Ima tako malo predmeta koje gledam zaljubljeno i toplo a moj Capriolo Metropolis je jedan od njih.Kako ja volim svoj bicikl.

Rodjena sam medju brdima i znam lepotu nizbrdice i tezinu na uzbrdici ..sad zivim u ravnici i moju sadasnju zivotnu filozofiju crpim iz voznje dnom panonskog mora.....KONSTANTAN NAPOR = KONSTANTNA LEPOTA
zzzzz slazem se ja sa tom tvojom poezijom ali cini mi se da posle nizbrdice ponovo sledi uzbrdica ako zelis da budes na "vecoj nadmorskoj visini" .... B)
Ima jos jedna razlika izmedju mog rodnog kraja i ovog sad a tice se omiljenog nam prevoznog sredstva.Do skoro za mene je to sredstvo bilo zenskog roda.........BICIKLA.........mislim da je pravilno jer potice iz francuskog jezika a u njemu je zenskog roda......a onda je mali Muja stigao u Vojvodinu......
Moja prva setnja Novim Sadom i razgledanje izloga.....na raskrsnici kod Futoske pijace ........prodavnica ......velika..... i na staklu ispisano sta sve prodaju...........
.pise: ........PRODAJEMO BICIKLOVE!!!!!.....grozno......

.........i tako je mali Muja kreno kud svi Turci samo biciklistickom stazom.... te sad
dragi nam predmet zovem u muskom rodu ali uvek u jednini BICIKL......a ne BICIKLI!!!
Uzasno me nervira u voznji gradom to sto moram da ga vezujem kad ga ostavljam i negde udjem.......posle naravno odvezujem i to mi oduzme puno vremena..........sto bi bilo lepo da izmisle nesto tipa OTVORI SE OOOO SEZAME....
Nego da zavrsim pricu sa mojim tajnim zeljama ......
.........Jeste li za kafu u Centi na prolece