Jump to content

Photo
- - - - -

Premier League 2018/19

• Please log in to reply
1711 replies to this topic

Poll: Premier League 2018/19 (74 member(s) have cast votes)

Ko će osvojiti Premijer ligu?

1. M. Siti (26 votes [35.14%])

Percentage of vote: 35.14%

2. Liverpul (25 votes [33.78%])

Percentage of vote: 33.78%

3. M. Junajted (9 votes [12.16%])

Percentage of vote: 12.16%

4. Čelsi (4 votes [5.41%])

Percentage of vote: 5.41%

5. Totenhem (3 votes [4.05%])

Percentage of vote: 4.05%

6. Arsenal (3 votes [4.05%])

Percentage of vote: 4.05%

7. Neki novi Lester (4 votes [5.41%])

Percentage of vote: 5.41%

Vote Guests cannot vote

#31 Miki28

Miki28
  • Members
  • 8,840 posts

Posted 14 August 2018 - 10:55

Nemoj zaboravit Fabinja😂😂😂
  • 0

#32 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 14 August 2018 - 11:59

Džaka se raspada od kad je došao, ne vidim razlog da se ne pruži šansa Mavropanosu, pošto od Mustafija slabiji ne može biti.

Meni se baš svidio Medison iz Lestera, biće to brutalan igrač.

Mavropanos stvarno obećava.Verovatno će dobiti priliku u kup utakmicama, pa će na taj način pokušati da se nametne.

Najteže će biti Emeriju da promeni mentalitet igračima koji je Venger usadio.
  • 0

#33 Miki28

Miki28
  • Members
  • 8,840 posts

Posted 14 August 2018 - 12:04

Okej, igrali ste protiv Sitija ali da ostanu 90 min na terenu Ozil, Miki i onaj cupavi pa to je nevjera.

Cupavi nije znao dje se nalazi, nije on jos za PL.

Ozil ce vam biti veliki problem, nesto slicno kao kod nas Runi posle starog.
  • 0

#34 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 14 August 2018 - 12:22

Sve Vengerove vedete treba izbaciti iz tima.

Znaci

Leno - Najls, Sokratis, Mavropanos, Lihtstajner - Nelson, Toreira, Guendozi, Miki - Obamejang, Lakazet.

Pa da gubimo svaku ako treba, dok ovi ne nauce da grizu i bore se za mesto u timu.

A Remzija bih odstranio. Da ti decko koji je do ovog leta igrao jebenu drugu francusku ligu samo svojim zalaganjem i na svezinu uzme mesto u startnoj postavi je sramotno.

Edited by McLeod, 14 August 2018 - 12:23.

• 0

#35 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 14 August 2018 - 12:27

Čupavi je bio sasvim solidan ako se uzme u obzir da mu je prva utakmica u PL i koliko ima godina. Ozil je toliko propao da ono što sad pokazuje nije ni za Championship. Samo smeta na terenu. Bolje bi igrali da je u prvom minutu dobio crveni karton.

• 0

#36 Malkolm Brogdon

Malkolm Brogdon
  • Members
  • 7,747 posts

Posted 14 August 2018 - 12:33

Dugo nisam gledao sramniju predstavu od onoga sto je Ozil odigrao protiv Sitija.

• 0

#37 Miki28

Miki28
  • Members
  • 8,840 posts

Posted 14 August 2018 - 12:41

Čupavi je bio sasvim solidan ako se uzme u obzir da mu je prva utakmica u PL i koliko ima godina. Ozil je toliko propao da ono što sad pokazuje nije ni za Championship. Samo smeta na terenu. Bolje bi igrali da je u prvom minutu dobio crveni karton.

Nije on jos za PL, ima talenta ali morace koja pozajmica da padne.

Najveci problem je Ozil. Onako sramnu partiju odigra a trener ga ne izvodi? Svaku loptu je ocarinio i prodao, bas ga je tesko bilo gledati
  • 0

#38 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 14 August 2018 - 12:54

Mene je David Luiz odigrao i najbolje u veznom redu Arsenala.

Dzaka i Ozil su bili katastrofalni. Odbrana je i dalje nesigurna i neuigrana.

Ne treba sad ni kritikovati previse Emerija, Siti je ipak najjaca ekipa u Engleskoj, ali ocekuje ga paklen posao da izvuce nesto od ovog tima.

Sta igra tacno Nelson? Vidim da je na pripremama davao dosta golova.
  • 0

#39 Miki28

Miki28
  • Members
  • 8,840 posts

Posted 14 August 2018 - 13:03

Prognozirao sam im 6 mjesto ali ako Ozil i Miki ne budu u formi onda ce i to biti bas tesko.

