Jump to content


Photo
- - - - -

Prison Break


  • This topic is locked This topic is locked
496 replies to this topic

#241 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 09 March 2015 - 11:13

kad u raspravu o II sv ratu udjes sa hrvatima sta ocekujes?

sa onima ciji su predci ili bili ustase tj klali srpski rod dje stignu

ili domobrani koji su cuvali straze i zvizdukali dok ovi ubijaju


i jedni i drugi su bili u jednom kolektivni, sto se i pokazalo posle u hrvatskoj, a to je tokom sfrj i njenim raspadom... u mrznji prema srbinu...


i sad potomak domobrana ili ustase ce da ti o II sv ratu kaze kako stvari stoje ...


evo nemacka vrsi reviziju istorije I sv rata, ispade austrougarska prava ruzicasta zemljica... a ne kolonisticka robovlasnicka imperija...

tako i ovi ne vide u ratu jadovno, ili jasenovac, i pogrom nad srbima kojeg su se i nemci zgrozavali...

vide samo blajburg! ko i danas posle rata u sfrj, ne vide se uzroci... ide se odma na epilog... preskace se prolece i leto 1991 u vukovaru i pokolji 300 srba od strane merčepovih koljača, prije otvorenog sukoba sa jna već se na sav glas viče ovčara, ovčara, ovčara...


tako i posle bosne, dzenesajd dzenesajd dzenesajd...


i aj ti snjima posle vodi debatu o II sv ratu... tu je njima jedino u pitanju blajburg!

a sta su ocekivali? da se zlikovcima pavelicevim podele banane?


ma... razumemo se mi snjima vrlo dobro i ne potrebno je trositi reci...


Ima još materijala, ali ovo je sasvim dovoljno za trajni.


  • 0

#242 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 26 March 2015 - 11:03

Dani 007 - postavljanje neprimerene slike - mesec dana.

 

Slika je obrisana.


  • 2

#243 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 07 April 2015 - 16:12

Milosevic je dosao na vlast zahvaljujuci komunistickoj partiji a Djindjic zahvaljujuci mafiji (surcinskom klanu). Eto sta ti je tranzicija :lol+:


Mesec dana.


  • 1

#244 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 07 April 2015 - 23:46

ja osporavam da kupe turci i dignu dzamiju, sve moze i kinezi i aboridzini samo ne turci...


Trajno.

Da podsetimo, prethodni put je bio veoma sličan prekršaj:

 

jeste i u oba svetska rata i u balkanskim ratovima i u oba ustanka su srbi gubili a dusanovo carstvo je ustvari bio danasnji dusanovac.

citajte malo o herojstvu srpske vojske u ww1 imacete sta da naucite. ja bi nekima danas oduzeo pravo da se zovu srbima <_<

doduse ima nesto i u onom komunistickom aforizmu " svi smo mi deca dezertera sa kocobckog boja "


  • 3

#245 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 11 April 2015 - 19:04

 

Jos uvek je mnogo vise nepronadjenih Albanaca, nego Srba. neidentifikovanih Srba stradalih od '41 naovamo.
U Bosni '41-'45 se nije dogodio i mnogo veci genocid (nad Bosnjacima?) nad Srbima!
Broj hrvatskih izbeglica srpskih zrtava i izbjeglica '41 - '95 u jednom trenutku nije bio bar jednak, ako ne i je nepojmljivo veci, kao i broj srpskih? i od bosnjackih i od hrvatskih.


 

 


Relativizacija - trajno.
 

ne zelim dalju polemiku sa covekom koji je izrod nase zemlje. zapitaj se gde bi sad ti bio da nije bilo te Kosovske bitke . i nije mi jasno sto su oni branili to Kosovo ako ono nije bilo srpsko? idi ti isprani mozgu u tvoju voljenu ameriku ,trazi od njih oprostaj sto su morali da te bombarduju , oni takve kao sto si ti i traze. za kraj cu samo citirati Beckovica. ''Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da nam ga otmu, ne znam sto se toliko ustrucavaju?''

Nisi ti Srbin. Isprani mozgu. kad vec navodis hiljade i stotine albanskih leseva da pitam ja tebe nesto. kako to da hiljade i stotine srba koji su nestali na prostoru KiM jos uvek nisu pronadjeni?


Trajno.


