Jump to content


Photo

InMemoriam


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
27 replies to this topic

#1 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 19 December 2015 - 17:02

Ovo bi mogao biti topik o forumashima koji su izvrshili forumsko samoubistvo, tj. zbog blama ispalili svoj poslednji post dostojanstveno, ne saginjuci se pred mrskim neprijateljem, srBski, samurajski i otishli u legendu, u beskrajne ruske stepe, u srca navijacha, ispod forumske lipe.

 

Ipak, jedan se izdvaja .... jedan je Daytrader!!! Zvezda subforuma Ekonomija i mitskog topika "Kraj Dolara" koji je dominirao forumom sa svojim bratom topikom "Propas' Amerike", prorok kakvog nismo imali josh od Tarabica. I pojahashe srbski novinari, vJerni sluzbi svojoj, a drzavnoj, atove svoje te jurnushe u redakcije da jave o novom srBskom mesiji, proroku koji jedne noci usnu propas' Amerike i kraj dolara. I osvanushe naslovi:

 

"Srpski forumaš predvideo sve" ..... "Tako je govorio Dejtrejder" ..... "Ko je u stvari Dejtrejder?" ...... Prepoznashe Srbi novog vodju i odma' ga ubacishe u pJesmu ko to sinoc kroz Topolu prodje izbacivshi Slobodana mirotvorca koji se vec umirotvorio, da ne kazem smirio. Pa pisahu komentare "E ovog coveka pozovite da bude ministar finansija i ekonomije..." ..... TAKO JEEEEEEE ..... zivIJO DEJTREJDER.

 

Lansiran u srBsko-rusku pravoslavnu vaseljenu usnu josh jedan san da ce oka zlata preci 5000 mrskih dolara kol'ko do Vidovdana, najkasnije do zadushnica.

 

Zahvalni, obogaceni sledbenici mu se zahvaljivahu i kujuci ga u novog Karadjordja primetishe da ima i nekih "oponenata": 

 

 

 

Postove ovog čoveka pratim već godinama. Možete se uveriti na forumu b92 ekonomija. Trebaće dosta vremana da pročitate sve. Obavezno pročitajte temu KRAJ DOLARA. Nije nikakva reklama jednostavno čovek ima realan uvid u stanje svetske ekonomije. Zahvaljujući njegovim postovima i stavovima i ja sam nešto zaradio u zadnjih par godina. Proučite postove biće vam korisni. Samo i na tom forumu ima on velikih protivnika. Najveći mu je jedan naš iseljenik u Kanadu. Međutim činjenice su nesporne pročitajte pa će vam sve biti jasno.

 

 

 

Eto, uz jutarnju kaficu, setih se nekih starih vremena forumskih ..... sa dozicom sete ..... proverih i zlato, vidim tu je oko hiljadarke ..... javlja mi se, kupujte domaci ruski benzin, to je buducnost, bice do svetog Makarija chudotvorca sigurno 500 za barel, sad je prilika. Pa ko kol'ko moze, malo na terasu, malo u shpajz, dechju sobu ...... kako se beshe zvao nash proslavljeni forumash koji je stradao nesrecnik, sve zbog tog istog oponenta - "iseljenika u Kanadu", a ukazivao je da chovechanstvo do 2015 ostaje bez nafte :) zaboravih mu ime. Este mi dobro?



#2 blond

blond
  • Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2015 - 10:26

Jes' bre, secam se Dejtrejdera i insajder informacija.

 

Zaboravio sam i ja nik lika koji je predvidjao propast nafte?



#3 Mimix

Mimix
  • Members
  • 572 posts

Posted 21 December 2015 - 20:19

Rocker, posto se drustvo slabo odaziva, evo ja da te pozdravim, iako si me ispljuvao samo tako pre nego sto si se povukao...

Nadahnuto pises, po tome cenim da ti nedostaje...



#4 letri

letri
  • Banned
  • 1,212 posts

Posted 21 December 2015 - 21:30

Pisao je dosta nerazumljivo, nekim cudnim idiomom, i, kao i svaki katastroficar, nasao pristalice.


Edited by letri, 21 December 2015 - 21:31.


#5 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 22 December 2015 - 02:18

Da li se još neko seća nekih sapunarevih i ćurčićevih (bilo bi poželjno oni ređe spominjani) bisera?

Ovi koji su došli za njima, od silnog rusofilskog botovanja, zatiru trag onim bisernim prinčevima. 



#6 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 02:48

Pljuvanja se neshto ne secam, mozda u zaru borbe :), koliko se secam bio si OK lik, Dublin ako se ne varam, imao si super fotke, mozda si ponekad bio malo negativan :P ..... evo i Blond je tu, pozdrav ..... forum mi ne nedostaje definitivno, ali nikad ne reci nikad (robom foruma) ..... kao ni Putinland, imam josh jednu nekretninicu tamo da uvaljam i to ce mi biti poslednji susret sa gubernijom, mada kako godine stizu neki sex-turizam nije iskljuchen :piggy: , Tajland i Vijetnam postaju sve skuplji .... Propadanje kao kroz pocepane gace svih daytraderovih budalashtina, raspad BRIK-a, nafta jeftinija od kisele, Chavez prdno u chabar, Fidelu nije do zivota a kamoli revolucije, serpstvo srlja ko shto nikad nije, sluzba shljaka li shljaka, ne moze joj niko nishta jacha je od sudbine, niko se vishe i ne zajebava da je pominje, Prokleta je Amerika stoji ponosno kano klisurine, iako se i ona pogubila opet je bez alternative ..... shta ima tu da se pishe? Sve sam predvideo kao Ljubisha Trgovchevic, ali nikako da izadjem u te srbske novine, hocu bRe da vidim naslove ..... "nash chovek iz Kanade sve predvideo" hahahaha , da se proslavim i ja malo pod stare dane, kad cu ako necu sad, pa rekoh da poguram malo nominaciju :))))).
Bacim nekad pogled na forum, vidim ne moze od buba-rusica malih da se zivi, Kinik ih DDD, ali oni ko mravi jebote ..... tuzno, ali shta se drugo dalo ochekivati .... prozivesmo kao neshto ono dok su nas Slovenci i Hrvati vodili, ovo sad ... jednom nogom u varshavskom paktu, drugim opankom u Evropu .... sigurno ja to ne bih preziveo da sam tamo, zute ljude, preCednike .... ovako - dobra zajebancija. Hill Bill se zvao onaj katastrofichar, setih se btw. Kakvih je tu likova bilo, nash Japanac, pa sapunar ili kako vec .... donekle podnoshljivo, ovo sad sa onim kgb patuljkom je stvarno previshe za moj fini zivchani sustav hahaha .... sad malo bolje shvatam i evoluciju, posebno ono sa izumiranjem vrsta, fantastichan primer .... zao mi je shto ne znam shta je sa mojim prijateljem Magripom, izgubio sam kontakt, ako neko ima informaciju bio bih zahvalan, moze i na pm.

Edited by down with the sickness, 22 December 2015 - 02:54.


#7 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 02:52

Melankolic, stari izdajniche, uspeo si da se izvuchesh iz Liliputinije, sram te bilo :P



#8 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 22 December 2015 - 02:57

...

 

 

Secam se likinje 'tanja_je_daska' sa postmodernistickim, tesko citljivim, podvlacenjem u svim bojama - pogotovo kad se na nekom 4umu prijavila za sve likove sa B92!

:lol+:

 

Takodje, postmodernictickog lika 'kosmarac' koji je obozavao 'everton', 

 

i, normalno, - nadnaravne Doone, koja je jednom napisala:

 

'posle uveta, piq. je najruzniji organ ljudskog organizma!'

:hail:

 

...



#9 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 22 December 2015 - 03:01

Melankolic, stari izdajniche, uspeo si da se izvuchesh iz Liliputinije, sram te bilo :P

 

Šta ćeš. Na kraju sam poslušao one koji su mi poželeli srećan put (ako mi se tamo već nije sviđalo).



#10 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 03:17

Da li se još neko seća nekih sapunarevih i ćurčićevih (bilo bi poželjno oni ređe spominjani) bisera?

Ovi koji su došli za njima, od silnog rusofilskog botovanja, zatiru trag onim bisernim prinčevima. 

 

Apsolutno .... bilo je ipak neke kreativnosti u pisanju tih bedastoca, na neki nachin se chekalo na njihov post, nepogreshivo su nabacivali na volej, fudbalskim rechnikom. Otkud se ovaj ruski dzihad iskopili .... ja stvarno ne znam, valjda psihichka posledica od svih tih poraza, od udaranja glavom u zid, jebano je to u mozak sad vec decenijama i medijski, pa beda ..... teshko stanje.


Edited by down with the sickness, 22 December 2015 - 03:26.


#11 blond

blond
  • Members
  • 4,640 posts

Posted 22 December 2015 - 03:51

Mda, i Magripe nema?

 

Nema ni noskich-a, studenta u truloj i zaostaloj Australiji… al' prihvati aus perm residency cim se ukazala prilika...



#12 Vjekoslav

Vjekoslav
  • Members
  • 11,278 posts

Posted 22 December 2015 - 04:43

Ovo bi mogao biti topik o

arhajski neprijatelji / totalitaristicki mi vs oni progoni / slavodobitna ususkanost u vlastito glupilo i vlastite malogradjanske sovinizme i fasizme / ideoloska ostrascenost i morlacki inferiority kompleksi umjesto gradjanske odgovornosti, liberalnog prosvjetiteljstva, snage razuma i snage argumentirane diskusije / itd. its. 



#13 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 22 December 2015 - 08:04

Ovo mu dodje ko Klub penzionisanih radnika MUPa.

 

:lol+:



#14 zoran59

zoran59
  • Members
  • 10,124 posts

Posted 22 December 2015 - 08:11

 .... bilo je ipak neke kreativnosti u pisanju tih bedastoca, na neki nachin se chekalo na njihov post  ....

Mozda. I meni fale neki forumasi, a na forumu sam krace nego vi neki.

Ipak, pojavili su se novi, jednako bedasti.

Nisam siguran, tesko mogu da budem objektivan u proceni kreativnosti. Jer, dojadi kad 118. put procitas neku glupost, kako god da je napisana.

 

 

 

 

arhajski neprijatelji / totalitaristicki mi vs oni progoni / slavodobitna ususkanost u vlastito glupilo i vlastite malogradjanske sovinizme i fasizme / ideoloska ostrascenost i morlacki inferiority kompleksi umjesto gradjanske odgovornosti, liberalnog prosvjetiteljstva, snage razuma i snage argumentirane diskusije / itd. its. 

 

Vjekoslave, forum je samo odraz RL u cyberspace.

Svi ti antagonizmi hrane jedan drugog, medjusobni su raison d'etre.

Hrvatstvo ne bi imalo smisla da ne postoje Srbi.

Forumske replike ne bi bile potrebne ni pozeljne da se svi slazemo sa napisanim.

Samo je pitanje kakav nacin izrazavanja neslaganja je prihvatljiv.



#15 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 20,418 posts

Posted 22 December 2015 - 11:33

Ovo mu dodje ko Klub penzionisanih radnika MUPa.

 

:lol+:

Sta ces ti onda tu? Poznato je da se radnici drzavne bezbednosti ne mesaju mnogo sa obicnim policajcima...