Nelson im je jedan od boljih klinaca, ofanzivni veznjak mada igra i po krilima.
Svidjelo mi se kako igra kad god je dobio sansu
  • 1

#40 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 14 August 2018 - 13:31

Ovaj tim ima kvalitet za top 4 lagano. Samo treba da se igra prava formacija i da igraju pravi igraci. Kvalitetom i kohezijom odskace Siti, Liverpul kohezijom, Junajted, Celsi, Totenham i Arsenal su trenutno tu negde. Na papiru je Junajted najkvalitetniji od cetvorke, mada imaju i najvise problema u timu. Zavisi mnogo od toga kakvu sok terapiju donose Emeri i Sari. Ja oba tima mogu videti u top 3 lagano, ali i na sestom mestu.

S tim sto Arsenal ne treba to da zadovoljava, ali je realno tesko ocekivati vise posle decenije unazadjivanja tima.

Nelson je krilo, moze igrati po obe strane (meni se cini da je trenutno bolji na desnoj, jer nema jos uvek dovoljno dobar sut niti njuh za kontrastranu), ali moze igrati i AMC-a i poachera bez problema. Igrao bi mi pre Ozila on any given day.

Edited by McLeod, 14 August 2018 - 13:33.

• 0

#41 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 14 August 2018 - 13:31

Promaklo mi je da prokomentarisem West Ham posto vecina ljudi od njih ocekuje da zavrse u top10 sto mislim da ce biti vrlo tesko.

Oni su potrosili veliki novac i doveli nekoliko odlicnih igraca, ali to nije bilo toliko planski vec su nabacali previse pojacanja na slicnim pozicijama.

Prodali su Kojatea koji je bio vrlo vazan igrac za vezni red. Odbrana je ostala ista, sto je u startu losa vijest, jer oni ne mogu nikog da zaustave.

Protiv Liverpula su odigrali uzasno. Bez ikakvog sistema u fazi odbrane, naprijed skroz bez ideje, bez jasnih kretnji.

Dovedeno je dosta igraca, ali su problemi ostali isti. Mislim da je Pelegrini dobar trener, ali bice dosta muke. Oni imaju veliki ofanzivni potencijal, ali to djeluje skroz neuigrano. Morace da davaju puno golova posto ce ih sigurno primati dosta. Oni ne znaju da se brane i trebace eksplozija Andersona, Arnautovica, Jarmolenka i drugih za jednu solidnu sezonu.
  • 0

#42 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 14 August 2018 - 13:35

Vest Hem je Votford iz one prve sezone kad su se vratili, odradili su slicno. Mogu biti osmi, ali se i boriti za opstanak.

• 0

#43 Shunsuke Nakamura

Shunsuke Nakamura
  • Members
  • 5,761 posts

Posted 14 August 2018 - 13:44

Otprilike tako nesto. Cudno selektirana ekipa, ali kvaliteta ima zaista dosta. Ja ih vidim od 12-15 mjesta, mada mozda me i demantuju.

Cardif je meni siguran putnik u Premiership. Bice veoma tesko i Hadersfildu kao i Sautemptonu koji nije nista ucinio da ojaca tim koji se provukao prosle godine.
  • 0

#44 Miki28

Miki28
  • Members
  • 8,840 posts

Posted 14 August 2018 - 13:46

WH ima tezak raspored na pocetku sezone a Pelegrini je odlucio da forsira svoj stil i protiv jacih protivnika. U prvih 7 kola gostovanje Liverpulu, Arsenalu i Evertonu a docekuju Celzi i Utd posle toga. Bas jeben raspored.
  • 0

#45 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 5,439 posts

Posted 14 August 2018 - 13:53

Okej, igrali ste protiv Sitija ali da ostanu 90 min na terenu Ozil, Miki i onaj cupavi pa to je nevjera.

Cupavi nije znao dje se nalazi, nije on jos za PL.

Ozil ce vam biti veliki problem, nesto slicno kao kod nas Runi posle starog.

Nisi gledao utakmicu ako čupavi nije znao gde se nalazi. Ok, pravio je greške, ali je jedini pokazao nešto dobro u veznom redu koji je bio kriminalan.Tražio je loptu i nije se krio od iste.Da nije igrao Džaka pored njega, bio bi mnogo bolji. Treba mu pružiti šansu uz Toreiru.
Nije ni mogao da izbaci Mikija i Ozila. Najls-Lihštajner, Džaka-Toreira i tek oporavljeni Ramzi-Lakazet.

@McLeod,Ramzi se tek oporavio od povrede, pa hajde da mu progledamo kroz prste.
Očekujem protiv Čelsija sledeći sastav:Leno, Mustafi, Sokratis, Lihštajner, Belarin, Toreira, Gendozi, Ramzi, Ozil, Auba i Laka.Već vidim problem Azar vs štoperi. Moraće Toreira mnogo da radi na toj utakmici.

Ali slažem se sa tobom da bih promenio ceo Vengerov tim i spremio novi za narednu sezonu.

Nelsona je Venger gušio igrajući 3-4-3 formaciju,pa je ovaj igrao nešto kao Mozes u Čelsiju,a dečko bi trebalo da igra ofanzivnije.Baš je Anri to komentarisao.
  • 0