E ovo može biti zajebano.
Ako stvarno ne postoji, onda nije ni bitno. Ako slobodna volja postoji a istripovali smo da ne postoji... e onda može biti frke
Moj prijatelj je vec 20 godina duboko ugazio u neku yogu i meditaciju, on ovo tvrdi otkad ga znam. S tim shto je to kod njega mnogo shire, pa je praktichno sve iluzija, od slobodne volje, preko emocija (shto je tachno

Pretpostavljam da je razlog zbog chega je ovo nepopularno to shto zestoko udara na svachiju sujetu.

Utom se setih, mada nema veze sa temom i kada sam davnih devedesetih naleteo na neki chlanak o nekom popu koji je u to vreme izazivao masovnu histeriju medju srBljem, valjda je bio ljoticevac pa ga rehabilitovalO, te htelo da ga proglasi za sveca, a moze biti i da jesu u medjuvremenu. Praktichno nisi mogao ni da pobegnesh od njega, iskakao iza svakog coshka, u svim novinama o njemu. I rekoh hajde da vidim shta je razlog tolike popularnosti. Prvo shto prochitah, kaze pop da smo mi, nishta drugo nego samo "vreca izmeta, gnoja, smrada, sluzi …… i josh ponechega, niti se secam, niti sam dalje chitao, naravno, jer mu ochigledno mnogo nije bilo dobro. To neko talibansko ludilo jebote. Mislim se, pope ti morash pothitno na chasove marketinga, nema nishta od para za to tvoje vredjanje, bolje kurvi nekoj da dam, ona ce me laze za sve pare i da se kune kako veci nikada nije videla

Edited by Denis Jasharevic, 07 February 2019 - 14:09.