Kakav vam je bre ono anarhisticki anti-globalisticki baner? Kakvi su vam ono cd-ovi i koncerti trubackih orkestara iz Vladicinog Hana. Zar vi niste proponenti globalizacije, novog svetskog poretka, mondijalisti i placenici koji rade za interese americke politike i krupnog kapitala? Sta je sad ovo?

Sta je bre sad ovo?
Started by
Badguy
, Mar 21 2002 01:43
14 replies to this topic
Posted 21 March 2002 - 01:43
Posted 01 June 2002 - 21:54
???
Posted 20 June 2002 - 12:13
Da, stvarno, sta je sad ovo? Samo su nam banneri nedostajali! 'Ajde ovaj za mundijal, al' sta je sad ovo Fresh&Co? Sad mi tu odvlaci paznju od mudrosti sa Foruma! :mad:
Dole s bannerima!
Dole s bannerima!
Posted 20 June 2002 - 12:28
Između opcija značajnog redukovanja sajta (što bi uključilo i Forum) i uvođenja banera izabrali smo ovo drugo. Čini mi se da je to dobra odluka. Ili možda nije?
Posted 20 June 2002 - 12:31
Vrlo dobra odluka! :smile:
Posted 25 June 2002 - 17:01
Pokusavam da se ulogujem i vec vise puta dobijam sledeci tekst:
Warning: setcookie() expects parameter 3 to be long, string given in /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/functions.php on line 72
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/functions.php:72) in /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/login.php on line 116
------------
what's all this about?
Warning: setcookie() expects parameter 3 to be long, string given in /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/functions.php on line 72
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/functions.php:72) in /usr/local/WWW/www.b92.net/phpBB/login.php on line 116
------------
what's all this about?
Posted 25 June 2002 - 17:04
I sto je najludje, cak ni neposredno nakon sto sam poslala prethodnu ^ poruku i dalje mi sistem ne dopusta da se ulogujem, pise da nisam ulogovana?! How is this possible?
Posted 28 June 2002 - 16:37
Sta je sa slikama? Ja kliknem na onu na naslovnoj strani a link me odvede negde u Maj 2002? Jutros je bilo OK.
Posted 28 June 2002 - 16:39
Sad je opet OK.
Posted 29 June 2002 - 00:28
E imam i ja zalbu // jel' ovo salter za zalbe, izvin'te //
Zasto me cesto sYstem "izloguje"? Kucam ja tako Rat i Mir III deo, kliknem na posalji, kad frc -- kaze niste uneli username i password! Ma ko bRe nije uneo, vrnem se ja nazad sa Back, kad ne lezi Haze, ono mog Rata i Mira III nigde!?! :mad: Sta je sad to? Desilo mi se vec x puta. Napomena, radim iza firewalla, cesto.
Zasto me cesto sYstem "izloguje"? Kucam ja tako Rat i Mir III deo, kliknem na posalji, kad frc -- kaze niste uneli username i password! Ma ko bRe nije uneo, vrnem se ja nazad sa Back, kad ne lezi Haze, ono mog Rata i Mira III nigde!?! :mad: Sta je sad to? Desilo mi se vec x puta. Napomena, radim iza firewalla, cesto.
Posted 05 July 2002 - 01:10
Zasto privatne poruke ne mogu vise da se obrisu? Kaze, Error deleting from DB...?
Posted 05 July 2002 - 09:18
Zasto privatne poruke ne mogu vise da se obrisu? Kaze, Error deleting from DB...?
Trebalo bi da sada mogu...
Posted 05 July 2002 - 09:19
OK je sad, hvala.
Posted 23 July 2002 - 13:35
E imam i ja zalbu // jel' ovo salter za zalbe, izvin'te //
Ponekad bih hteo da upotrebim neki smajli ali tabela za njihovu upotrebu je nestala iz FAQ-UAAA. Vratite mi smajlije. :smile:
Ponekad bih hteo da upotrebim neki smajli ali tabela za njihovu upotrebu je nestala iz FAQ-UAAA. Vratite mi smajlije. :smile:
Posted 07 August 2002 - 20:31
pridruzujem se vapaju za smajlijimaaaa:smile: