Jump to content


Photo
- - - - -

What does this button do? (EdOn mini-radionica) @ Crna Kuća 13 // ned


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 EdOn

EdOn
  • Members
  • 5 posts

Posted 08 October 2009 - 16:38

WHAT DOES THIS BUTTON DO?
EdOn MINI-radionica

@ Ck13 (Vojvode Bojovića 13) u Nedelju 11.10. od 4h

Radionica "What does this button do" se organizuje u cilju edukacije u oblastima muzičke produkcije, DJ-inga i učenja Poi-a, veštine vrtenja vatre. Otvorena je za sve: i one koji nemaju nikakvo predznanje o pomenutim veštinama i profesijama, kao i one koji smatraju da neće ništa novo naučiti, ali su voljni da podele svoje znanje sa drugima.

DJ radionica će biti održana u periodu 16-18h. O bitmečingu, skrečovanju i miksu pričaće DJ Billy 9, poznati novosadski DJ, a učesnici radionice imaće priliku i sami da se oprobaju u ovim veštinama.

Poi radionica će, takođe, biti održana u periodu 16-18h. Radionicu će voditi Atila Šoš, trener u poi školi i jedan od članova ”AlterPerformera”.

Radionica muzičke produkcije biće održana u periodu 18-21h i biće podeljena na dva nivoa: advanced i begginer.
Predavač za advanced nivo biće Vladimir Moric, diplomirani dizajner zvuka, a program u kom će raditi je popularni sekvencer CUBASE 5. Na beginner računaru će predavač biti Aleksandar Jovanović i podučavaće posetioce radionice u programu REASON 3.

U toku radionice biće prisutni i ostali članovi EdOn tima kod kojih možete više saznati o nekim drugim zanimanjima kao što su fotografisanje, organizovanje događaja, novinarstvo i web dizajn i programiranje.
Više informacija o EdOn radionicama možete naći na www.edon.rs

Ulaz na radionicu "What does this button do" je besplatan!
Posted Image