Jump to content


Photo
* * * * * 2 votes

2. krug, 3. februar


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2284 replies to this topic

Poll: 2. krug, 3. februar (687 member(s) have cast votes)

moj izbor?

  1. tadić (413 votes [72.46%])

    Percentage of vote: 72.46%

  2. nikolić (56 votes [9.82%])

    Percentage of vote: 9.82%

  3. žvrcanje listića (30 votes [5.26%])

    Percentage of vote: 5.26%

  4. apstinencija (71 votes [12.46%])

    Percentage of vote: 12.46%

Vote

#2251 instruktor

instruktor
  • Members
  • 3,108 posts

Posted 04 February 2008 - 12:25

Grešiš, grdno grešiš šinko. Zbog vrste posla kojim se bavim bio sam po mnogim domovima. Velika većina koja tvrdi da će glasati za Tomu ima daleko lepše i sredjenije kuće od moje i ne oskudevaju baš,

"nighty" ostaje mi samo da verujem da je tako, ako si svojim očima video. Moje iskustvo je drugačije. Svi radikalski glasači koje znam ne žive dobro, kao ni ja. Ali oni vide spas u Tomi a ja na drgoj strani. A spasa,nažalost, za sada nema ni na jednoj strani za koju se juče glasalo.

#2252 Guest_Jesus Raves_*

Guest_Jesus Raves_*
  • Guests

Posted 04 February 2008 - 12:28

Nisam radikal, samo sam realan i situaciju vidim malo vishe od crno-belo :rolleyes:
I sve smatram za lopove, kako su radikali bili u svoje vreme tako su i ovi sada. Zashto niko od "demokrata" ne pishe o svojoj vladavini proteklih 8 godina i shta je postignuto za to vreme?
Jer slozicesh se, Srbija je sada u teshkom stanju...

I ja sam za to kada neshto ne valja da se menja a ovo sada nikako ne valja, bash sam osetio na mojoj kozi i "tranziciju" i chekanje viza i to da mi je plata manja od potroshachke korpe.

#2253 Guest_Jesus Raves_*

Guest_Jesus Raves_*
  • Guests

Posted 04 February 2008 - 12:30

word
čemu trud i rad, kad može za dž? samo pripretiš evropi, i ona skrušeno da štagod poželiš...


Kada sam to napisao mislio sam da budemo pristojno placeni, da se zaposhljavaju nezaposleni a ne da ochekujemo milostinju a sve shto se sada radi je otpushtanje. Eto mog oca sa 35 godina staza su isterali na ulicu i dali mu otpremninu od 4000e i gde on sada da se zaposli i shta da radi sa tim parama, nema shanse da pochne neki posao?!

Edited by Jesus Raves, 04 February 2008 - 12:30.


#2254 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 04 February 2008 - 12:31

Rusi dolaze da sisaju ovce...

Ovoj rečenici u jednom delu fali: "...qrac od...".

#2255 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 04 February 2008 - 12:41

Odluka da Cedomiru Jovanovicu, Vojislavu Kostunici i Velimiru Ilicu kaze "tlalk to the hand" and "go f... yourself" kada su ovi poceli da uslovljavaju podrsku i guraju svoje partijske interese (cuj ono, dacu ti podrsku ako srusis vladu ili potpises onu glupost), je velika drzavnicka odluka. Svi ovi su veliki gubitnici ovih izbora, i zato su pozurili i sami da glasaju. Inache bi nestali sa scene.
Evropa ili Kosovo i Metohija nije niti moze biti izbor. Toga treba biti svestan. Posebno gradjani na Kosovu i Metohiji.

Smanji doživljaj snejče. Pored takvih kao što si ti me je sramota što glasam za DS.
Jovanović je dao sasvim otvorenu podršku DSu (što porukom, što izlaskom na glasanje ranom zorom), i ne zavaravaj se da je ova Tadićeva pobeda izvojevana bez ičije pomoći, samo sa DS glasovima. Za početak, u Beogradu su radikali jači od demokrata, a da ne govorimo kako je dublje po unutrašnjosti. LDP postoji i jača zbog mlakosti DSa, pomiri se sa tim. A jednog dana kada dune hladni vetar sa groblja oni će ti (nam) biti najčvršći saveznici bez obzira na sve ove priče i prepucavanja ovde. Ako si toliko glup da shvatiš i ako te više pali međusobno izdrkavanje, aferim, samo izvoli, al ne očekuj podršku od "istomišljenika" u diskusiji. Dobićeš samo okretanje glave od blama.

Što se Koštunice tiče, talk to the hand je već primereno. A i red je da mu se mesto ruke pokaže još nešto :rolleyes:

#2256 rory

rory
  • Members
  • 2,989 posts

Posted 04 February 2008 - 12:43

Eto mog oca sa 35 godina staza su isterali na ulicu i dali mu otpremninu od 4000e i gde on sada da se zaposli i shta da radi sa tim parama, nema shanse da pochne neki posao?!

Moze da dokupi staza koliko mu fali. Nije on toliko lose prosao u celoj guzvi.

#2257 rory

rory
  • Members
  • 2,989 posts

Posted 04 February 2008 - 12:47

Taj snake je neka budala prestanite vise da ga citirate dzabe mi je na ignore. Menja strane sad je za radikale sad za ds pa za dss samo da nas zajebava. Vodite polemiku sa nekim ozbiljnim ko je u stanju da saslusa i shvati argumente.

#2258 NeMresBilivit

NeMresBilivit
  • Members
  • 1 posts

Posted 04 February 2008 - 13:07

Dragi Srbi,

Znate li zasto je losa pobjeda Tadica za vas? Samo zato sto ce vas moci jos pet godina zavaravati time da je bitno koga birate izmedju dva ista tipa! ISTA?? Pa da, kao da bi Tomo ista drugaciji bio nego sto ce biti Boris!!! Nije tu pitanje niti stavova, niti zelja, tu je stvar da ste u poziciji da slusate, kao i mi u Hrvatskoj, a to ko ce da odradi ono sto zapad ima zacrtano i nije bas presudno. Tako smo i mi izglasali 2000. socijaldemokrate, pa su ispali puno manje socijalisti od HDZ-a, ukinuli sve socijalne povlastice koje je skrti HDZ uveo... onda se opet HDZ vratio, i opet sve isto.. I mi cemo u EU htjeli, ne htjeli, ici i to onda kada u dovoljnoj mjeri damo guze zapadu... sve ostalo je samo shpw, a vi se toliko pjenite oko svega... predstave sa rusijom su tragikomicne, boli ruse za srbiju, a i da ih boli nece se konfrontirati sa zapadom zbog vas, samo rade ono sto je njihov interes... vi sada imate jos (najmanje) deset godina dok se na vlastitoj kozi uvjerite u ono sto smo mi apsolvirali... pet ovih tadića i pet nekog drugoga... pa da vidite da i boro i tomo i sutra neki cedo slusaju barabu preko bare i one barabice preko alpa... nemres bilivit!

Naravno, treba birati... ali ovdje su sada bili isti kandidati.. realisticni i sa smislom za moguce... a za desetak dana evo me na forumu povodom proglasenja nezavisnosti Kosova... pisi kuci propalo...

http://nemresbilivit.bloger.hr

Edited by NeMresBilivit, 04 February 2008 - 13:10.


#2259 dexte

dexte
  • Members
  • 697 posts

Posted 04 February 2008 - 13:37

Taj snake je neka budala prestanite vise da ga citirate dzabe mi je na ignore. Menja strane sad je za radikale sad za ds pa za dss samo da nas zajebava. Vodite polemiku sa nekim ozbiljnim ko je u stanju da saslusa i shvati argumente.

Resi problem tako sto ces na ignore da stavis i SVE one
koji ga "citiraju" i bice ti super...Ma ceo forum na ignore.

#2260 rory

rory
  • Members
  • 2,989 posts

Posted 04 February 2008 - 13:54

U pravu si dosta je tracenja vremena. Ovo me podseca na krecenje crkve u filmu Cudo nevidjeno. Banovacu samog sebe na neko vreme.

#2261 gillgrissom

gillgrissom
  • Members
  • 124 posts

Posted 04 February 2008 - 14:04

Svaka vama cast, forumasi. Juce gotovo da nisam ni ukljucivala TV, do informacija sam dolazila prateci ovaj forum. TV zasluzio upotrebnu funkciju tek negde oko 20:30...Pozdrav svima!

