Za nudle je zakon, iako ga ovde u kineskim restoranima ne koriste bas preterano, jer im je skupo.
A tek baklave sa susamovm tan-om (mleveni susam u svom ulju). To mozda neko juznije zna sta je i koristi. Sysamov tan nisam video u Srbiji, a bilo ga je ranije.
susamovo ulje?
Started by
kurdi
, Oct 07 2006 16:06
17 replies to this topic
#16
Posted 15 October 2006 - 14:36
#17
Posted 15 October 2006 - 18:50
QUOTE(Kinik @ 14 Oct 2006, 02:25)
Kinik, nemojte biti toliko šturi, dajte još neki podatak. Recimo, koje (hladno ceđeno) ulje ste juče koristili, svetlo (od presnog susama) ili tamno (od prženog)?
Možda jedno od ovih: Hladno ceđena ulja, susamovo svetlo, tamno itd.
#18
Posted 16 October 2006 - 21:07
...
Da ne bude da reklamiram firmu, - nista sa njima nemam osim kupovine u jednoj radnjici "zdrave hrane" na Dortjolu.
Male plasticne bocice (susamovo / kikirikijevo ulje) od 250 ml, sa zutim poklopcem "na navoj" - cena "sitnica", - negde oko 200 Din.
Bocica "Bucinog ulja" - negde oko 400 Din.
http://www.hranaipice.com/f/4597.html
Ima u toj radnjici i pravi makedonski "Taan".
Mislim, - "Taan"-a ima skoro u svim radnjama "zdrave hrane".
Prijatno.
PS.
A propos sajta "Suncokreta".
Sta ce mi neostre slichke koje se sporo ucitavaju?
...
Da ne bude da reklamiram firmu, - nista sa njima nemam osim kupovine u jednoj radnjici "zdrave hrane" na Dortjolu.
Male plasticne bocice (susamovo / kikirikijevo ulje) od 250 ml, sa zutim poklopcem "na navoj" - cena "sitnica", - negde oko 200 Din.
Bocica "Bucinog ulja" - negde oko 400 Din.
http://www.hranaipice.com/f/4597.html
Ima u toj radnjici i pravi makedonski "Taan".
Mislim, - "Taan"-a ima skoro u svim radnjama "zdrave hrane".
Prijatno.
PS.
A propos sajta "Suncokreta".
Sta ce mi neostre slichke koje se sporo ucitavaju?
...