Jump to content


Photo

Radikal postao muška striptizeta


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 Method Man

Method Man
  • Members
  • 890 posts

Posted 16 March 2007 - 12:38

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

RADIKAL U TANGAMA!

Odmah po odlasku svog stranačkog lidera Vojislava Šešelja u Hag, Dejan Nestorović, koji je tri godine bio blizak saradnik Nataše Jovanović, političke skupove zamenio šipkom za striptiz!



Odlazak lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u zatvorsku jedinicu Haškog tribunala njegovog stranačkog prijatelja Dejana Nestorovića "oterao" je u striptiz! Kako kaže ovaj mladić čije je "umetničko" ime Deksi Boj, shvatio je da se mnogo potrošio u politici, pa je morao da nađe način da vrati energiju. To mu je, kaže, pošlo za rukom kroz skidanje pred ushićenim ženama!

- Žene u Srbiji su nesrećne, zatvorene i mrzovoljne i umesto da muškarci iz njih izvuku suštinu, a to je orgazam, one dolaze na moje nastupe da bi to doživele! - kaže Nestorović, koji se u SRS učlanio tokom NATO bombardovanja, a potom, pune tri godine, kao član glavnog odbora ove stranke u Kragujevcu, bio najbliži saradnik Nataše Jovanović.

- Po odlasku lidera radikala u Hag, govornice na mitinzima i konferencijski sto zamenio je striptiz scenom jer je, kaže, "shvatio da Srbija mora da počne da prihvata evropski način opuštanja i razmišljanja, naravno, uz očuvanje nacionalnog identiteta!"

Nikada nije zaigrao ni pred jednom svojom stranačkom prijateljicom, ali sigurno hoće, jer zna da u ženskom delu radikalskog korpusa ima zainteresovanih! Međutim, uspeh na šipki ne znači da se distancirao od politike - naprotiv, želja mu je da bude narodni poslanik:


Maja i Deksi Nataša i Deksi

- Ako u Italiji mnogi striperi i umetnici mogu da se nađu u parlamentu, zašto bi to bilo strašno da se desi i u Srbiji? - rekao nam je ovaj momak kojem poslanička plata od hiljadu evra nije motiv za kandidaturu, jer taj novac zaradi na četiri nastupa! Ipak, svaki uspeh ima cenu...

- Moja porodica stalno ponavlja jednu istu rečenicu: "Crni sine, šta to radiš, prestani da nas brukaš!". Međutim, negde u sebi su prihvatili ovaj moj posao - kaže Nestorović, koji će uskoro i magistrirati na Novosadskom univerzitetu! Akademski građani mu, tvrdi, ne zameraju na načinu na koji zarađuje hleb nasušni, baš kao ni "evropska" struja radikala koju predvodi njegova miljenica Maja Gojković.


Nagrađena krađa

U jednom od novosadskih kafića, Dejan Nestorović je 8. marta zabavljao oko 300 žena, najpre skidajući sa sebe kostim Spartanca, a potom slikajući se za njihove privatne albume.
- U celoj toj histeriji, nestao mi je mobilni telefon. Menadžeri kluba su objasnili prisutnim ženama da bi bilo lepo da mi ga vrate, a kao nagradu ići će sa mnom na večeru. Čim je to rečeno, telefon se odjednom pojavio! - ispričao je Nestorović, koji je tog dana zabavljao i žene na štandu Kurira na Sajmu medija u Novom Sadu.

#2 betty

betty
  • Members
  • 1,130 posts

Posted 16 March 2007 - 12:42

Svrsicu od ushicenja.

#3 Method Man

Method Man
  • Members
  • 890 posts

Posted 16 March 2007 - 12:44

Овако се нисам смејао још од сазнања да се Бакарец тетовира, пише песме и јури клинке по дискотекама. laugh.gif

Чуо сам и да Алигрудић вози рошуле, а Чеда лети са оним чини ми се да се зове параглајдер.

#4 Okretnica

Okretnica
  • Members
  • 285 posts

Posted 16 March 2007 - 12:48

Ko tvrdi da radikali ne idu korak s vremenom moze slobodno da pojede sandalu posle ovog teksta...

#5 Paladin

Paladin
  • Members
  • 809 posts

Posted 16 March 2007 - 21:36

Čovek je striper. Mislim, lik k'o iz stripa.

#6 HattoriHanzo

HattoriHanzo
  • Banned
  • 3,849 posts

Posted 16 March 2007 - 22:07

a kad bude zabavljao radikalke
prikladno bi bilo da svlaci majicu "seselj srpski junak"...
dry.gif

...ili da je navlaci...
dry.gif

...a posle i onu sa R&R...
dry.gif

Edited by HattoriHanzo, 16 March 2007 - 22:11.