Edited by DJ_Vasa, 11 April 2015 - 19:07.
Ispravljeno - DrMr-ov ban preinačen u trajni

  • 1

#246 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 12 April 2015 - 15:20

 

sto se komunista tice- oni nisu ubijali narode ( sem nesto nemaca iz Vojvodine)  kao narode, nego extremne elemente iz tih naroda...  I sto duze pratim polemiku izmedju Hrvata i Srba koga su vise ubijali komunisti, dolazim do zakljucka da su mozda i bili ( komunisti) u pravu sto su tamanili te ekstremiste.

Relativizacija - 30 dana


  • 1

#247 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 25 April 2015 - 11:33

Na ovim prostorima genocidi su nacionalno obojeni. Tako oni postaju lokalni i beznacajni za sve ostale. Od tuda i dolaze svi nesporazumi.
Muslimaski gradjani ex-Yu domovine svojataju zrtve Srebrenice svojim zrtvama i preuvelicavaju broj. Te se zrtve Srba i Hrvata ne doticu i ovi umanjuju broj zrtava nebi li smanjili znacaj zlocina.
Genocid Srba u Jasenovcu tice se samo pravoslavniog zivlja u ex-Yu pa ovi preuvelicavaju broj. Te zrtve se ne ticu katolika i muslimana pa ovi umanjuju broj zrtava nebi li smanjili znacaj zlocina.
Zlocin na Bleiburgu tice se samo katolika koji preuvelicavaju broj ubijenih ustasoidnih zarobljenika, a antifasisti i nasljednici partizanskog pokreta, mahom pravoslavci opet umanjuju broj zrtava nebi li umanjili zlocin.

Tako dakle, genocida ima - kazu jedni, ili nema - kazu drugi. Ovisno koje su vjere.


Trajno.


  • 1

#248 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 28 April 2015 - 17:54

Politika ne osudjivanja Bosnjackih zlocina u Bosni, i precutna dozvola za dolazak raznih Vehabijskih i ostalih radikalnih pokreta daje ovakve rezultate. Licno mislim da je ovo pocetak, i da ce ovaj tinjajuci sukob ekalirati vremenom. Jednostavno stepen zatrovanosti mrznjom, pogotovo omladine, je previsok. Medjunarodnoj zajednici nikada nije bio cilj da Bosna bude normalna drzava, vec da zabasuri sve svoje greske kroz sramni Haski tribunal koji je najveca sramota EU i sluzi samo sa pranje od odgovornosti zapada od ovog sukoba. Bosnjaci su od 92 izigravali zrtve, iako su sve tri strane podjednako izgubile u tom besmislenom ratu. Bosna je neodrziva u ovom stanju, i samo je pitanje vremena kada ce se sve urusiti, sami Bosnjaci sa svojim snom o unitarnoj drzavi i sami doprinose tome, jer ne shvataju jednu stvar, EU nikada nece stvoriti unitarnu Bosnu iz prostog razloga sto nece drzavu koja je po kontrolom Turske u srcu Evrope, Evropi veoma odgovara sadasnje stanje, status kvo. Imaju nefunkcionalnu drzavu, koju kontrolisu preko visokog predstavnika, koja ima komplikovan sistem odlucivanja gde nista ne mozes da resis bez pristanka svih naroda, zamajavanje naroda sa clanstvom u EU je tek smehotresno. Pa je li neko misli da bi bilo koji politicar bio u fotelji da ne odgovara Evropi, Dodik na primer, EU igra istu igru odavno, samo sto to mi ne shvatamo i sami se namestamo i olaksavamo joj.
Pogledajte novinske izvstaje u Federaciji, potencira se da je ovom decku ubijem otac u ratu i trazi se opravdanje za ovaj teroristicki akt u tome. To pokazuje jednu stvar koja Srpskom narodu treba da bude jasna, ista masinerija lazi koja je bila na sceni 90-tih koja je pravila zrtve od Bosnjaka koiji su i zapoceli rat u Bosni, na isti nacin sada deluje. Treba na sve ovo odreagovati na isti nacin kao i oni, u svim medijima potencirati da je ovo teroristicki akt, vrsiti pritisak na sve cinioce u Bosni i na EU da javno osude ovaj zlocin, a ne da se spinuje o nekoj licnoj tragediji, kao da je samo on izgubio oca u ratu, pa onda treba svi koji su nekog izgubili da uzmu oruzije i da pucaju okolo, sramno ponasanje Bosnjaka, opravdavati terorizam fujjj. Srbi trebaju da gledaju kako da se uzvuku iz ove zlocinacke tvorevine zvana BiH. Jer ovo se nece na ovome zavrsiti, a da Srbi ispravljaju tudje krive Drine ne trebaju. Eto im EU, pa neka se pozabave sa "spavacima" i Vehabijama.

