Jump to content


Photo
- - - - -

Skandal na Oplencu!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
125 replies to this topic

#121 byron22

byron22
  • Members
  • 330 posts

Posted 14 October 2009 - 19:19

majka ti je bila na radnim akcijama cetrdestih .... hahahhaha brcko-banovici, sevojno, a sve dobrovoljno ... hahahha.


Sva sreća što ti znaš bolje od njega da li je njegova majka bila ili nije.

stvarno, svasta se cita po forumima, hahahha ...



Da, zato što po forumima pišu takve političko-istorijske veličine kao ti.

pozdrav od priglupih, zadrtih (kako lako vredjate, to je neverovatno).



Pozdrav od pametnih i progresivnih.

uzgred, a sta cemo sa onima kojima je bilo zabranjeno da upisu fakultete, tzv. 'burzoaskim elementima', da nije toliko tuzno koliko nemas pojma ili namerno izvrces (to je manje strasno), bilo bi mnogo vickasto.


Isto kao i sa "žrtvama komunističkog terora". Krenuće se sa milionima, zatim stotinama hiljada, desetinama hiljada, hiljadama, stotinama, desetinama i završiće se sa nekoliko.


sada sam pitala, komunisti-gimnazijalci su davali tzv. 'karakteristike' uz matursko svedocanstvo.


Da, da. Loše se živelo u SFRJ.


vobra tebra! hahahah ....


Uličarski žargon ostavi za svoju "braću".


ovim se oprastam od tebe!


Nemoj, lepo nas zasmejavaš.

#122 Hill Bill

Hill Bill
  • Banned
  • 7,389 posts

Posted 15 October 2009 - 13:53

...Kaže da ne priznaje republiku i ode u šumu da se bori.

Ko kaže da prestolonaslednik Aleksandar ne priznaje republiku? Priznaje koliko i svaki drugi građanin ove zemlje koji izlazi na izbore, a što mediji uglavnom i zabeleže.
O tome da li i koji je princ prestolonaslednik ne odlučuje on već Krunski savet i uopšte nije pravilo da to bude čak ni najstariji sin već najkompetentniji kandidat.
Nigde u Ustavu ne piše ni kako se ima oslovljavati patrijarh, niti da li on ima pravo da se tako naziva jer je na to mesto postavljen mimo Ustava i izborima unutar pretendenata, bez javne overe. To što država monarhiju shvata kao konkurenciju, a crkvu ne, problem je takve države, a ne čak ni crkve ili monarhije. Po mom mišljenju, država tako gladi krokodile plašeći narod monarhijom, anarhijom, anahronijom ... Nekada je argument protiv monarhije bio upravo neukusna sprega monarhije i crkve, sada se to malo ne spominje jer neukusnije od sadašnjeg braka (drkva, by memetic) teško da je i zamislivo.

U svetlu teme, interasantno bi bilo znati da li je Tadić (Šutanovac?) oterao popove zajedno sa kraljevskom familijom? Sumnjam. Nije dobro za imidž. :ph34r:

Simpatizeri monarhije verovatno jesu manjina u ovoj zemlji. Tretman te manjine nije ništa bolji nego drugih manjina, ako ne i gori jer ne postoji nikakav zakon kojim bi njihovo opredeljenje bilo legitimizovano. To što je Tadić najurio Aleksandra sa parastosa njegovom dedi nije ništa manje diskriminacija jedne manjine nego kada se drugi predstavnici manjina oteraju sa ulica. Jedino što ovde vlast ne može da se sakriva iza huligana; ovde su huligani Tadić i Šutanovac.

Politički, tačnije partijski konsenzus sa fašistima iz DSS i SRS je legalizovao takav tretman monarhističke manjine i njenog predstavnika. Simptomatično je da su protiv monarhije (pogotovo protiv prestolonaslednika) i oni koji uopšte ne kriju da sve manjine treba ukinuti, batinama ili zakonima or both.

#123 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 15 October 2009 - 14:11

To što država monarhiju shvata kao konkurenciju, a crkvu ne, problem je takve države, a ne čak ni crkve ili monarhije. Po mom mišljenju, država tako gladi krokodile plašeći narod monarhijom, anarhijom, anahronijom ... Nekada je argument protiv monarhije bio upravo neukusna sprega monarhije i crkve, sada se to malo ne spominje jer neukusnije od sadašnjeg braka (drkva, by memetic) teško da je i zamislivo.


:ph34r:

#124 KAVAMVAS

KAVAMVAS
  • Members
  • 14 posts

Posted 18 October 2009 - 16:42

[quote name='Hill Bill' date='15.10.2009, 14:53' post='2480800']




Politički, tačnije partijski konsenzus safašistima iz DSS i SRS 




  1)  Kakva je razlika izmedju "safašista iz DSS i SRS " i tebe?? 


  2) Mozes li napisati definiciju fasizma?

#125 paraglider

paraglider
  • Members
  • 228 posts

Posted 18 October 2009 - 17:46

Cini mi se da treba zanemariti i pitanje sta je bio razlog tog skupa, i ko je podigao gradjevinu i kako se postaje kralj i sve ostalo.
Sustina je da je protokol trazio da se potomci coveka zbog koga su se svi okupili sklone, da bi neko treci polozio venac.
I meni to lici na skandal, odnosno totalnu nepristojnost i prostakluk.

Neukusno bi bilo korisititi druga imena, ali zamislite da se stvar odigrava u Aleji velikana, da se od okupljene porodice trazi da se skloni, da bi neko prisao...

#126 Hill Bill

Hill Bill
  • Banned
  • 7,389 posts

Posted 18 October 2009 - 22:56

Politički, tačnije partijski konsenzus safašistima iz DSS i SRS 




  1)  Kakva je razlika izmedju "safašista iz DSS i SRS " i tebe?? 


  2) Mozes li napisati definiciju fasizma?

1) Jedna bitna je da nikada ne bih tako drsko lagao da je neko rekao nešto što nije. Gde sam ja napisao "safašisti" što ti dvaput citiraš, očekujući (!) da to niko neće videti?

2) Mogu. Jesam. Vidi pod 1.

3) Umesto kvocanja nauči kvotovanje.