Jump to content

Photo
- - - - -

Sachsenring motogp iskustva

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 christofer

christofer
  • Members
  • 334 posts

Posted 08 February 2019 - 08:54

Potrebne su mi neke informacije od iskisnijih forumasa ;), tj od onih sto su bili na ovoj, ili nekoj od trka. Planiramo da idemo avionom u Berlin u petak i u ponedeljak idemo nazad. Uzeli bi na aerodromu rent a car. Imam 2 dileme:

1. Ostatak ekipe nisu bas zagrizeni motogp fanovi ( vise prate formulu, ali sta oni znaju :D), ali su raspolozeni da idu...u skladu s tim, ne bi bas da potrose lovu na skuplje tribine. Dolazi u obzir "general admission" tj livada i mozda neka od jeftinijih tribina. Da li postoji znacajna razlika izmedju ove 2 opcije ili je livada ok, u kontekstu atmosfere, guzve i pogleda na trku?

2. S obzirom da smo u Berlinu da li je raelno stici u nedelju na trku ako se uzme u obzir razdaljina od 270 km? Nije to problem autobanom inace, ali sam doziveo guzve u nemackoj par puta gde je saobracaj stajao....e sad, mozda ova ruta nije tako frekventna. Takodje , parking oko staze da li je problem naci...ili da idemo na opciju da samo u subotu spavamo u blize j Chemnitzu, Leipzigu ili tako negde?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
  • 0

#2 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 08 February 2019 - 10:19

Zamjeni Sachs za Assen i imaces sve detalje. :wicked: 

Ja ove godine planiram da idem. 

• 0

#3 christofer

christofer
  • Members
  • 334 posts

Posted 08 February 2019 - 11:45

Prekasno mi to....sad vec uzimamo karte i ostalo :) . Ali mozda je neko bio u Brnu ili negde blize pa ima info iz prve ruke.

• 0

#4 christofer

christofer
  • Members
  • 334 posts

Posted 08 February 2019 - 12:44

Malo mi je kasno info 7 dana pre trke. A nazalost jedino mozemo sada da se prganizujemo za te dane. Ali mozda ima neko ko je vec bio negde drugde pa da makar kaze da li je livada ok i koliko traje sve to oko ulaza, guzva oko staze i slicne stvari :D? Mislim, racunam da je livada ok...i da cemo nesto videti, svakako je vise atmosfera bitna, idealan pregled ionako moze samo s tv-a ;). Vise mi je za ovaj deo oko putovanja.. da li cemo stici iz Berlina ili ne?

Edit: dupli post...mislio sam da je ttalk gornji nesto izbrisao.

Edited by christofer, 08 February 2019 - 12:45.

• 0

#5 romantik

romantik
  • Members
  • 7,759 posts

Posted 08 February 2019 - 13:26

To s livadom, ulaskom na stazu i slicno sve zavisi od staze do staze. Ja sam bio u Asenu i Valensiji, razlika u organizaciji nebo i zemlja. U Asen sam isao samo na dan trke, vozom iz Amsterdama, na stanici je cekao satl bus koji te vodi direktno do ulaza, sve funkcionisalo savrseno (osim naravno vremena, prokleta kisa), brdasce bio pun pogodak, video se solidan deo staze.

S druge strane Valensija, staza je tako dizajnirana da se skoro sa svake tribine vidi ceo kompleks, oni tamo brdasca i nisu imali, ali je zato prilazak stazi bio pakao (isao i u subotu i u nedelju). Mislim da ni kod nas nije moguce napraviti vecu dezorganizaciju. Svuda je red, cekanje, zastoj, kasnjenje, guzva, nista nije kako bi trebalo, a jedina slicnost sa Asenom je sto ni ovde kisa nije izostala.

E sad za Sachsering ne bih znao, s jedne strane to su Nemci bi trebalo da je organizacija dobra, ali s druge stane to je jedna od posecenijih trka u kalendaru, tako da su guzve verovatno neizbezne.

• 0

#6 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 08 February 2019 - 13:32

Plus ce i tamo garant da bude kisa. 

Pimp-je-Laarzen-Stickers.jpg

• 0

#7 christofer

christofer
  • Members
  • 334 posts

Posted 08 February 2019 - 13:35

Tribine nisu natkrivene isto...tako da bez kabanice nista za svaki slucaj :D. Mada i Assen nije bas izuzet od toga ;). Da idem sam uzeo bi VR fan club, cisto da se zna, ali ovako idem medju ostale :D.

• 0

#8 KRAJ RADA FORUMA B92!

KRAJ RADA FORUMA B92!
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 25 April 2019 - 21:59

Za sve one koji ne znaju, forum b92 prestaje sa radom.

https://forum.b92.ne...ada-foruma-b92/

To ne znaci i kraj naseg druzenja, posto se samo selimo na novu adresu.

https://forum.b92.ne...-za-novi-forum/

Forum smo mi i forum ostajemo mi. Za slucaj da nas ugase pre recenog roka, ostavite svoj kontakt (mejl, FB ili telefon) na PM

Zoe

Barakudi

Metalhedu

Zoltanu

i meni

da vam javimo novo mesto okupljanja, bez obzira na to da li ste u mogucnosti da pomognete novcano kreiranje novog foruma ili ne. Forum ostaje besplatan i ostaje nas.

Javite se svi.

Nadam se da ce svako bar jednom videti ovu poruku, a cilj je postignut ako se ona smuci svima posle 3 dana. :D

• 0