Jump to content


Photo
- - - - -

Kanada se vraca konzervatizmu?


  • Please log in to reply
728 replies to this topic

#631 Kolbas

Kolbas
  • Members
  • 2,990 posts

Posted 05 March 2019 - 06:16

...and counting

Philpott joins Wilson-Raybould in resigning from cabinet over SNC-Lavalin | 650 CKOM


  • 0

#632 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 10 March 2019 - 03:20

Kanadski libtardi prate americhke u svemu, a naravno, posebno u libtardiranosti. Takva im je i libtardirana sudbina ….. na rachun najveceg svetskog feministe, retardiranog premijera Kanade Justin Jihadi Trudeau-a, svakodnevno stizu nove optuzbe da je ministarkama i narodnim poslanicama pretio, zastrashivao ih i drao se kao poslednja mushka svinja na njih  :rotflmao: …….

 

Znachi …… dokle ide retardiranost liberala? Ima li kraja njihovoj mizeriji i idotizmu?

 

Afera za aferom, skandali, lopovluk ……. ali sve pod smrdljivim plashtom brige za planetu, za nas i za "bolju buducnost"  :puke:  

 

Nadam se da ce gradjani prepoznati ove presvuchene "liberale" u komunjarske kurve i na federalnim, kao shto su to uradili na provincijskim izborima - zakopati govna na politichkom djubrishtu.

 

 

Liberal MP Celina Caesar-Chavannes told the Globe and Mail he yelled at her in the Feb. 12 telephone conversation, telling her she didn't appreciate him for all he had given her. The second encounter happened a week later after a caucus meeting. She approached Trudeau and says she tried to broach the topic of their previous testy conversation, but was met with a hostile "stare down." He came to apologize to her quietly on the floor of the House of Commons later, and she left visibly upset — an episode witnessed by several MPs in the chamber that day.

Trudeau was angry when she told him on Feb. 12 of her plans to announce she was not reoffering in the October federal election.

She alleges he yelled at her in that conversation and that she responded by shouting back at him, and says the prime minister later apologized.

 

Ovo dolazi svega par nedelja posle njegovog uticanja na ministarku pravde da "intervenishe" u kriminalnom postupku protiv jedne kompanije pa je ona dala ostavku. Nije zbog poshtenja, nego sada libtardi zabijaju noz u ledja jedni drugima jer brod tone, a Justin Jihadi je ispushena mushtikla pa mu otkazuju poslushnost i bore se za pozicije kada majmuna shutnu u dupe koja ce ga zameniti  :D jer je gotovo sigurno da ce biti zena po libtardiranim kriterijumima koje je sam maloumnik kreirao.  :s_d: Po tim istim kriterijumima ona sebe vec vidi kao njegovu zamenu jer ima jedan libtardirani ekstra "kvalitet" - Indijanka je.


Edited by Denis Jasharevic, 10 March 2019 - 03:21.

  • 0

#633 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 10 March 2019 - 04:20

...

 

To je uvek tako - cim parcovima u sklonistu ponestane hrane - pocnu da se uzajamno prozdiru.

 

>> ... The ethologist John B. Calhoun coined the term "behavioral sink" to describe the collapse in behavior which resulted from overcrowding. Over a number of years, Calhoun conducted over-population experiments on Norway rats (in 1958–1962) and mice (in 1968–1972).[1] Calhoun coined the term "behavioral sink" in his February 1, 1962 report in an article titled Population Density and Social Pathology in Scientific American [2] on the rat experiment.[3] Calhoun's work became used as an animal model of societal collapse, and his study has become a touchstone of urban sociology and psychology in general.[4]

... Calhoun's early experiments with rats were carried out on farmland at Rockville, Maryland, starting in 1947.[7]

While Calhoun was working at NIMH in 1954, he began numerous experiments with rats and mice. During his first tests, he placed around 32 to 56 rodents in a 10 x 14-foot case in a barn in Montgomery County. He separated the space into four rooms. Every room was specifically created to support a dozen matured brown Norwegian rats. Rats could maneuver between the rooms by using the ramps. Since Calhoun provided unlimited resources, such as water, food, and also protection from predators as well as from disease and weather, the rats were said to be in "rat utopia" or "mouse paradise", another psychologist explained.[8]

Following his earlier experiments with rats, in 1972 Calhoun would later create his "Mortality-Inhibiting Environment for Mice": a 101-inch square cage for mice with food and water replenished to support any increase in population,[9] which took his experimental approach to its limits. In his most famous experiment in the series, "Universe 25", population peaked at 2,200 mice and thereafter exhibited a variety of abnormal, often destructive behaviors. By the 600th day, the population was on its way to extinction.[7]...<<

 

Kao poredjenje - kada se libtarda namnozi previse, bez obzira na 'idealne uslove' - dogodi se ovo kao i sa parcovima.

:lol+:  

 

PS.

