Jagnjetina
#151
Posted 16 May 2012 - 18:41
#152
Posted 30 May 2012 - 17:23
#153
Posted 22 February 2013 - 00:40
Док не пробам лава, свиња је за мене краљ животиња!
Исто је и са јагњетином... Још увијек се нисам навикао на њен шмек... Мада знам да сви који је воле, воле је из дна душе и ништа боље на свијету за њих нема... Али мислом да има наде и за мене, само требам бити упоран, па ћу ући у царство укусне јагњетине...
#154
Posted 05 March 2013 - 00:20
zanimljive kombinacije ali ova sa kikirikijem i bademima to se zove eksperimentisanje
#155
Posted 15 March 2013 - 14:36
Jagnjeci but sa vlastito uzgojenim ruzmarinom i thyme:
#156
Posted 24 April 2013 - 11:58
Bio sam pre nekoliko dana u Beogradu i na Bajlonijevoj pijaci kupio sam jagnjeci bubreznjak - savrseno!!!
#157
Posted 25 April 2013 - 14:20
Skuvao sam juveci; bozanstveno grcko jelo od jagnjetine.
#158
Posted 23 May 2013 - 19:18
Evo jedan dobar recept, corba od jagnjetine http://recepti-kuvan...jagnjetine.html
#159
Posted 27 May 2013 - 11:38
Bio sam juce u kafani "Javor Dzoko", Makedonija, Gevgelija, blizu granice sa Grckom. Au, kakva jagnjetina ljudi. Odavno se nisam odusevio necim onako. Svaka preporuka!
#160
Posted 28 May 2013 - 22:03
...
... Skuvao sam juveci; bozanstveno grcko jelo od jagnjetine.
Moze i od govedine.
...
#161
Posted 05 June 2013 - 10:06
Ja ne znam da li juveci moze da se pravi i od govedine (verovatno moze) ali ovo prikazano nije juveci; juveci karakterise mnogo paradajza i specijalna vrsta sitnog testa, koje se pece s mesom.
#162
Posted 25 November 2013 - 11:56
samo vruća i dobrog piva