#2262 Mama_mia

Mama_mia
  • Members
  • 4,639 posts

Posted 04 February 2008 - 14:17

Jovanović je dao sasvim otvorenu podršku DSu (što porukom, što izlaskom na glasanje ranom zorom), i ne zavaravaj se da je ova Tadićeva pobeda izvojevana bez ičije pomoći, samo sa DS glasovima. Za početak, u Beogradu su radikali jači od demokrata, a da ne govorimo kako je dublje po unutrašnjosti. LDP postoji i jača zbog mlakosti DSa, pomiri se sa tim. A jednog dana kada dune hladni vetar sa groblja oni će ti (nam) biti najčvršći saveznici bez obzira na sve ove priče i prepucavanja ovde.


Fancy u elegantnom kontekstu. I istinitom...

#2263 fft

fft
  • Banned
  • 356 posts

Posted 04 February 2008 - 14:38

A jednog dana kada dune hladni vetar sa groblja oni će ti (nam) biti najčvršći saveznici bez obzira na sve ove priče i prepucavanja ovde.


Очекујеш борбе, које засад нису оружане? :rolleyes:

#2264 @lekstina

@lekstina
  • Members
  • 1,595 posts

Posted 04 February 2008 - 14:50

Очекујеш борбе, које засад нису оружане? :rolleyes:

Mislim da ne. Više se očekuje, jačanje tog grobljanskog vetra!

#2265 Issey

Issey
  • Members
  • 5,113 posts

Posted 04 February 2008 - 15:12

Prihvatio si i posle 5.10 da ne moraš da kupuješ gorivo iz plastičnih kanistera na ulici, strepiš da li ćeš sutra morati da staneš u red pre rane zore da uhvatiš na vreme dolazak mleka/šećera/čegagod, da ne moraš da osluškuješ svaki avion koji proleti nebom i razmišljaš o tome koji rat trenutno vodimo i da li će tvoje ime biti izvučeno na mobilizacionoj lutriji... verujem da ste ti ili neko tvoj već odavno prihvatili povratak stare devizne štednje, pa čak i onih para koje su date lopinama Jezdi i Dafini, a verujem i da se neko od tvojih navikao na redovne penzije. Ima tu još toga, ali poenta je - kad sedneš i razmisliš na šta si se sve već navikao, neće ti toliko teško pasti da se navikneš i na buduće promene. Za početak razmisli samo koliko bi manje nerviranja imao u slučaju da putuješ u inostranstvo (Grčka, more, npr.) a ne moraš da vadiš vizu, što će, verujem, u sledećih godinu dana biti slučaj... enivej, čovek se na sve navikne, istina je, ali u prirodi mu je da lakše prihvata navikavanje na bolje.

Bez velikih reči, osim onog što si već čuo - pamet u glavu, učestvuj u diskusiji korektno, došao si među pristojan svet :rolleyes:


On je to isto gorivo pre 5.10 svercovao i prodavao, kao mozda i secer/brasno/stagod... to je radio preko dana, a nocu je osluskujuci avione pio pivo, i balavio sa istomisljenicama kako cemo da pobedimo NATO, i kako im jebemo kevu obarajuci im onolike avione. I kako bi odmah isao da brani Kosovo, da pobedi samo ako ga pozovu, ali je to ipak prepustio nekom drugom, jer je imao vezu u vojnom odseku. Staru stednju tesko da je ikad imao, ali i da jeste to je bila sica u odnosu na ono sto je zaradio svercujuci benzin. To je bilo njegovo vreme... novca i patriotizma koliko hoces. Sad kad se sverc ne isplati i kad ovi "izdajnici" nude Kosovo na tacni, umesto da povedu narod u boj za njegovu odbranu, njemu nije dobro. Mora mnogo znoja da prolije da bi zaradio mnogo manje nego sto je zaradjivao onda, a zemlja za koju bi zivot dao sve manja... Neko je njega tu zajebao...

Tako da gubis vreme sa takvima... probao sam, ne isplati se...

Edited by Issey, 04 February 2008 - 15:16.