Zrenjaninsko...ja ga pamtim iz vremena bombardovanja tako da sam mislio da niko normalan ne moze da ga voli. Nisam znao za ovu tvoju pricu tj. da je nekada bilo in.
A Zajecarsko...pa njega sam morao da stavim jer sam ga 3 meseca konstantno pio u vojsci.
I to je zanimljivo...meni je to Zajecarsko u vojsci bilo do jaja pivo. Crveno (obicno) super a cak i onaj odvratni Pils plus mi je bio ok. Intresantno je to...kad si u govnima onda je sve super. 
Da ne poverujes koliko se prodavalo..Neka neko stariji kaze kako je i u BG bilo..ja BIP nisam video do nedavno na nekom pristojnijem mestu...duz celog Jadrana, u Temisvaru

milijarde zarade...tradicija, 1745 je osnovana...secam se da su Janezi montirali neku traku za limenke jos sredinom 80-ih..pokrala banda, mamu im %$$#&....ova egzoticna piva (Zajecarsko, Nisko..) nisam video dok se nije SFRJ raspala...no, dok je svinja bice i pomija, pa kada sam pod sankcijama pio 'votku' i 'rakiju', mogu i ova piva
Crno becejsko je odlicno, puno kvalittnije od onog pancevackog(?) medjutim dizajn i reklama su iz 1974, pa ga ni radnici u pivari ne piju

... Mnogi su mi se smejali kada sam rekao da bi mi pivo mogli da izvozimo, a videces sta ce se desiti sada kada su Belgijanci dosli u Apatin..od naseg okruzenja, samo Rumuni imaju nesto malo, Hrvati koliko znam pokrivaju sebe+ turisticku sezonu, ostali mrka kapa...jer pivarstvom su se ranije bavile Svabe, i oni su u Voshi ostavili ove silne pivare + postoji tradicija (znanje je takodje doslo) po pitanju hmelja i jecma, i smatram da trzista Bugarske, Makedonije, BiH, pa i Grcke su kao stvorena na nas...
Edited by Vladap, 15 September 2003 - 14:59.