Jump to content


Photo

KAKVA VAM JE ZVAKA?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
454 replies to this topic

#16 Šumejker-Levi 9

Šumejker-Levi 9
  • Members
  • 568 posts

Posted 23 January 2006 - 12:06

Fina tema.

Pretpostavljam da je poenta starta u njegovoj originalnosti, da se nešto što je očigledno upakuje u neku originalnu ambalažu, kako bi se time nagovestilo da, valjda sa takvom osobom veza neće biti nešto šablonski.

Cveće, bombonjere i ostale stvari su naravno, večne.

Ali, da postoji muško slepilo kada ga devojka startuje - postoji. Valjda zato što smo mi navikli da dajemo signale, ali ne i da primamo iste. Nekoliko puta mi se desilo nešto tako, a ja naravno uopšte ne obraćam pažnju zašto ta i ta devojka priča sa mnom, ima takav govor tela, interesuje se za moje životne sitnice...

Ali, mnogo dobar start je bio sledeći:
Ortak iz osnovne je, kada je išao po neki zeleniš, video na pijaci devojku koja prodaje cveće i veoma mu se svidela. On joj je prišao sa pričom kako ne zna koje cveće da kupi devojci koja mu je jako simpatična i slatka, i pitao je šta je od tog cveća lepo za devojku.
Ona mu je pokazala neki lep buket, on je kupio i zahvalio joj se.
Nakon što je napravio jedan krug i pokupovao sve što mu je bilo potrebno, ponovo je došao do te devojke i dao joj dotično cveće, rekavši kako je ona ta slatka devojka i tražio joj je broj telefona :wub:
Bili su zajedno 3. meseca.

#17 time4heroes

time4heroes
  • Members
  • 594 posts

Posted 23 January 2006 - 12:24

kakvo bre "muško slepilo" kad vas cica startuje?
ja sam uglavnom prva startovala frajere, i vazda sam nailizila na pozitivne reakcije i oduševljenja.

fini start, na koji je čak i moj dečko reagovao oduševljeno kad sam mu prepiričavala: dečko je jednom samo prešao dlanom preko moje podlaktice dok smo se mimoilazili u hodniku fakulteta, i nasmejao se. sledeći put je nosio neke ogromne sunđere za tapaciranje stolica, propustio me da uđem unutra i pitao me : "a jel ti treba možda sunđer?"

a super mi je priča oko mog dragog i mene, pošto smo se dva puta slučajno videli i raspričali, ja zovem zajedničku poznanicu da mi da njegov broj telefona, a ona počne da se smeje i kaže mi da je upravo završila razgovor sa njim, koji je zvao da bi dobio moj broj telefona.

#18 kingmaker

kingmaker
  • Members
  • 4,535 posts

Posted 23 January 2006 - 12:51

...predomislila sam se...

a da, inace je i meni bas super kad cica startuje tipa.

Edited by kingmaker, 24 January 2006 - 11:34.


#19 haroshi manager

haroshi manager
  • Members
  • 3,079 posts

Posted 23 January 2006 - 14:34

Dobar topic. :)

Pa nema tu mnogo filizofije. Sve zavisi od mesta (kafić, klub, uluca...), pogleda devojke, muzike ako je neki kafić/klub u pitanju...Najjednostavniji način je izvaliti nešto duhovito u blizini dotične, i kada se nasmeje sve ide lakše. Ili kroz igru uz neku muziku.

