Samo neki crnjaci i muke s ovim biljem. Imam samo jedan turski narandzasti patlidzan i cijelo vrijeme izgleda OK ali ne raste.
Borba svaki dan.
O tom narandžastom patliđanu slušam samo bajke; kažu da su posebni...
Ne, ozbiljno: ljubičasti, bijeli, zeleni, ali nikad nisam šape položio na narandžaste. Sramota, jerbo živim u kvartu gdje Turci drže 90% groceries (pa u njima prodaju španjolske i holandske paradajze).
ma ja pitala da li lavanda moze i kao zacin, hb kaze da moze...
...
Ima pravo medojed: izuzetno dobro paše uz janjeće kotlete. Marinirati janjeće kotlete u medu i acetu balsamicu, posoliti krupnom solju i ispeći na grill tavi. Posuti cvjetićima lavande. Uz to, kao prilog ide pire od običnog krumpira ili od batata (koje u ovom jelu preferiram) i mint sauce.
English classic with a Mediterranean - Asian touch.
Slasno.
image-0-02-04-9dd9fd47bee9f6b69e53036f63f76ab8e72d663740e14452a7235eb300aa11c9-V.jpg
Ceka da polijegamo pa da mi raskopa gljive. Bestija.
A da nisu lisičarke u pitanju?