VAŠA NAJVEĆA BLAMČINA
Posted 21 November 2003 - 23:59
Jednog leta, iz zezanja devojka mi je namazala jedan nokat na nozi nekim crvenim lakom. Tog posle podneva, zavrsio sam usled neke posekotine na istoj toj nozi na Urgentnom, pogadjate sa namazanim noktom .....
Posted 22 November 2003 - 01:26
Ja ih imam koliko hoces posto se zivot cesto igra sa mnom. Evo jedne situacije u kojoj sam usled umora i zbunjenosti ispala nenormalno glupa, tako da se iz toga rodio ogromni kompleks sa bednim pokusajem da ga prevazidjem izabirom svoga nick-a na forumu.
Meni se ponekad desava da se zamislim kada nekoga zovem telefonom, pogotovo kada dugo zvoni a niko se ne javlja. U takvim situacijama potpuno zaboravim koga sam zvala tako da imam samo nekoliko sekundi da se saberem. U sledecoj situaciji je to ispalo krajnje bezuspesno.
Zvala sam druga iz odeljenja (prvi razred srednje skole) i to po prvi put. I, telefon je zvonio i zvonio. I odjednom se javio odrasli zenski glas:
"Da?"
"...."
"Da?!?"
"Dobro vece, da li mogu dobiti... ..... ...... MILOSA!"
"Koga, mladjeg ili starijeg (misleci naravno na istoimenog oca)?"
"Jao izvinite, nisam znala da ima brata!"
Posted 22 November 2003 - 02:52

Posted 22 November 2003 - 04:53
ovde prichamo o blamu, a ne o rambolikim dostignucima.
ono shto se redovno desi je: neko pomene dozivljaj iz vojske, odmah se nanizu josh bar petorica sa slichnom prichom iz "vojnog zivota".
kahm, kahm...
moj blam:
u trecem gimnazije dobijemo logiku i profesora zvanog Gargamel, uzasnog, mislim da su mi tikovi ostali od onda.
U prvom polugodishtu uchili nachine zakljuchivanja, vishe se ni ne secam tachno shta, i jedan od primera je bio i Mendel sa svoja dva osnovna pravila nasledjivanja (fora kakav nachin zakljuchivanja je koristio)
sledeci chas, kaze profesor: Ko zeli neshto da kaze o Mendelu?
ja se, glupacha, javim i pochnem da pricham o Mengeleu.
Profesor me je prekinuo negde kad je Mengele u mojoj prichi prebegao u Juznu Ameriku.
Posted 22 November 2003 - 06:26
Ahhh...sorry!Hawk, misssssim...
ovde prichamo o blamu, a ne o rambolikim dostignucima.
ono shto se redovno desi je: neko pomene dozivljaj iz vojske, odmah se nanizu josh bar petorica sa slichnom prichom iz "vojnog zivota".
kahm, kahm...

Posted 22 November 2003 - 06:30
PRe par meseci kada sam izasao sa devojkom, idemo mi kroz Manjez a meni se prisoralo, hocu da puknem (pre toga sam sabio jedno 4 piva). I gledam gde cu, i nadjem jedan idealan zbunic zaklonjen sa nekim skelama, ili kako se vec zove ono cudo sto podizu kada se gradi neki objekat. E, i taman sam se fino zavukao kad izgleda da se jos nekome to mesto ucinilo povoljno za nuzdiranje, i to veliko! Na pola male nuzde sam provalio da mi noga tone kao u zivo blato. Neko se iskenjao tamo ko stoka a ja zagazio do clanaka!
Posted 22 November 2003 - 10:37

1. Da nosim ortaka na ledjima preko strafte.
2. Da cachkajuci uvo malom prstom pridjem jednoj devojci i pitam je za furku. (Samo sto mi nije shamar opalila. Ispadoh dziber, primitivac & gad...

3. Morao sam da stanem ispred postanskog sanducheta (na prometnom mestu, razume se) da kucam i na sav glas pitam da li ima nekoga kod kuce.

Pa srecno vam igranje.

Posted 22 November 2003 - 10:47

Neki blamovi su mi i simpaticni, ovaj ne. Svaki put kad se setim ponovo me uhvati nelagoda.
Posted 22 November 2003 - 11:05
Ovako... rodjendan kod drugarice.... puno ljudi... vise sedeljka nego zurka. Urucujem drugarici poklon, neku knjigu. Ona je zapanjena
onim sto vidi: kupio sam joj istu knjigu kao i prethodne godine.
![]()
Neki blamovi su mi i simpaticni, ovaj ne. Svaki put kad se setim ponovo me uhvati nelagoda.

To sa knjigama ume da bude dobro. KAd smo bili klinci, jedan moj ortak (neka bude Pera) je poklonio drugom ortaku (neka bude Djoka) knjigu sa posvetom: Dragom Peri srecan rodjendan - Djoka. (dakle knjigu koju mu je ovaj poklonio prethodne godine)

Posted 22 November 2003 - 11:08
Upala u saht (onaj plitki saht u kome nestanes samo do pola) gledajuci tipa na ulici koji mi se strasno svideo. Pri tome ne zaboraviti da sam hodala sva vazna, pametna i blistava.... dok mi noge nisu nestale tamo negde u dubini. Dobro se nisam povredila!
What a hell, hajde i ovaj. Pre godinu dana sam hranila kamilu u ZOO. Desilo se da je doticna uspela da mi pocepa kesu sa smokijem. kako sam se sagla da to pokupim i dam joj to nekako ta kamila je pocela da jede - mene! Uhvatila me je za glavu i pocela da usisava moju kosu. Totalno sam se uspanicila ( da ne spominjem na sta mi je licila i mirisala kosa). I niko da mi pomogne, svi su umirali od smeha. Sto je najgore svi moji prijatelji su naveliko poceli da pricaju o tome. I nakon nekog vremena desila se jedna svadba na kalemegdanskoj terasi. I kako su posmatrali pomalo i zivotinje jednom decku u tom drustvu (ja nisam bila tamo vec samo moja najbolja drugarica) padne na um da prica anegdotu o devojci i kamili. Znaci radilo se o totalnom strancu za mene i moju drugaricu.Mozete da zamislite njeno odusevljenje kada je mogla da se pohvali da tu devojku odlicno poznaje! Ipostavilo se da je to bio prijatelj prijatelja moga prijatelja. Sta da vam kazem, prerasla sam u urbanu legendu!
Posted 22 November 2003 - 11:18
veštičja zlopamtila se sigurno sećaju...

Posted 22 November 2003 - 11:32
Tip me gleda, smeska se i onda me sahrani : Ja sam sa svojom zenom spavao prvu noc.
Posted 22 November 2003 - 11:41
Aaaaa, pa to si tiiiii!?!?!?!?What a hell, hajde i ovaj. Pre godinu dana sam hranila kamilu u ZOO. Desilo se da je doticna uspela da mi pocepa kesu sa smokijem. kako sam se sagla da to pokupim i dam joj to nekako ta kamila je pocela da jede - mene! Uhvatila me je za glavu i pocela da usisava moju kosu. Totalno sam se uspanicila ( da ne spominjem na sta mi je licila i mirisala kosa). I niko da mi pomogne, svi su umirali od smeha. Sto je najgore svi moji prijatelji su naveliko poceli da pricaju o tome. I nakon nekog vremena desila se jedna svadba na kalemegdanskoj terasi. I kako su posmatrali pomalo i zivotinje jednom decku u tom drustvu (ja nisam bila tamo vec samo moja najbolja drugarica) padne na um da prica anegdotu o devojci i kamili. Znaci radilo se o totalnom strancu za mene i moju drugaricu.Mozete da zamislite njeno odusevljenje kada je mogla da se pohvali da tu devojku odlicno poznaje! Ipostavilo se da je to bio prijatelj prijatelja moga prijatelja. Sta da vam kazem, prerasla sam u urbanu legendu!

Dobro, de, zezam se

Posted 22 November 2003 - 17:40
Posted 22 November 2003 - 21:50