Jump to content


Photo

Žene na "prvoj liniji odbrane"....


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 5ko

5ko
  • Members
  • 1,479 posts

Posted 12 April 2003 - 08:49

IZABRANE SUDIJE VRHOVNOG SUDA SRBIJE I OKRUŽNOG SUDA U BEOGRADU

UNUTR. POLITIKA - Subota, April 12, 2003 08:35  RTS


Skupština Srbije izabrala je sinoć osam sudija Vrhovnog suda Srbije, na predlog Visokog saveta pravosudja, i 14 sudija Okružnog suda u Beogradu.
Za sudije Vrhovnog suda Srbije izabrani su Sonja Brkić, dosadašnji sudija Okružnog suda u Novom Sadu i vršilac dužnosti predsednika Vrhovnog suda Srbije, Milena Inić-Drecun [dosadašnji zamenik javnog tužioca u Republičkom javnom tužilaštvu], advokati Vera Pešić i Relja Dimitrijević, Jelena Borovac [dosadašnji sudija Okružnog suda u Novom sadu], kao i troje dosadašnjih sudija Okružnog suda u Beogradu Nata Mesarović, Goran Čavlina i Neda Antonić.
Kandidaturu za sudiju Vrhovnog suda Srbije Zorana Savića osporio je šef poslaničke grupe DOS-Reforma Srbije Bojan Pajtić.
Za sudije Okružnog suda u Beogradu izabrani su: Milica Aksentijević,Radoslav Baćović, Milan Birman, Dragan Lazarević, Velimir Lazović,Duško Milenković, Vladislava Milićević, Veslinka Milošević, Vera Mušović, Vesna Petrović, Mirjana Popović, Milica Popović-Djuričković, Tanja Šobat i Milan Ranić.

----------------------------------------------

Neka im je sa srečom. Čelične metle u ruke i čistiiiiiiiiiii ! :lol:

#2 milovan

milovan
  • Members
  • 4,995 posts

Posted 12 April 2003 - 17:37

Ako nas zene ne izvuku iz ovoga sranja, za nas nema nade, mislim da su zene i novinari i politicari dokazale da su hrabrije, moralnije, i sa mnogo vise osjecaja sta treba i kako treba voditi nase potomstvo u bolji zivot.
Ponosim se i sa zenama sa ovog foruma, jer vas doprinos da se na neke neprijatne stvari gleda realno i da dode do osvjestenja ljudi , je veliki.