Jump to content

Photo

Grupa D (ARG, ISL, CRO, NGA)

• Please log in to reply
1016 replies to this topic

Poll: Grupa D (ARG, ISL, CRO, NGA) (93 member(s) have cast votes)

Ko prolazi grupu?

1. Argentina (81 votes [43.78%] - View)

Percentage of vote: 43.78%

2. Island (26 votes [14.05%] - View)

Percentage of vote: 14.05%

3. Hrvatska (71 votes [38.38%] - View)

Percentage of vote: 38.38%

4. Nigerija (7 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Za koga cete navijati u ovoj grupi?

1. Argentina (19 votes [20.43%] - View)

Percentage of vote: 20.43%

2. Island (39 votes [41.94%] - View)

Percentage of vote: 41.94%

3. Hrvatska (18 votes [19.35%] - View)

Percentage of vote: 19.35%

4. Nigerija (17 votes [18.28%] - View)

Percentage of vote: 18.28%

Vote Guests cannot vote

#31 mate mišo

mate mišo
  • Members
  • 3,938 posts

Posted 14 June 2018 - 09:08

Ne znam, meni u ovoj reprezentaciji fale jaki karakteri. Spomenuo si Niku Kovača, one slavne 1998. bili su Štimac, Bilić, Boban, Šuker - sve odlični igrači + muda.

Ovo danas, šta ja znam, tehnički odlično potkovani, odlični u uigranim sistemima (Real, Barcelona, Juventus i sl.), ali nitko od njih nije neki lider koji bi imao autoritet podviknuti na suigrače, motivirati ih, dići kad ne ide.

Tako da će prolaz u osminu finala biti veliki uspjeh, a dalje od toga ne vjerujem.

B - Na to sam i ciljao kad sam rekao da nema pravog vođe. Rekoh, unatoč tom i drugim problemima, moj je feeling da ćemo biti dobri na prvenstvu a dokle ćemo stići to ovisi o milion faktora. Svakako bih bio jako razočaran da ne prođemo grupu, jer, koliko god Nigerijci bili nepoznanica i nepredvidiva ekipa i koliko god Islanđani bili čvrsti i organizirani zaista mislim da smo i sa nekom našom osrednjom igrom bolji od njih a nekako se nadam i vjerujem da smo najbolje ostavili za Rusiju.

• 0

#32 Milenko Barkley

Milenko Barkley
  • Members
  • 5,470 posts

Posted 14 June 2018 - 10:12

E, da ga jebem ako ne prođete grupu. :D

• 0

#33 Cilemile

Cilemile
  • Members
  • 11,835 posts

Posted 14 June 2018 - 10:16

E, da ga jebem ako ne prođete grupu. :D

A jebeš ga, i slabije grupe nismo prolazili. 2002. izgubili od Ekvadora, 2006. remiji s Japanom i Australijom,... 

• 0

#34 The(wizard of)O.

The(wizard of)O.
  • Members
  • 6,852 posts

Posted 14 June 2018 - 10:21

A jebeš ga, i slabije grupe nismo prolazili. 2002. izgubili od Ekvadora, 2006. remiji s Japanom i Australijom,... 

Tad ste bili slabiji na terenu,a jaci u euforiji. ;)

• 2

#35 mate mišo

mate mišo
  • Members
  • 3,938 posts

Posted 14 June 2018 - 10:34

Ta grupa 2002. je po meni bila za koplje iznad ove gledajući naše protivnike (pogotovo znajući kako smo loši s Latinoamerikancima) a i, što reče Wizard, bili smo (barem na papiru) slabiji. I 2006. su po meni bili jači protivnici, Brazil bolji od ove Argentine a Australija bolja od ove Nigerije i Islanda. Nekako mi se, generalno, naša grupa (uključujući i nas) čini precijenjenom, svi su slabiji nego što se priča :D

• 0

#36 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 14 June 2018 - 11:12

Ta grupa 2002. je po meni bila za koplje iznad ove gledajući naše protivnike (pogotovo znajući kako smo loši s Latinoamerikancima) a i, što reče Wizard, bili smo (barem na papiru) slabiji. I 2006. su po meni bili jači protivnici, Brazil bolji od ove Argentine a Australija bolja od ove Nigerije i Islanda. Nekako mi se, generalno, naša grupa (uključujući i nas) čini precijenjenom, svi su slabiji nego što se priča :D

Realno.