Po meni u zavođenju reči imaju najmanju težinu. Najviše je u pogledu, a reči... Ako je u pitanju devojka koja mi se toliko sviđa da odlepim, ni ne razmišljam šta ću da joj kažem.
A idealna situacija je - lagana muzika za ples, pogled u oči devojke, i ako ona odgovara na pogled pogledom (al sam zakomplikovao :huh: ), onda ne skretati pogled dok se prilazi, uzeti ruku, i naravno ples...uživanje u plesu, kratko upoznavanje i neka priča ili pevušenje pesme, pohvale za izgled...posle toga pokazati i drugu, malo neozbiljniju stranu, kako bi se nasmejala i opustila. Ako je u društvu drugarica, izvaljivati neke gluposti kako bi se svideo drugaricama (jako bitan faktor 0:) )...i to je to.
Traženje broja telefona na kraju počinje da smara. Razmišljam da počnem da tražim e-mail adrese :wub:

#20 smejuljica

smejuljica
  • Members
  • 122 posts

Posted 23 January 2006 - 15:42

Nemam žvaku. Zadnji start koji sam izveo je bio "old skool": kupio cvet, otišao kod te devojke, poklonio cvet, rekao manje ili više "sviđaš mi se, voleo bih da se vidimo, evo ti moj broj telefona, ako možeš, daj mi tvoj, pa ću te nazvati da se dogovorimo." Ne baš tim rečima, malo "upakovanije", ali to je suština. Mislim, šta ima tu k'o kiša oko Kragujevca, taka i taka stvar, oš - neš, ć.

<{POST_SNAPBACK}>


Poslednji put kad sam cula da je neko nekome kupio cvet bilo je to ovako> moj se drug posvadjao jako sa devojkom, ona je bila bezobrazna, ali ga je na kraju ipak nazvala da se vide i izglade stvari. Kupio joj cvece i otisao da se vide. Kad su se nasli, poceli su da pricaju i posto je ona videla cvece i verovatno ocekivala da joj ga da, on zovnuo neku devojku koja je u trenutku prolazila i dao joj ga... Joj koja ispala :wub: Neprijatna situacija kojoj ni kao posmatrac ne bih volela da prisustvujem :)

#21 smejuljica

smejuljica
  • Members
  • 122 posts

Posted 23 January 2006 - 15:49

Ma da, super ja kad cica startuje tipa, ali kad ta cica nisam ja :wub:. Uostalom, ako se decku svidi devojka, on ce i da joj pridje,ne?

#22 smejuljica

smejuljica
  • Members
  • 122 posts

Posted 23 January 2006 - 15:54

VREME, 29.12.2005
Portret savremenika: Vuk Draskovic
(Ministar u opoziciji)

...
"Prema sopstvenom priznanju , paznju atraktivne koleginice sa Pravnog fakulteta (Dana) tada brkati Vuk pokusao je da skrene bas ovakvim nastupom:
-Koleginice, sto imate lepe noge. Steta sto nemate cetiri!
-Mars, budalo! "

Vuku je upalilo :wub:

E HAROSHI, a sta mislis da prvo smuvas drugarice, pa onda devojku koja ti se svidja? :)

Edited by smejuljica, 23 January 2006 - 15:58.


#23 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 23 January 2006 - 15:56

glupe su mi žvake dojaja. uvek oću da smislim nešto opako pametno i zajebano. uvek prekombinujem. to je zato što čekam, čekam dugo, predugo. muljam po glavi razne varijante, predviđam ishode. devojke me najčešće gledaju onim pogledom 'ajde reci šta imaš i pali', a onda mi kažu da palim. srećom ne desi se uvek tako ali to je kapiram jer nisam neprijatne spoljašnjosti. sećam se jednog konkretnog primera žvake, rekao sam 'si ti detektivka?' (zaličila mi na neku detektivku) a ona 'molim?' pa ja 'paaa, ovaj...' a ona 'pfff...' i onda sam otišao.

#24 haroshi manager

haroshi manager
  • Members
  • 3,079 posts

Posted 23 January 2006 - 16:16

Ma da, super ja kad cica startuje tipa, ali kad ta cica nisam ja :wub:. Uostalom, ako se decku svidi devojka, on ce i da joj pridje,ne?

