Jump to content


Photo

Fantasy Forum Big Brother™, WEEK 9


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

Poll: Koga elite da izbacite iz Fantasy Foruma? (47 member(s) have cast votes)

Vote Guests cannot vote

#1 Quizmaster

Quizmaster
  • Members
  • 1,129 posts

Posted 19 April 2007 - 20:14

U 9. kolu FFBB-a takmičari su ponovo bili podeljeni u dve ekipe i imali su zadatak da isprave 20 rečenica kojima je zbog jednog ili dva slova promenjeno značenje. Mušku ekipu na putu do pobede predvodio je Dare, koji je prvi ispravio svih 20 rečenica, stekavši pravo da bude oslobođen od nominacije ukućana.

Neočekivano, čak troje takmičara nije na vreme poslalo ovonedeljne nominacije (Nasumica, Leonina, ZoSo), te su zaradili kaznenu nominaciju. Maya586 ide na glasanje zbog najslabijeg rezultata u igri, a na osnovu glasova ukućana spomenutim kandidatima za ispadanje pridružio se i Pavllle.

Glasanje se ponovo obavlja po starim pravilima, u vidu anonimne ankete, a traje do nedelje, 22. aprila, u 21 čas. Naravno, svi forumaši osim aktuelnih ukućana Fantasy Foruma mogu na ovo mesto da šalju komentare.

#2 Quizmaster

Quizmaster
  • Members
  • 1,129 posts

Posted 22 April 2007 - 20:04

Završeno je 9. kolo Fantasy Forum Big Brothera#. Nakon glasanja koje je trajalo tri dana i u kome je učestvovalo 39 glasača, opraštamo se od takmičarke čiji je nick Leonina. Ona je dobila 19 negativnih glasova, odnosno 48,72% od ukupnog broja glasova.

Početak glasanja protekao je dosta izjednačeno, ali onda se Leonina izdvojila i do kraja glasanja nije bilo neizvesnosti. Najveću grešku Leonina je napravila kad je propustila da na vreme nominuje druge ukućane, inače ne bi ni bila na ovonedeljnom glasanju.

Konačan rezultat glasanja:

Leonina 19
ZoSo 10
Maya586 6
Nasumica 2
Pavllle 2

Leonina, izbačena si iz Fantasy Foruma!