Mada vi potcenjujete Island. Ja cu da stavim nesto sitno da prolaze grupu.

I jos sitnije da je prolazite vi i Island.

Ja stvarno mislim da je vrlo moguce ako ne i realno da Argentina ispada u grupi. Da igrate protiv Latinosa kao sto igrate protiv Evropljana, 1/1. Jedino ta tradicija zeza.

• 0

#37 mate mišo

mate mišo
  • Members
  • 3,938 posts

Posted 14 June 2018 - 11:33

Realno.

Mada vi potcenjujete Island. Ja cu da stavim nesto sitno da prolaze grupu.

I jos sitnije da je prolazite vi i Island.

Ja stvarno mislim da je vrlo moguce ako ne i realno da Argentina ispada u grupi. Da igrate protiv Latinosa kao sto igrate protiv Evropljana, 1/1. Jedino ta tradicija zeza.

Bold - Nemoj molim te :lol: i sitno je dovoljno za našu propast :D

Ne potcjenjujem Islanđane ali sam ih dovoljno puta gledao da ustvrdim da su oni jednostavno ekipa skromnih mogućnosti, ne za potcjenjivanje ali definitivno fali kvalitete. Mislim da borbenost i timski duh ovaj puta neće biti dovoljni, pogotovo znajući da ih ti vidiš u drugom krugu se već dovoljan broj ekipa opekao potcjenjujući ih, mislim da to na ovom SP-u neće biti slučaj.

Edited by mate mišo, 14 June 2018 - 11:35.

• 0

#38 lajavi_krelac

lajavi_krelac
  • Members
  • 3,950 posts

Posted 14 June 2018 - 12:32

Trebalo bi Hrvatska grupu da prođe. Meni je uvek u glavi da Hrvatska bolje odigra završni turnir od kvaifikacija pa tako očekujem i ovog puta.

Mislim da se Argentina ipak malo potcenjuje ali dobro, činjenica je da su jedva došli na ovo SP. Videćemo.

Hrvatska je već igrala sa Islandom i izlazila na kraj sa njima, Nigerija ne verujem da može da im pravi probleme, Argentina može pitanje je da li hoće  :D

• 0

#39 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 14 June 2018 - 13:19

Individualni kvalitet moze da presudi na kraju prvenstva, za najvece domete. Grupu su uvek prolazile ekipe umesto nekih krs timova koji imaju jednog-dva napucana igraca. A Island je mozda i najveci TIM na ovom prvenstvu. Takve ekipe nikad necu da potcenim.

Naravno, moguce je da zavrse sa nula bodova, grupa je takva, ali cisto sumnjam.

• 0

#40 Cilemile

Cilemile
  • Members
  • 11,835 posts

Posted 15 June 2018 - 09:52

Dodatno povjerenje u Zlatka Dalića ulijeva činjenica da je bogato trenersko iskustvo stekao u Saudijskoj Arabiji koja se onako lijepo prezentirala na otvaranju. :D
  • 0

#41 mate mišo

mate mišo
  • Members
  • 3,938 posts

Posted 15 June 2018 - 10:15

Dodatno povjerenje u Zlatka Dalića ulijeva činjenica da je bogato trenersko iskustvo stekao u Saudijskoj Arabiji koja se onako lijepo prezentirala na otvaranju. :D

Zidane ni diplomu nije imao  :kece:

• 0

#42 Bugl Khan

Bugl Khan
  • Members
  • 3,557 posts

Posted 16 June 2018 - 07:19

Jeličić i Pletikosa u studiju HRTa raspravljaju koje slabosti Španjolske trebamo iskoristiti u četvrtfinalu 😂
  • 4

#43 mvasic

mvasic
  • Members
  • 2,660 posts

Posted 16 June 2018 - 13:56

Idemo Island!
  • 0

#44 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts