Jump to content

Photo

InMemoriam

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
27 replies to this topic

#16 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 22 December 2015 - 12:32

:lol:

Edited by Atreid, 22 December 2015 - 12:38.

#17 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 13:10

Deponija, vazda bilo moje omiljeno mesto na forumu. Zapravo sam hteo postaviti ovaj neinteligentni topik upravo ovdJe, ali chini se da je to nemoguce. Zemlja deponija, forum deponija, topik deponija, nenadjebiva logika.

Ovo bi mogao biti topik o

arhajski neprijatelji / totalitaristicki mi vs oni progoni / slavodobitna ususkanost u vlastito glupilo i vlastite malogradjanske sovinizme i fasizme / ideoloska ostrascenost i morlacki inferiority kompleksi umjesto gradjanske odgovornosti, liberalnog prosvjetiteljstva, snage razuma i snage argumentirane diskusije / itd. its. 

Zivot iz "regionalne" perspektive umirovljenog bojovnika je svakako drugOJachiji od mogA. 

Ovo mu dodje ko Klub penzionisanih radnika MUPa.

:lol+:

Nekih devedesetih sam poruchivao Sluzbi javno preko sluzbinih dojavnika, (srpsko-turski: doushnika, prim. DWTS) da me mogu povuci za qrac .... pa ne sumnjam da cesh ti to preneti tamo gde idesh po sendvich :) ..... a i ti si voleo da me povuchesh pa i da se nagutash lepo, ali ajde. necemo sad o tome, vragolani Sluzbini :))))))))))

:lol:

Opushteno budalo, zar ne vidish da je zajebancija.

#18 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 22 December 2015 - 13:44

Opushteno budalo, zar ne vidish da je zajebancija.

Naravno budalo. Samo uzivaj. :)

#19 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 13:47

U nekom periodu kada je ovaj forum bio zabranjen za mene na neko duze vreme, iz chiste dosade odoh na neki ppp ili tako neshto, forum koji se spominjao ovde, a ja nisam imao predstavu o chemu se radi. Bacim jedno 10 postova i banuju me jedno 9,5 puta hahaha ....... Iskreno, ja nikada nisam video toliko fashisoidnih bolida na jednom mestu, a bio sam i na utakmicama i na seljachkim vasharima, jedino sam Gazimestan "propustio".

U to vreme je bila aktuelna vest da je grupa srpske dece, da ne kazem nejachi, uhicena u Libiji pod optuzbom da su doshli da ubijaju za velikog srBskog sina Gadafija, a oni uglas da su doshli (u nevreme) da popravljaju libijske puteve. Odgledam snimak tih nesrecnika koji je napravila neka ruska (hehe, a chija bi drugo, poznato je da gde je odbrana diktatura tu su i svetski shampioni, zar ne?) TV ekipa, oni prebledeli, mucaju, natucaju .... i prepoznam svog tehnichara koji je radio sa mnom, dok sam lechio srbsku stoku. Setih se kako je oduvek voleo oruzje, pa je potom i napustio veterinarsku sluzbu kako bi se potpuno posvetio streljashtvu, snajperima i ostalim pizdarijama te ga prilikom jedne posete guberniji sretoh na ulici i on mi uruchi i vizitku na kojoj je pisalo da je eksperAt za oruzje.

Stavih post da po informacijama kojima raspolazem ovi sigurno nisu "putari" ali da u tom trenutku jednostavno ne mogu nishta vishe da kazem. Jednostavno, bez obzira koliko sam bio zgrozen chinjenicom da poznajem nekoga ko je bio spreman da ubija za novac nikako nisam zeleo da budem taj koji ce da "nosi nekoga na dushi". Mnogo Libijaca je studiralo ovde, nauchilo jezik, prosti google search bi mogao dovesti do informacije .... i evo, poshto su posle godinu, pa mozda i dve oslobodjeni, ovo je prvi put da o tome progovorim.

Zashto ovo pishem? Zato shto su se Steinsi i Atreidi sa tog debilnog foruma tako ostrvili na mene u fazonu .... e ovaj chovek je neunishtiv, on zna neshto specijalno, on je sveCki chovek, uklonite ga sa foruma ..... i naravno, to mi je bio poslednji post u toj septichkoj srbskoj jami. Ne, nisam banovan ..... samo sam se ispovracao i udaljio.

Edited by down with the sickness, 22 December 2015 - 13:55.

#20 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 22 December 2015 - 13:55

Atreidi sa tog debilnog foruma tako ostrvili na mene u fazonu .... e ovaj chovek je neunishtiv, on zna neshto specijalno, on je sveCki chovek, uklonite ga sa foruma .....

:blink:

Ja se ustrvio na tebe tamo??? Ti si nesto pomjesao. Ja sam od tamo otisao davno prije Libijske krize.

Edited by Atreid, 22 December 2015 - 13:57.

#21 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 13:59

:blink:

Ja se ustrvio na tebe tamo??? Ti si nesto pomjesao. Ja sam od tamo otisao odavno prije Libijske krize.

Ne ti glupane, nego tebi i Steinsu slichni .... omfg, moracu izgleda  da prilagodim pisanIJE Načertaniju.

#22 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 22 December 2015 - 14:05

Ne ti glupane, nego tebi i Steinsu slichni .... omfg, moracu izgleda  da prilagodim pisanIJE Načertaniju.

Vazi. Kako god ti kazes.

:ajme:

Edited by Atreid, 22 December 2015 - 14:05.

#23 blond

blond
  • Members
  • 4,640 posts

Posted 22 December 2015 - 16:26

:rotflmao: Pls. obecaj da neces vise biti odsutan sa foruma.

#24 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 22 December 2015 - 20:32

...

Ja, kada se pojavio tred - pomislio na nesto novogorisnje / vrcavo, jer se nasmejem kad se setim nekih 4umasa i njihovog pisanija - no ispala, po ko zna koji put, repriza - 'obracun kod 4umskog korala'.

Secam se nekog lika 'posteni_gradjanin', taj kad krene u pricu - nit tacke, nit zareza, jednostavno izvire bujica, pa sam se pitao: kako mu uspeva da se uloguje?

A i onog pope, koji je krenuo da misionari - a sav 'moderan' skida muz. fajlove sa Neta, kaci slicke iz sale za porodjaje sve sa kumom, doktorom - njega sam pitao: a jel kumasin tokom tog predivnog dogadjaja stajao kod kuminog uzglavlja ili ...

Ili ona cuvena izjava Henry-ja (dok nije odlepio) - 'budakom na srpsku nejac'.

Onaj lik (Kaliki !?) sto je pretio 'fuzbaljerima' - bezi dole, dok ti nisam izduvao loptu!

Pa fidelusa-cherusha koja je obozavala revoluciju i libijskog kamilara, pa ono provincijsko dete koje kad god bi otislo u neko bgd. pozoriste - dobijalo šok pracen osipom od beogradjana 'iz kruga dvojke' i neshvatljive predstave (!?).

Neki dijasporski lik koji me pitao - 'a sta je to ratluk na cackalici'?

Likinja koja je zaradjivala na prodaji sirupastih fotki svog maloletnog deteta.

Sta tek reci za 'damu sa kucencetom'?

Normalno - 'sapunjar' i pecinska ideologija, sve sa ne_kupanjem i namernim mazanjem drzaca u autobusima GSB 'telesnim izlucevinama' je bio vr' !

Mogao bih spomenuti i druge - drustvo pre reinkarnacije 4uma, gde se deo bacio u 'nebesnjake' pa neslavno nestali.

Ili onog pristojnog lika koji je napravio 'Crossroads' pa se i to ugasilo.

O 'GG preduzecu ppp' - 'pu, pu, pu - necu.

Takodje trebalo bi spomenuti 4umske drugare Albance, Crnogorce, Bosance / Bosnjake i mnoge druge.

...

#25 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 22 December 2015 - 21:21

Nije bilo namere da bude vrcavo, josh manje da bude obrachun kod 4umskog korala, no me potkachishe srbski deshnjaci (volovi u zaprezi sa desne strane; iz nekog razloga uvek krupniji i jachi). Chitao neshto o aktuelnoj ekonomiji pa se setih kako je veliki 4umsko-burzanski eksperAt savetovao kad je se isto nadiglo na 1900$ da sledbenici kupuju i kupuju, pominjashe i 5000 a posle toga chini mi se "nebo je limit". Dolar danas po njemu ne bi nikako mogao/smeo/trebao da postoji. Usput se setih katastrofichara Hill Billa i njegove mrznje prema belom choveku, tzv. bledolikim. Boze mili kako se taj chovek nalupao, jezivo. Naravno, holandski poshtar koji je odbijao sapun i vodu se prirodno nadovezao. Secam se dobro prvog "nastupa" kada se raspitivao oko preseljenja iz propale Holandije za Vrchin ili slichno anti-globalistichko-mondensko mesto.

Da, Henry Chinaski je bio vredan chitanja do poslednjeg slova, sve dok nije prespojio. Ha, chuj .... deshava se i jednom Shtulicu jebiga, kako nece nekom Henriju. 

Probao par puta da se re-zainteresujem za forum, ali izbacili me talasi ovih putinovih dzihadista ..... preplavilo valjda sa serbian cafea, blica, PotpunihPsihoPacenika .... zeludac ne vari vishe, neki transfer teshke neprijatnosti, gadjenja od tog silnog putinovanja ...... midgets, totalno neinspirativno.

#26 blond

blond
  • Members
  • 4,640 posts

Posted 23 December 2015 - 03:13

...

Ne zaboravi, bese li, Gojko&Stojko i njegove panegirike Kusturici...

#27 AgroUrban

AgroUrban
  • Members
  • 4,027 posts

Posted 23 December 2015 - 20:08

:rotflmao: Pls. obecaj da neces vise biti odsutan sa foruma.

Mislim da si bukvalno urekao coveka. O_O

#28 Goran70

Goran70
  • Members
  • 2,170 posts

Posted 24 December 2015 - 00:03

Videh i ja objavu na PB, pa dodjoh da iscitam. Tek sad sam zbunjen. Mora da su strasne stvari izbrisane <_<