Zato nisu uzeli Rikarda.
Zato neće otpustiti Botasa.
Edited by Duh sa sekirom, 10 April 2019 - 13:08.
Posted 09 April 2019 - 23:37
Edited by Duh sa sekirom, 10 April 2019 - 13:08.
Posted 10 April 2019 - 08:15
Nema šanse! Rozberg i Hamilton su im bili dosta.
Posted 10 April 2019 - 08:28
I ne treba. Isto bih postupio da sam na njihovom mestu. Kada vi budete ulupali sopstveni novac u tim, onda dozvolite trkanje i rizik razbjanja bolida i gubljenja bodova.
Posted 10 April 2019 - 10:23
Posted 10 April 2019 - 11:44
Samo da dodam, i ja se apsolutno slazem sa vama, mislim da ti kontakti, ako i postoje, vise su opipavanje pulsa, drzanje Maksa zagrejanim za promenu ukoliko Hamilton odluci da kaze da mu je dosta...
A pre svega Mercedes mora da misli o tome kako ce zadrzati konkurentnost sa smanjenim budzetima narednih godina.
p.s. da sam ja Toto Vulf, i pored eventualnog odlaska Hamiltona ne bih doveo Maksa. Mozda bi Rikjardo imao opciju da bude slobodan, a mozda bi i neki drugi, relativno mlad a dovoljno iskusan vozac (Hulk?) mogao da bude opcija, a tu je i opcija da se mozda nadje neki novi Leklerk...
Posted 10 April 2019 - 16:11
Posted 10 April 2019 - 16:29
Dodaj jos i Rasela na spisak, mali je stvarno dobar ali je Vilijams toliko djubre da ni Senu licno da vaskrsnu ne bi mogao da ga kvalifikuje van poslednjeg reda na gridu.
Posted 10 April 2019 - 16:50
Ne sumnjam, ali za sada nisam video iskru genijalnosti u njemu, što ne znači da je dečak neće pokazati.Dodaj jos i Rasela na spisak, mali je stvarno dobar ali je Vilijams toliko djubre da ni Senu licno da vaskrsnu ne bi mogao da ga kvalifikuje van poslednjeg reda na gridu.
Posted 10 April 2019 - 16:55
Vidi, da se ti i ja takmicimo u onim auticima za decu na akumulator, verovatno ne bi bilo vece razlike medju nama (pod uslovom da smo iste tezine). Ali da nas stavis u karting odrao bih te tako da neces bas moci tu iskru da vidis u Raselu ove godine, a ni Kubica nije jos za staro gvozdje.
Posted 10 April 2019 - 17:05
Ali da nas stavis u karting odrao bih te
Posted 10 April 2019 - 17:40
Ne sumnjam, ali za sada nisam video iskru genijalnosti u njemu, što ne znači da je dečak neće pokazati.
https://www.gptoday....test-in-bahrain
Ono, jes' da je u pitanju samo test, ali daj malom alat i uradice posao.
Posted 11 April 2019 - 09:05
Maxa ne mogu da smislim, ali na početku nisam mogao smisliti ni Sennu ni Šumija*. I ne samo na početku. On je prgavost i egocentrizam njih dvojice doveo na viši nivo, a nema vodje tipa Dennis ili Todt, da ga vode.
Ali. Da ode Hamilton a Max je slobodan, Mercedes bi ga ladno doveo. Siguran sam, da bi se Max u Mercu smirio, jer je pulz u Mercedesu drugačiji a i ne bi imao dua fantastikusa, da mu štiti ledja.
Da skratim, Max je zicer za top tim, koji želi titulu.
*Hebi ga, navijam za under doge (Mansell, Hill, ...). Čak i za Alonsa protiv Šumija.
Posted 14 April 2019 - 17:35
Posted 14 April 2019 - 18:21
Sve to što si naveo se jezivo poklapa s Mercedesovim FE programom koji je pokrenut nedavno, novim Projektom Jedan hiperautomobilom, istekom konkorda 2020. godine te izmenama pravila za 2021. godinu. u F1 i VECu (LMP1 umire baš kao Prototip C nekada i dolaze Leman Hiperautomobili prototipovi).
Ne bi me uopšte začudilo da pređu u VEC u skorijoj budućnosti, bio bi logičan sled događaja ako se povuku iz F1.
Iako ne volim Mečkinu dominaciju, sviđa mi se način na koji pobeđuju. Užasno profesionalno i bez grešaka, Ferari pored njih izgleda ko neka amaterka ekipa.
Posted 18 April 2019 - 16:21
Apropo price o pregovorima izmedju Maksa i Mercedesa:
Max Verstappen insists he is happy at Red Bull-Honda.
In recent days, rumours have been swirling that the Dutch driver is in talks with Mercedes' Toto Wolff.
Verstappen, his father Jos, and now Wolff have denied it.
"When I heard that, I had to laugh," Wolff is quoted by Speed Week.
"I don't have Max's number, so calling him would be difficult.
"What Max said is right. I talk to Jos regularly because I consider him a friend. We joke about when we are going to put our toddlers in karts for the first time, but we do not utter a syllable about Max or his contract.
"If we did three 1-2s in a row, there is no need to talk about our drivers. For the period after 2020, we will first talk to Valtteri and Lewis and only then consider other options," Wolff added.
"From my point of view, there is no reason to change the driver lineup we have currently."
Also far-fetched is that Verstappen would want to be Lewis Hamilton's teammate at Mercedes.
"Yes, he really won't stop soon," Verstappen told Algemeen Dagblad newspaper.
"I have a contract with Red Bull, that feels good and we have started an interesting project with Honda," he added.