Jump to content


Photo
- - - - -

Bitange i princeze


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 joakimvitriol

joakimvitriol
  • Members
  • 3,313 posts

Posted 09 March 2009 - 06:22

subotom i nedeljom u 20
Posted Image
Dakle, budimo realni, svaka čast neiscrpnom izvoru ideja sklonom parodično-ironičnoj sabotaži svih debilnih pojava tranzicionog u užem i modernog društva u širem smislu.


U sinoćnoj epizodi razmatrano je hrvatsko-srpsko pitanje kroz filmski projekat gazde(produkcija) i Kaza(gluma/scenario - Puniša Račić vs. Stjepan Radić) al' ne lezi vraže u pozadini svega je pokušaj ekscentričnog grofa(koji započinje romantičnu vezu sa Irenom jer ga podseća na njegovu bivšu ženu dok je Robi zaposlen kod njega kao batler) da izvrši državni udar i obnovi Austro-Ugarsku monarhiju pri čemu je Teo(postavši tajni agent) odlučio da ga raskrinka i spreči u opakoj nameri, to be continuited...

Pre nego što sam uhvatio epizodu menjajući kanale(na Foksu parodija sa Lesli Nilsenom na prvom Blea Lađa) naiđem na svečano otvaranje novog velikog brata na Pinku (stvari su konačno došle na svoje mesto) da bi, gle koincidencije, u Bitangama usledila scena:
Kazo sedi na kauču i sa priličnim zanimanjem ali ne i oduševljenjem gleda TV, ulazi Teo i pita ga "šta gledaš to" a Kazo pogleda prikovanog za mali ekran veli "ma neki rialiti sa majmunima".

Edit:
Bogami ja ukucah u Advanced Search "Bitange i princeze" ali na moje iznenađenje ne nađoh ništa pa ako ipak ima nekog topika posvećenog seriji neka ga moderacija utopi.

http://www.youtube.c...e...inceze&aq=f

Edit2:
Upravo mi se javi da je za poentu cele priče izuzetno bitno da naglasim se radilo, po Kazinom izrazu lica i intonaciji(nije se video ekran), o rialitiju sa pravim autentičnim majmunima.

Edited by joakimvitriol, 09 March 2009 - 07:57.


#2 Cro-boy

Cro-boy
  • Members
  • 4,466 posts

Posted 07 September 2009 - 19:34

znam da serija ima dosta fanova u Srbiji, meni je to jedina novija (nakon rata) hrvatska serija koja valja (jedina koja je uopce gledljiva!)


14.09. u 20 sati krece nova sezona na HTV2

Hajlajt: Hrvatska ce zaratit sa Slovenijom, a kao unproforac ce doci Badza iz Srbije :) (glumi ga Rene Bitorajac, koji glumi Robija)

"ZAGREB - Zbog recesije i slabog interesa klijenata Gazda (Predrag Vušović) je smislio novu, revolucionarnu uslugu. Uz pomoć Kaze (Hrvoje Kečkeš) savjetovat će Massima Savića i ostale poznate i nepoznate kako da postanu besmrtni, taman ako zbog toga moraju i umrijeti. Kako će to završiti i hoće li Massimo nasjesti na Gazdin štos, vidjet ćemo već u ponedjeljak, 14. rujna, kada na HTV-ovu Drugom programu u 20.05 sati kreće nova, peta sezona jednog od najboljih domaćih sitcoma “Bitange i princeze”.

- U petoj sezoni bit će prikazane 24 epizode, a sve smo snimili tijekom proljeća. Kao i obično, na snimanju je bila sjajna atmosfera, a nadam se da će u novim nastavcima ‘Bitanga i princeza’, jednako poput nas, uživati i gledatelji - rekao je Goran Kulenović, redatelj i scenarist serijala.

U petoj sezoni ponovno ćemo pratiti doživljaje Irene (Mila Elegović), Robija (Rene Bitorajac), Tea (Tarik Filipović), Kaze (Hrvoje Kečkeš), Gazde (Predrag Vušović), Lucije (Nataša Dangubić), Erotomana (Mile Kekin), Armanda (Dražena Čučeka) i drugih likova.

- U prvoj epizodi vidjet ćemo što se novo dogodilo s muškim likovima. Dok će Gazda mamiti ljude na besmrtnu pripomoć, u Tajnu službu dolazi novi Glavni, a Robi, kojemu u emisiji gostuje dalmatinska klapa, osmišljava stroj koji će puštati ‘beep’ preko njegovih psovki jer ne želi da njegova TV kuća zbog psovanja izgubi koncesiju - najavio je Kulenović.

Otkrio je također da će Irena Grobnik nakratko dobiti posao glasnogovornice Policijske uprave zagrebačke gdje će pokazati svu svoju smotanost, pa će policajci na posao morati vratiti bivšu trudnu glasnogovornicu koju igra Barbara Kolar.

- Osim Barbare, u petoj sezoni gostuje i Bojan Navojec u epizodama u kojima se glavni likovi upuštaju u ultimate fight borbe kako bi vratili dugove.

Đani Stipaničev i Frano Lasić pojavljuju se u napetim situacijama u ‘ratu’ između Hrvatske i Slovenije. Frano igra pukovnika i ljubavnika, a Đani pjevača domoljubnih pjesama.


Posted Image

:ph34r:

#3 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 07 September 2009 - 22:06

:ph34r:

Odlicna serija. Prava sitcom serija, cini mi se mozda uz NMK, i jedina prava u regionu.
Odlicna vest.
By the way, da li ima negde da se kupi DVD sa ranijim sezonama. Ja sam slucajno video u jednoj prodavnici u Lazarevcu, ali tada nisam bio pri parama, i vise nigde....

#4 Cro-boy

Cro-boy
  • Members
  • 4,466 posts

Posted 08 September 2009 - 08:09

By the way, da li ima negde da se kupi DVD sa ranijim sezonama. Ja sam slucajno video u jednoj prodavnici u Lazarevcu, ali tada nisam bio pri parama, i vise nigde....


joooj, ne znam, sumnjam :ph34r:

#5 Ephraim Kishon

Ephraim Kishon
  • Members
  • 193 posts

Posted 25 October 2009 - 17:26

Hajlajt: Hrvatska ce zaratit sa Slovenijom, a kao unproforac ce doci Badza iz Srbije :ph34r: (glumi ga Rene Bitorajac, koji glumi Robija)

http://vinovo.magnif...ange-i-Princeze

Tu ima snimka epizode u kojoj je ratovalo sa Slovenijom

#6 teoNS

teoNS
  • Members
  • 4,663 posts

Posted 26 October 2009 - 14:28

Eh, kad bi bio DVD. Verovatno sam odgledao skoro sve epizode, ali sigurno ima i onih koje sam propustio. Najbolja serija na ovim prostorima, uvek aktuelne teme i super zajebancija, budimo realni.

Edited by teoNS, 26 October 2009 - 14:29.