Jos nesto sam primetio, nigde osude ovog teroristickog akta na forumu. Ima dosta komsija na ovom forumu, koji su veoma aktivni kada treba osuditi Srpske zlocine, napadati Ruse oko Ukrajine, komentarisati stanje na Kosovu, ali kada se ovo desi onda svi cute, to nam je za nauk, sta nam misle u okruzenju i kako svi gledaju svoj interes. Doduse javio se jedan jadnik koji je opet smogao snage da napise antisrpski post, iako je stradao neduzan covek, tuzno, jadno, zalosno...


Trajno.


  • 4

#249 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 02 May 2015 - 12:47

A zašto ti Hrvatu ne odeš na hrvatske forume i tamo širiš svoju propagandu i mržnju prema Srbima. Ne znam šta hoćeš tu postići, možeš napisati i 100 hiljada poruka, srpski narod ne zanimaju tvoje gluposti. Ostvarili ste svoj san, imate čistu državu i pustite nas na miru. Šta sad, nebi smjeli ni odavati počast svojim žrtvama, i to vam smeta.

 

Osim navedenog posta, ovo je klonirani Nightcrawler, pa su obojica trajno suspendovani.


  • 0

#250 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 08 May 2015 - 08:27

Letri - trolovanje na više tema - 10 dana.


  • 0

#251 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 11 May 2015 - 17:50

Vjeko-biseru,
 
kod mene u Poreču, cijene su cca. 10% veće
a malo sjevernije, u Umagu, imaš Pizzeriju i "čuvenu pizzu na metar"
... cijena otprilike 100-kuna po metru (pizza širine cca. 35-40 cm)
 
zato, NE SERI


15 dana.


  • 1

#252 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 15 May 2015 - 15:36

Gebels,Gering i Hitler nisu fašisti.Fašizam je italijanski politički pokret.Ako je suprostavljanje namerama da se na srpskoj teritoriji (Republika Srpska) uspostavi bošnjačka ili hrvatska ili bošnjačko-hrvatska država fašizam onda je taj fašizam sasvim ok.

 

Sledom te logike i NR H i NR BIH su 1945 nastale na krvi i kostima nevinih žrtava Srba pa i Jevreja,drugim rečima na genocidu.Ne misliš valda da bi bi bez genocida i posleratnog etničkog čiščenja (Osma ofanziva) podela teritorije Jugoslavije mogla da bude onakva ?

 

 

Starije generacije bile su lišene sloboda informisanja a internet nije ni postojao.
Bosanci-Stupite-U-Redove-SS-Oruzja.jpg


Trajno.


  • 3

#253 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 16 May 2015 - 14:37

Smijem se kladiti da ti neki Srbin iz bejha plodi zenu. I ti to znas a nisi u stanju nista da uradis jer si u svakom smislu inferiorniji od prosjecnog Srbina iz bejha. :wicked:

 

Trajno.


Edited by cyberwor/L/d, 17 May 2015 - 13:46.
preinaceno u trajno

  • 1

#254 DJ_Vasa

DJ_Vasa
  • Members
  • 7,769 posts

Posted 17 May 2015 - 13:45

Drugovi,  srecna nam rehabilitacija! Ziveo Chicha, zivela Srbija. ziveo Staljin!

 

30 dana.


  • 0

#255 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 17 May 2015 - 16:30

Posle doktor Vladanovog fasizma banujes njega zbog ove gluposti? :)

 

A, sto je najgore u jednom dijelu ima istine - iz nekog nejasnog razloga Srbijanke, posebno Beogradjanke, se loze na ijekavicu. Zahvaljujuci tome i najruzniji medju nama, govorim iz licnog iskustva, tamo mogu lako da "oplode"...

 

Tako da apsolutno razumijem frustraciju.

 

To je k'o kad oni sa malim kitama (StormFront, White Pride...) mrze crnce.

Trajno.


  • 2