Op 2-2

UEFA Champions League 2018/19
Posted 08 August 2018 - 18:38
Posted 08 August 2018 - 18:45
Brate,kako si ih urekao
Posted 08 August 2018 - 18:50
Da se ne lazemo, Spartak je kretenska ekipa Videlo se prosle godine u grupi LS. Bas su nepredvidivi i skloni oscilacijama.
Kako neko ne prenosi ovaj mec, veliki broj ljudi bi gledao...
Posted 08 August 2018 - 19:08
Posted 08 August 2018 - 19:14
Odakle mi
Posted 08 August 2018 - 19:18
Posted 09 August 2018 - 08:35
Kao što rekoh, nisu uputili udarac u okvir gola.
Bold je vrh
Imam dojam da ti utakmicu uopšte i nisi gledao, pa da sad kakiš na neviđeno. Naravno krunski argument je, ali dobili su utakmicu. Kad sam ti fino pobrojao prilike jedne i druge ekipe ti si počeo da tlapiš o statističkim parametrima. Kakve to veze ime što nisu imali udarac u okvir gola? Imali su stativu i sumnjivo im je poništen gol. Kad bi neko Ramosovski promašio dva penala ti bi i dalje kakio kako nisu imali šut u okvir gola na utakmici, bez obzira na dva penala.
Dinamo jeste pobedio, ali da su bili bolji za ta dva gola, nisu.
Da je Klajnhajsler dao gol iz slobodnjaka Astana bi se zatvorila i bila bi druga priča. Naravno ovo je šbbkbb, i Dinamo je pametno iskoristio ono što im je ponuđeno i ostvario vrhunski rezultat na teškom gostovanju.
Edited by Antonello Riva, 09 August 2018 - 10:22.
Posted 09 August 2018 - 10:43
Imam dojam da ti utakmicu uopšte i nisi gledao, pa da sad kakiš na neviđeno. Naravno krunski argument je, ali dobili su utakmicu. Kad sam ti fino pobrojao prilike jedne i druge ekipe ti si počeo da tlapiš o statističkim parametrima. Kakve to veze ime što nisu imali udarac u okvir gola? Imali su stativu i sumnjivo im je poništen gol. Kad bi neko Ramosovski promašio dva penala ti bi i dalje kakio kako nisu imali šut u okvir gola na utakmici, bez obzira na dva penala.
Dinamo jeste pobedio, ali da su bili bolji za ta dva gola, nisu.
Da je Klajnhajsler dao gol iz slobodnjaka Astana bi se zatvorila i bila bi druga priča. Naravno ovo je šbbkbb, i Dinamo je pametno iskoristio ono što im je ponuđeno i ostvario vrhunski rezultat na teškom gostovanju.
Naravno da sam gledao. I čudio sam se da li je to ta momčad o kojoj sam čitao u novinama. O nekoj opasnoj momčadi koja ruši Bayern, Celtic isl. Nisam ja počeo o statističkim parametrima, nego si ti rekao da Dinamo nije bio ništa bolji. Tj. bio je bolji samo u datim golovima. Ako je bio bolji "samo" u datim golovima, u udarcima, u udarcima u okvir. U čemu to onda "Dinamo nije bio ništa bolji"? U tvom osobnom dojmu?
Edited by Bugl Khan, 09 August 2018 - 10:52.
Posted 09 August 2018 - 11:58
Irelevantno je sve drugo, zaista, golovi su jedini bitan parametar. Ja sam pričao o kreiranim šansama. Svi ti parametri o broju šuteva ili šuteva u okvir gola su irelevantni. Broj kreiranih šansi je bio tu negdje, ali Dinamo je svoje prilike iskoristio, a Astana nije i to je to. Astana jeste ozbiljna ekipa i mali broj ekipa uspije pobjediti u Kazahstanu, ovo je zaista ozbiljan rezultat hrvatskog predstavnika.
Posted 14 August 2018 - 06:26
Posted 14 August 2018 - 20:13
AEK lagano gazi Seltika
Posted 14 August 2018 - 20:28
Lazovic promasio penal za Videoton, ali opet su blizu da prodju dalje. 20min do kraja, ne smeju da prime gol.
Posted 14 August 2018 - 20:49
Posted 14 August 2018 - 20:49
Mesarski obračun
Ko mili?
Posted 14 August 2018 - 21:10
Dinamo odradio Astanu i doma. Sad Young Boysi. Vidim hitri Sulejmani neloše igra tamo.