<{POST_SNAPBACK}>

Je'l to neko pravilo? Ako ti se neko toliko svidi, zašto ne bi prišla? Pogotovo Novosađanke znam kao prilično opuštene devojke, koje će otvoreno reći šta misle. Još novosadski naglasak. 0:) :)

#25 smejuljica

smejuljica
  • Members
  • 122 posts

Posted 23 January 2006 - 16:28

Je'l to neko pravilo? Ako ti se neko toliko svidi, zašto ne bi prišla? Pogotovo Novosađanke znam kao prilično opuštene devojke, koje će otvoreno reći šta misle. Još novosadski naglasak. 0:)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Tako nekako.
Prvi put cujem da se nekome svidja novosadski naglasak, meni je :wub: . A Novosadjanke mozda jesu opustene u poredjenju sa Novosadjanima (prepricava se fora kako se u nedelju ujutru N probudi: "Al sam sinoc dobro smekao..."), mada ni u to nesto nisam ubedjena...

#26 Sizif

Sizif
  • Members
  • 30 posts

Posted 23 January 2006 - 17:04

Ne mora to biti ništa spektakularno. Prema (mnogo kasnijem) priznanju moje supruge, šarmirao sam je jednim prostim stiskom ruke i (iskrenom) izjavom "Veoma mi je drago što sam te upoznao", nakon večeri sa društvom kada sam je prvi put video, pozdravljajući se sa svima pre nego što sam pošao kući.

Ona me zvala već sutradan. O'ma sam znao o čemu se radi. :wub:

A može da bude i originalno, u Vrućem Gavranu, drug i ja sedimo za jednim stolom, dve slatke studentkinje za drugim. One pričaju za svoj groš i ne primećuju nas (bar tako izgleda), nas dvojica ispijamo pivo, pričamo, smejemo se i quliramo. U jednom trenutku jedna od njih dve ustaje i ide (sama, začudo!) u toalet. Ja ovoj drugoj prilazim i iz vedra neba kažem "Hajde da zamenimo mesta pre nego što se vrati tvoja drugarica. Ti sedi sa mojim drugom i pravi se kao da se ništa nije desilo".

Ona je prvo zbunjena, onda vidi da ipak nismo neki manijaci (kakva greška, bwahahaha), na kraju prihvata uz smeh. Prva se vraća iz toaleta, ja je pitam "Katarina, gde si do sada?" ona prilazi drugarici da je pita o čemu se radi, ova glumi odlično i gleda je belo kao da je ne poznaje. Posle tridesetak sekundi svi prasnemo u smeh, sve ispada odlično. Svi se upoznajemo, družimo se ostatak te večeri i nakon fajronta svi četvoro idemo kod mene.

#27 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 23 January 2006 - 17:56

Svi se upoznajemo, družimo se ostatak te večeri i nakon fajronta svi četvoro idemo kod mene.

<{POST_SNAPBACK}>

dalje...?

#28 Yoshiesque

Yoshiesque
  • Banned
  • 208 posts

Posted 23 January 2006 - 19:11

VREME, 29.12.2005
Portret savremenika: Vuk Draskovic
(Ministar u opoziciji)

...
"Prema sopstvenom priznanju , paznju atraktivne koleginice sa Pravnog fakulteta (Dana) tada brkati Vuk pokusao je da skrene bas ovakvim nastupom:
-Koleginice, sto imate lepe noge. Steta sto nemate cetiri!
-Mars, budalo! "

Vuku je upalilo :wub:

<{POST_SNAPBACK}>



Posted Image
:)

#29 Glas RazumaN

Glas RazumaN
  • Members
  • 2,538 posts

Posted 23 January 2006 - 20:11

Ako mi "uspeh" i bilo kakvo njeno mišljenje o meni zavisi od toga "kako sam prišao", onda ona nije ni vredna pokušaja.

#30 Sizif

Sizif
  • Members
  • 30 posts

Posted 23 January 2006 - 20:11

dalje...?

<{POST_SNAPBACK}>

Tačno. :wub: