Jump to content


Photo
- - - - -

Minijature


  • Please log in to reply
1832 replies to this topic

#1831 kronostime

kronostime
  • Members
  • 26,589 posts

Posted 16 May 2017 - 19:01

Oni su u svojim glavama projektovali Srbiju u vreme kada su otišli iz nje... ili oni odavde koji furaju istu priču, a koji su puni viška ili odsustva realnosti.

Za njih su nacionalisti još uvek dugokosi bradati četnici koji s šajkačama šetaju Beogradom i vitlaju kamama. Ne mogu da shvate da su se baš takvi obrijali, okupali, napirlitali, stavili kravate, obukli odela malo veća da im traju i dogodine... osnovali i učlanili u SNS.

Ne možeš ti njima da objasniš da je Srbija i ovakva kakva je svet, da je Beograd prepun turista, naročito iz Hrvatske i Slovenije, ali i iz drugih zemalja. Za njih je još uvek turizam da sednu sa porodicom i sombrerom na glavudži pod neki suncobran na plaži na moru od 8 ujutro i da se ceo dan čvare na suncu, stiskaju za konzerve i posle dve nedelje crveni ko rakovi vraćaju kući. Oni ne shvataju šta će turisti u Srbiji.

 

Inače, to što Srbija prati svet nije tekovina A.Vučića, Tadića ili bilo koga političara, već isključivo i samo civilizacijska - 21. vek, tehnika, internet, svet je globalno selo, geografski smo u Evropi. Sve što postoji u najrazvijenijim zemljama, postoji i ovde, ali nažalost nije dostupno svima. Srbiji, da bi bila potpuno normalna država, fali - sloboda medija, borba protiv korupcije, slobodni i pošteni izbori, podela vlasti, slobodno i konkurentno tržište, vladavina prava.

 

Kakav qrac nacionalizam, Rusi, Ameri, Putin, Tramp... sve je to za neku dnevno političku priču da se prikrije ono gore navedeno što fali.

I to je tako na celom Balkanu, negde više, negde manje. Tako i sa ovom pričom "Velika Albanija" koja u ovom trenutku više koristi Vučiću i Dačiću, a šteti albanskim političarima. Prokleta avlija.

:thumbs:


  • 5

#1832 melankolic

melankolic
  • Members
  • 23,433 posts

Posted 21 May 2017 - 21:22


 

Morate izaci na ulicu, masovno .... i jasno staviti do znanja da vi zelite u Evropu, u zajednicu modernih evropskih drzava, da ne zelite povratak u devedesete kada su se poslovi u ministarstvu dobijali preko veza iz JULa, da zelite da postanete chlanica NATO pakta i na taj nachin dokazete da niste ruske marionete i da raskidate sve veze sa onima koji su dali drzavljanstvo i utochishte brojnim smradovima, govnima srBskim ratnim zlochincima koji su Srbiju upropastili i ostavili vas bez buducnosti. Da idete ispred ruske ambasade i poruchite da skinu svoje prljave KGB shape sa Srbije i da idu u Tadzikistan i Kurcistan gde im je i mestto, a da srpsku naftu vishe ne mogu da kradu. Da pritisnete vladu Srbije da ima samo jedan zadatak, a to je da otvara jedno poglavlje mesechno, neka idu u Brisel, neka kleche, neka mole, neka vuku za rukav ili cete doci ponnovo, ali sa molotovljevim koktelima. Da trazite da se UDBA totalno rassformira i da o bezbednosti brinu potpuno novi ljudi koji se time do tada nisu bavili, nauchice, manja shteta ce biti nego sa ovim ubicama. A Sheshelja da polako spremate da se vrati odakle je i doshao, tamo ce mu se obradovati jako   :lol+: ......
 
Hocete li vi to?   :rotflmao: Ma jok, vi biste samo da sjashe mali shesheljev, a uzjashe mali mirin   :rotflmao: shajkacha!


  • 2

#1833 Pristevac

Pristevac
  • Members
  • 10,783 posts

Posted Yesterday, 12:38

Pogrešno :blush:


Edited by Pristevac, Yesterday, 12:40.

  • 0