Vash omiljeni Cafe/Club u BG-u. Zashto?
Posted 25 January 2004 - 02:02
Posted 29 January 2004 - 00:11
inace, moje naj mesto - Cuba Libre

Posted 29 January 2004 - 00:45
Prki,gde ti je ta Galerija...vecheras sam je trazila...ima samo Sumrak i neka Cool-a koja je bloargh...Ne izlazim nigde (nisam tu)
Od Sumraka do Svitanja (uvece, leti, naravno, kada mozesh da vidish...)
Galerija (bilo koje doba dana)
Oba mesta su na Gardoshu, znaci ona strana dunava
Welcome to Srem

Aj` preciziraj malo...
e,da...daj neko nek napishe koordinate za 13.prase...
`fala unapred... B)
Posted 29 January 2004 - 20:42
Ej, si bila u Budimpesti za Novu g.?

on
Da, "Radovan" je simpatican. Ali nemojte sad svi da dodjete, posto je simpatican bas zato sto nije guzva.
Edited by southsider, 29 January 2004 - 20:44.
Posted 29 January 2004 - 21:08
Posted 01 February 2004 - 19:00
Posted 01 February 2004 - 19:25
Ulica se bese zvala Dalmatinska, ako se ne varam.
Posted 01 February 2004 - 19:34
Dodji, guyva je, lepo je, muzika je super i svaki put drugacija. Trenutno dani sa najvise ljudi su ti cetvrtak, petak i subota, nekada i nedelja
Sredom Vlada iz Sile pusta muziku, ne ynam kako je ali od ove srede cu znati!
za Batu Ilica...
Idiot se promenio, porastao je i nema onaj smek koji je imao pre, ali mu je i ovaj novi trip odlican!

Posted 02 February 2004 - 17:29
ha, pa to je dobro, al' za zaobilazenjeSredom Vlada iz Sile pusta muziku, ne ynam kako je ali od ove srede cu znati!

Posted 02 February 2004 - 21:30
Kad budem cula ce napisem koju...
Posted 02 February 2004 - 22:19
e da, kako je u peshti?Prki,gde ti je ta Galerija...vecheras sam je trazila...ima samo Sumrak i neka Cool-a koja je bloargh...Ne izlazim nigde (nisam tu)
Od Sumraka do Svitanja (uvece, leti, naravno, kada mozesh da vidish...)
Galerija (bilo koje doba dana)
Oba mesta su na Gardoshu, znaci ona strana dunava
Welcome to Srem![]()
Aj` preciziraj malo...
e,da...daj neko nek napishe koordinate za 13.prase...
`fala unapred... B)
Posted 03 February 2004 - 02:04
nema sta da vidis/slusas. a i ne verujem da ces. Laki je jedini iz Sile koji slusa muziku. ostali su so called intellectuals - the shoeshine boys of ruling elite, sto rece Michael Gerald.Videcemo!
Kad budem cula ce napisem koju...
Posted 03 February 2004 - 02:46
Mora da sam postovala na drugu temu ...uff...bash sam prslaa ovih dana...
enivej...Budapest je bila szuper...Lanchani most...shampanjac..vatromet...srecni i nasmejani strendzeri...zurke na otvorenom...
jedino me `drug Larko` uputio u e-klub gde zatekoh gomilu dechurlije u jeku puberteta -13-15 god...(platicesh mi za ovo

sve u svemu...jako lepo...mentalno osvezavajuce...barok i secesija...Pasha(from the Ibiza club chain)...veseli Madjari...paprikashi i gulashi...
Edited by Allegra, 03 February 2004 - 03:04.
Posted 03 February 2004 - 14:25
hebi ga sorry, to je bio okay klub pre 3 godineMa ljudi,gde mi nestade post?
Mora da sam postovala na drugu temu ...uff...bash sam prslaa ovih dana...
enivej...Budapest je bila szuper...Lanchani most...shampanjac..vatromet...srecni i nasmejani strendzeri...zurke na otvorenom...
jedino me `drug Larko` uputio u e-klub gde zatekoh gomilu dechurlije u jeku puberteta -13-15 god...(platicesh mi za ovo)...pa smo se tu malo smorili...
sve u svemu...jako lepo...mentalno osvezavajuce...barok i secesija...Pasha(from the Ibiza club chain)...veseli Madjari...paprikashi i gulashi...

ja sam stavio caveat da dugo tamo nisam izlazio, ko i u bgd, menjaju se dobra mesta
plus, mozda je ko od prijatelja voleo mladu piletinu:)
Posted 03 February 2004 - 15:15
Eh, sade sam nostalgican....U to ime cu da podijelim svoj sadasnji wallpaper sa tobom.enivej...Budapest je bila szuper...Lanchani most...shampanjac..vatromet...srecni i nasmejani strendzeri...zurke na otvorenom...
Nadam se da nije bilo djakran hanjok i nem sujos.