Obrati pažnju na to, da je u pitanju volja birača.Partije koje su obećavale više prostora za pešake i bicikliste, kao i žestoke restrikcije za automobile u centru grada, odnele su pobedu na opštinskim izborima u velikom broju holandskih gradova.Partije koje su obećavale (i ispunile) poreske olakšice za kupce električnih automobila, pobedile su u državnom parlamentu.Bilo je, naravno, i partija koje su bile protiv, ali su te partije izgubile izbore.
Jedno od glavnih obecanja Doug Forda, konzervativca, pred parlamentarne izbore u Ontariju pre 9 meseci je bilo da ce ukinuti odmah povlastice za kupce elektrichnih automobila koje je pre njega uvela libtardirana vlada.
I to je bio najveci poraz jedne vladajuce stranke u istoriji chovechanstva. Libtardi su sa 55 mesta (od 107) u parlamentu spali na katastrofalnih, bednih 7.
Konzervativci su trijumfovali i sa 27 mesta u prethodnom sazivu doshli do nepreyebivih 76. To nije vecinska, to je 71%-na vlada.
Prvo shto je uradio prvi dan na poslu - ukinuo je sve povlastice za kupovinu elektrichnih automobila. Znachi 0 (nula, nishta) ni jedan yebeni cent.
Do tada su kupci Tesle dobijali popust od 14 hiljada dolara po kupljenom automobilu. Kroz chistu pljachku gradjana koji su placali litar benzina 10 centi vishe.
Znachi ……. Obrati pažnju na to, da je u pitanju volja birača.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Meni nije jasno da tebi ne pada na pamet da ne zivimo svi u Holandiji. Recimo ja zivim u zemlji koja je 240 puta veca od Holandije. otrpilike isto toliko je veca i USA.
Dosta ljudi putuje do posla i nazad vecu distancu nego sa kraja na kraj Holandije.
Googlao sam za najjeftiniji elektro automobil u Kanadi, neki Mitsubishi i-MiEV, lichi na ona vozila za invalide iz 1950-tih, skoro nishta ruznije ne videh. Kaze da mu je domet 100 kilometara, a vreme pounjenja baterije 5 sati
….. I to sve za simbolichnih 28 hiljada dolara.
Mora da se zajebavash?!? Pa meni je omiljeno vikend izletishte 120 kilometara daleko. Sat voznje.
"Tesla" nikako nije dobar primer za električne automobile.Ta firma se fokusira na ekskluzivno tršište kupaca sa dubokim džepom, kao, naprimer, Ferari ili Maserati.
Tesla 3 je 47 hiljada dolara. Isto koliko i neki bolji modeli Golfa.
Maserati su od 100 do 200 hiljada, a najjeftiniji Ferarri je 230 hiljada.
Meni to ne lichi na istu klasu. Ali, ako ti kazesh ……. mozda je tako u Holandiji.
Edited by Denis Jasharevic, 01 March 2019 - 06:11.