza sebe, nije bilo korisno ni za potpalu

 

mada ne sumnjam u sposobnost klempavog da zajebe i tu pobedu :lol: ... :ajme: