Posted 14 April 2019 - 09:44
Predvideo sam pobednika par nedelja preko onog postera. Al je uzbudljiva F1 u 3.14cke mamine.
Ferari raspad, ovo danas s Leklerom je u rangu VN Abu Dabija 2010.
Mecki svaka cast, ovako se to radi.
Rici prvi bod, konacno mu se sreca osmehnula, ogromna pozitivna inekcija za samopouzdanje.
Albon vrhunski, pridruzujem se vasim komentarima da ga treba staviti u RB.
Meklaren je danas imao crnu macku u kokpitu, sve shebalo oni udesi u prvom krugu.
Sledeca destinacija je Baku, jedino mesto koje mi moze vratiti volju u F1. Ozbiljan sam, 21 godinu pratim ovaj sport i ovakve trke poput Kine me bace u depru. Bogte, nekad kad sam bio u depri jedva sam cekao trkacki vikend da makar na tih sat i po vremena izadjem iz tog stanja. Sad mi ni F1 ne pomaze jer se nalazimo u Mercedesovoj eri s Ferarijem koji ima no1 vozaca kojeg puca kriza srednjih godina. Sredina poretka nikad ne vidi postolje, osim u Bakuu.
DRS preticanje je nesto najgore sto se desilo u F1, poput kuge koja polako ubija sportski deo sporta. Indi ima push to pass, FE ima Attack Mode ali F1 mora imati DRS retardaciju za preticanje.
Ovo s Mercedesom prelazi sve mere, ono s Ferarijem 2000ih i RBom 2010ih je podnosljivije od ovog. Ako se Mecka ne povuce vladace vecno, dobijam egzistencionalnu krizu zbog Mercedesa i DRS preticanja.
Izvinjavam se zbog oftopika, tesko mi je, jako. Nadam se da me razumete.