To oni neugodni Kazahstanci što ne gube Euro utakmice kod kuće?

UEFA Champions League 2018/19
Posted 07 August 2018 - 18:08
Posted 07 August 2018 - 19:02
Posted 07 August 2018 - 19:29
Ti navukao me komentator i bacih 300 na live da astana daje gol par minuta pre nego sto fm legenda resio
Ma ja isto čitao u novinama podatak da su u zadnjih 3-4 godine u Europi doma izgubili valjda 2 utakmice. Da imaju umjetnu travu i poljevaju ju vodom prije utakmice pa je lopta puno brža nego inače. A oni jbg navikli na to. Samo nisam bio siguran da se radi o Astani. Ima nekoliko tih klubova iz bivšeg SSSR-a koji imaju solidne rezultate u Europi zadnjih godina. Još Dinamo ostao bez nekih bitnih igrača. Al eto. Olmo baš riješio utakmicu. čak mi prvi gol di je asistirao puno bolji od ovog koji je zabio.
Posted 07 August 2018 - 22:10
bas bas navijam da LS ove sezone stigne u komsiluk. Zagreb je blizu, pa se moze i uzivo ispratiti neka utakmica, sto da ne.
Posted 08 August 2018 - 07:28
bogotac
Posted 08 August 2018 - 07:30
bravo komsije, odlican rezultat! za miran revans, i mogucnost da se vec sada polako priprema poslednje kolo kvala.
bas bas navijam da LS ove sezone stigne u komsiluk. Zagreb je blizu, pa se moze i uzivo ispratiti neka utakmica, sto da ne.
zar ti ne navijaš za Spličane
Posted 08 August 2018 - 08:23
Dinamo nije bio bolja ekipa, ali je mali Olmo rašrafio protivničku odbranu sa dva poteza, imao je i jednu priliku 1 na 1 sa Erićem koju nije rešio. Astana kao Astana, defanzivno dobra ekipa koja ima dobru tranziciju. Dinamo ih je golom Budmira izbacio iz ritma i kroz tranziciju rešio sa još jednim golom. Imala je i astana 4-5 dobrih prilika ali je realizacija izostala. Inace, veznjak Astane Klanhajsler me je odusevio, zaista dobar igrač.
Posted 08 August 2018 - 08:32
bogotac
Overio sam od smeha na poslenjoj rečenici.
Posted 08 August 2018 - 11:00
Dinamo nije bio bolja ekipa, ali je mali Olmo rašrafio protivničku odbranu sa dva poteza, imao je i jednu priliku 1 na 1 sa Erićem koju nije rešio. Astana kao Astana, defanzivno dobra ekipa koja ima dobru tranziciju. Dinamo ih je golom Budmira izbacio iz ritma i kroz tranziciju rešio sa još jednim golom. Imala je i astana 4-5 dobrih prilika ali je realizacija izostala. Inace, veznjak Astane Klanhajsler me je odusevio, zaista dobar igrač.
Astana nije uputila udarac u okvir gola.
Posted 08 August 2018 - 11:37
Pogodili su stativu i imali nekoliko šansi, ali reći da Dinamo nije bio bolji je nerazumijevanje igre. Astana je na kraju mogla proći sa 3-4 komada u mreži jer su se potpuno raspali.
Posted 08 August 2018 - 12:45
Ne znam kako je on uospte dospio u Dinamu, bio je veliki talenat u Spaniji.
Dinamo je pogodio sa pojacanjima u ovom prelaznom roku i imaju sad veliku sansu da ponovo zaigraju u LS.
Posted 08 August 2018 - 14:07
Olmo je majstor. Kako je doktorski prebacio onog defanzivca Astane i onda idealna lopta za Budimira. Drugi gol isto fino rijesio udarcem.
Ne znam kako je on uospte dospio u Dinamu, bio je veliki talenat u Spaniji.
Dinamo je pogodio sa pojacanjima u ovom prelaznom roku i imaju sad veliku sansu da ponovo zaigraju u LS.
Šansa da igra seniorski nogomet i europska natjecanja u vrlo mladoj dobi. I onda nastavi karijeru u nekom od najvećih klubova.
Pričao je njegov stari da je vidio talenata i taklenata u La Masiji koji kasnije nisu igrali za Barcelonu.
Ja se nadam da Olmo priča kome stigne o svojim isklustvima u Dinamu.
Posted 08 August 2018 - 14:35
Imali su stativu, dve prilike Enrikea, dobar šut Kabanange, loš šut Rišarda iz dobre pozicije sa lijeve strane napada i poništen gol.
Nije Dinamo ništa više uradio! Dva gola, prilika za Olma i šut koji je Erić odbranio, kad ga je jedan igrač Dinama pokušao uhvatiti na krivoj nozi.
Naravno nezahvalno je o tome pričati kad su ljudi dobili 2-0 u gostima.
Edited by Antonello Riva, 08 August 2018 - 14:44.
Posted 08 August 2018 - 14:54
Imali su stativu, dve prilike Enrikea, dobar šut Kabanange, loš šut Rišarda iz dobre pozicije sa lijeve strane napada i poništen gol.
Nije Dinamo ništa više uradio! Dva gola, prilika za Olma i šut koji je Erić odbranio, kad ga je jedan igrač Dinama pokušao uhvatiti na krivoj nozi.
Naravno nezahvalno je o tome pričati kad su ljudi dobili 2-0 u gostima.
Kao što rekoh, nisu uputili udarac u okvir gola.
Bold je vrh
Posted 08 August 2018 - 18:27
Spartak lagano rutinira PAOK