Jump to content

Photo
- - - - -

Kraj postojanja foruma B92 1. maja, hocemo li negde da se selimo?

• Please log in to reply
69 replies to this topic

#31 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 24 April 2019 - 13:53

Ako budete selili samo sport ili samo f1, propasce i to u roku od par mjeseci. Ovi iz komore i neki koji kontaju IT neka srede da ide sve i za sve. Ja se u to ne razumjem , ali ima nas dovoljno da se donira neka para ako treba.

Zao mi u pm. Ovo je prvi i jedini 4um gdje sam nakon dugog vremena stupio u kontakt sa nasim ljudima i stekao neka lijepa prijateljstva.

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  • 0

#32 Rad-oh-yeah?

Rad-oh-yeah?
  • Members
  • 21,862 posts

Posted 24 April 2019 - 14:39

Dajte odmah neki spisak, šta je do sada odrađeno, da ne bi radili isti posao. :)

Moram na kratko van, ali kad se vratim krećem s ovim. 

Ma samo kreni redom, ako se otvori stranica arhivirana je, ako se ne otvori ponudice ti opciju da je arhiviras sam. :)

• 2

#33 Vjekoslav

Vjekoslav
  • Members
  • 11,278 posts

Posted 24 April 2019 - 18:35

http://web.archive.org/

Ovo je istorijska arhiva interneta, moze se vratiti vreme i videti kako su sajtovi izgledali u proslosti. Automatski se indeksira i naravno da postoje rupe ali moguce je "naterati" ga da rucno indeksira stranice. Ja sam jos juce poceo da indeksiram pojedine teme sa foruma, ali ima jako puno toga za jednog coveka da odradi.

Pa ko od vas ima vremena i volje, neka krene da klika na linkove i indeksira stranice - sto vise od vas bude to radilo to ce vise sadrzaja biti arhivirano i sacuvano.

Konkretno, ovde je link za arhivu naseg foruma:

http://web.archive.o...automoto-sport/

Pa pocnite da otvarate temu po temu, stranicu po stranicu, ako kaze da je nema arhiviranu kliknite na link "Save this url in the Wayback Machine" i stranica ce biti arhivirana.

Nemojte da budete lenji, ima nas dosta, daj da spasemo sta se moze spasiti za ovo kratko vreme! :)

odlicna ideja.  :+1:

steta samo sto taj arhiv ne snima i fotke iz forumskog attachmenta.

• 0

#34 DASUBO

DASUBO
  • Members
  • 3,855 posts

Posted 24 April 2019 - 21:10

Molim za info dokle se stiglo sa otvaranjem novog foruma.
Da li koristimo metalhead-ov hosting?
Da li se seli kompletan sport + serije/film/muzika?
Da li konačno ostajemo bez fekalija sa tipika politika?
Ako je ikako moguće, ovo poslednje bi baš bilo lepo.
Hvala na informacijama unapred.
  • 0

#35 =MetalHead=

=MetalHead=
  • Members
  • 226 posts

Posted 24 April 2019 - 21:14

3x DA je ono cemu tezimo.

Na PDF Kosarka je postavljeno glasanje sa kojom tehnickom opcijom idemo a zelja je da selimo Sport kao osnovu a sve ostalo vredno mozemo imati... Politika moze u vidu Vox Populi teme ali to cemo se dogovoriti, neka Moderatori odluce na osnovu volje forumasa :)

• 0

#36 DASUBO

DASUBO
  • Members
  • 3,855 posts

Posted 24 April 2019 - 21:29

Hvala na informacijama. Od 30.04.sam van zemlje i verovatno ću imati limitiran pristup mreži.
Otud nestrpljenje :)

Edit: glasao na pdf-u košarka, opcija 1 mi se čini najbolja. Takođe sam spreman da finansijski učestvujujem.
Što se politike tiče nisam apsolutno protiv, ali zaista ima teških govnara tamo. Svašta sam video i doživeo u životu ali toliku količinu prostakluka, agresivnosti, kukavičluka i netolerancije ne videh.
Međutim, ako admini uspeju da postojanje drže u okvirima pristojne argumentacije uz uvažavanje sagovornika i benigni humor onda kapiram da su materijal za mnogo veću karijeru nego što je to admin na bilo kom forumu.
Ali ok, neka narod forumski odluči većinom šta su teme.
To je najmanje loše rešenje.

