Jump to content


Photo
- - - - -

biciklom po srbiji (oko 12. 8.), letovanje istanbul, antalija (septemb


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 lekovitemilje

lekovitemilje
  • Members
  • 1 posts

Posted 06 August 2010 - 07:36

Dugo planiram put biciklom, sada je vreme odgovarajuce, dani si jos dugi, a hteo sam Dunav preci kod Smedereva, pa onda Despotovac,Bor, Zajecar, Knjazevac, Sokobanja, Krusevac, Trstenik, Vrnjacka Banja, Kraljevo, i onda, u zavisnosti od preostalog entuzijazma ( :-) ) - ka Cacku ili Ivanjici, i povratak.
Trasa je podlozna promeni.
Nosim sator, vrecu, sve sto je potrebno u tim prilikama, a ne mislim da obaram rekorde u predjenim kilometrima na dan- voznja od 6,7 ujutru do 11h, pa pauza za rucak i odmor, razgledanje, i onda voznja od 16 do 20h, , a spavnje kod nekog domacina, gratis ili uz simbolicnu nadoknadu, ili pod satorom.
Potrebna mi je jedna osoba-najvise tri, sa dovoljno entuzijazma, skromna u prohtevima, nenaporna, ljubitelj prirode, zainteresovana i za istoriju, tradiciju, nacin zivota ljudi, u krajevima kroz koje bi prolazili.
Odvojio bih 7-8 dana.
Sledeca destinacija bi bila Turska, pocetkom septembra, sa posetom Istanbula, na 2-3 dana, smestajem u nekom hostelu, obilaskom grada, a potom, lokalnim prevozom do Antalije, ostanak 8 do 10 dana, sa takodje smestajem privatnim kucama, hostelu ili jeftinijem hotelu.
Znaci, organizacija bez agencija.
Boravak bez strogo odredjenih aktivnosti-kupanje, leskarenje, setnja, obilasci mnogobrojnihantickih spomenika, itd.
Imam 37 godina, muskarac, iz Vojvodine, bez zelje da mi ovo bude kakva seksualna avantura, vec samo pravljenje drustva i jeftiniji nacin da se posete zeljena mesta.
Svako snosi svoj deo troskova, iako je mozda suvisno napominjati.
Mogu se javiti sve kultivisane, materijalno nezahtevne, dobronamerne, i, kao ja, radoznale osobe bez obzira na pol, od 25 do 45 godina.
kontakt:
udaljinedobrevolje@gmail.com
066-154 894.

Edited by lekovitemilje, 06 August 2010 - 10:11.