Edited by DASUBO, 24 April 2019 - 21:46.

• 0

#37 Rad-oh-yeah?

Rad-oh-yeah?
  • Members
  • 21,862 posts

Posted 24 April 2019 - 21:42

Ne sekiraj se Davore, u kontaktu smo na FB, stici ce sve informacije do tebe :)

• 1

#38 DASUBO

DASUBO
  • Members
  • 3,855 posts

Posted 24 April 2019 - 21:48

Ne sekiraj se Davore, u kontaktu smo na FB, stici ce sve informacije do tebe :)

Dobar si čovek i komunista :)
  • 1

#39 slavisa063

slavisa063
  • Members
  • 1,994 posts

Posted 24 April 2019 - 22:04

Ja sam spreman da pomognem nesto finansijski, koliko mogu.

Hvala na informacijama. Od 30.04.sam van zemlje i verovatno ću imati limitiran pristup mreži.
Otud nestrpljenje :)

Edit: glasao na pdf-u košarka, opcija 1 mi se čini najbolja. Takođe sam spreman da finansijski učestvujujem.
Što se politike tiče nisam apsolutno protiv, ali zaista ima teških govnara tamo. Svašta sam video i doživeo u životu ali toliku količinu prostakluka, agresivnosti, kukavičluka i netolerancije ne videh.
Međutim, ako admini uspeju da postojanje drže u okvirima pristojne argumentacije uz uvažavanje sagovornika i benigni humor onda kapiram da su materijal za mnogo veću karijeru nego što je to admin na bilo kom forumu.
Ali ok, neka narod forumski odluči većinom šta su teme.
To je najmanje loše rešenje.

DJ_Vasa? 

• 0

#40 Janne240

Janne240
  • Members
  • 6,077 posts

Posted 24 April 2019 - 22:56

Game over. Nema više.

Od 1.5. na par dana read only. Ako i toliko.

Wow...black spot. A i bilo je kranje vreme da se batale ove kojestarije. narocito onaj deo o politici, proliv da dobijes od njega, kakve budalastine su se tamo valjale godinama i koliko netolerancije i agresivnosti, šteta je za par kvalitetnijih oblasti, naročito za sport, kulturu i umetnost. :D

Edited by Janne240, 24 April 2019 - 22:59.

• 0

#41 stex

stex
  • Members
  • 995 posts

Posted 25 April 2019 - 08:17

Ajd i ovde. Napišite gde se selimo.

• 0

#42 4_Webber

4_Webber
  • Members
  • 17,335 posts

Posted 25 April 2019 - 10:24

Gospodo, ovo smo dogovorili u grupi za osnivanje novog foruma. Hvala unapred.

Kako je prva opcija u vodjstvu sa procentima na kojima i Vucic moze da joj zavidi, evidentno je kojim putem nastavljamo.
Minimum je skupiti 30k dinara da se krene sa radom ali bi idealno bilo da skupimo oko 40k da bi se radilo mirno u narednih godinu dana, tako da smo dosli do iznosa od optimalnog iznosa donacije od 1000 dinara ali nek svako prilozi u okviru svojih mogucnosti.
Opcije uplate ce biti poznate u toku dana, informacije u PM kod moderatora.

Edited by 4_Webber, 25 April 2019 - 12:35.

• 0

#43 4_Webber

4_Webber
  • Members
  • 17,335 posts

Posted 25 April 2019 - 10:28

Evo sta je opcija 1:

Attached File  Capture+_2019-04-25-11-26-25-1.png   80.03KB   11 downloads
  • 0

#44 DASUBO

DASUBO
  • Members
  • 3,855 posts

Posted 25 April 2019 - 11:17

Odlično.

Edit: pazi Webb, topic čita i ženska populacija :)

Edited by DASUBO, 25 April 2019 - 11:26.

• 0

#45 4_Webber

4_Webber
  • Members
  • 17,335 posts

Posted 25 April 2019 - 12:36

Ma gde cita, zato sam i rekao samo gospodo :D
  • 0