Ono cemu sam se kinichki nasmejao - i pored, reklo bi se, idealnih uslova, nekog 'parcovskog raja' - to sve traje kratko: ubrzo pocne asocijalno ponasanje, zenke se ne plode, muski parcovi ispolje 'homo' sklonosti, tu je uzajamno prozdiranje / kanibalizam i na kraju izumiranje te zajednice.

Vrlo interesantno.

B-)

 

...


Edited by Kinik, 10 March 2019 - 04:31.

  • 0

#634 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 10 March 2019 - 05:26

Ma da vidish ti tih govana i kako oni imaju novi rechnik …

 

zabadanje noza u ledja ………  erozija poverenja  :lol+:

 

svadjanje, dranje i pichkaranje ………. emotivni razgovor  :rotflmao:

 

Pravljenje sranja, korupcija, teshko krshenje zakona ……………………. pravljenje greshaka iz kojih se uchi i izlazi jahi i pravedniji  :s_d:

 

Mislim, konzervativci kad zaseru oni se josh kao malo i postide i ne brane se mnogo, znaju da je to to ……. a ova govna hoce josh i da te ubede da je to sve za tvoje dobro, oni se ponose tim shto su libtardirani.

 

No, kad pogledash malo bolje te likove od Trudoa do AOC ……… primecuje se neshto zajednichko ……. oni su zaostali u mentalnom razvoju …….. zapravo se ponashaju kao tinejdzeri, prvo shto misle da su genijalni, a nikako ne bi mogli da dobace trocifren IQ, drugo shto uopshte nisu svesni ni svoje uloge, ni sveta oko sebe, zive u nekom libtardiranom vakumu branka kockice, totalno nezreli ……. kao takvi oni su ujedno i idealni kandidati za biflanje napamet parola iz libtardiranih pamfleta i foliranje, glumljenja nekog libtardiranog hipsterskog ludila, spasavanje planete i ostale maloumnosti.

 

Jednom rechju odvratno ……. yebiga osecash se neprijatno kada vidish koji debili odluchuju neshto u tvoje ime i utichu na tvoj zivot, a realno trebali bi da rade u McDonaldsu..


Edited by Denis Jasharevic, 10 March 2019 - 05:43.

  • 0

#635 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 10 March 2019 - 05:48

...

 

 

Od 8'30"

 

Kako normalan covek da ne dobije zelju da ovu feministicku glupacu zalije kofom ledene vode?

:frust:

 

...


  • 0

#636 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 11 March 2019 - 01:00

Bilo je nekih ovde koji navodno zive u Kanadi, ali su iz nekog razloga pogreshno shvatili da je model Samoupravnog Socijalizma ono o chemu Kanadjani sanjaju  :rotflmao: . Vishe ne dolaze ovde, pretpostavljam zbog blama.

Nasuprot njima ja sam ukazivao na katastrofalne poteze retardiranog premijera i njegovih libtarda koji su da podsetim 2015. trijumfalno pobedili i osvojili vecinu u parlamentu. 179 mesta prema 96 koje su osvojili konzervativci.

 

Nakon najnovijih skandala trenutno su konzervativci u prvoj znachajnijoj prednosti od 2,5% I to u narednim danima moze biti samo vishe, jer zaista ne znam kako libtardi mogu da se izvuku iz sopstvenih govana. Umetnost je za 3 godine prokockati gotovo duplu prednost, za to ipak treba biti dobro libtardiran.

 

Iz tog razloga sam i otvorio ovaj topik pre godinu dana i na dobrom smo putu da libtarde pochistimo za 7 meseci na federalnim izborima, kao na provincijskim proshle godine. To je iz tastature jednog bivsheg liberala koji je odbio da predje u libtarde :)

 

 

poll.JPG?raw=1


Edited by Denis Jasharevic, 11 March 2019 - 01:08.

  • 1

#637 kirovec

kirovec
  • Members
  • 1,135 posts

Posted 11 March 2019 - 08:44

Jel u Kanadi slican izborni sistem ko u Grckoj da pobednik izbora vuce znatno vise mesta u parlamentu nego sto mu procentualno pripada? Vidim da su liberali 2015 imali samo 39% glasova sto im je donelo komotnu vecinu u parlamentu?


  • 0

#638 A sad

A sad
  • Members
  • 3,504 posts

Posted 11 March 2019 - 08:59

Jel u Kanadi slican izborni sistem ko u Grckoj da pobednik izbora vuce znatno vise mesta u parlamentu nego sto mu procentualno pripada? Vidim da su liberali 2015 imali samo 39% glasova sto im je donelo komotnu vecinu u parlamentu?

 

 

Nije. Vecinski je sistem kao u UK i USA.

 

U Grckoj je proporcionalni, a pobednik dobija bonus od 50 mandata. Postoji i modifikacija jer je Grcka podeljena na izborne jedinice pa se poslanici biraju regionalno.


Edited by A sad, 11 March 2019 - 09:01.

  • 0

#639 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 11 March 2019 - 12:34

Jel u Kanadi slican izborni sistem ko u Grckoj da pobednik izbora vuce znatno vise mesta u parlamentu nego sto mu procentualno pripada? Vidim da su liberali 2015 imali samo 39% glasova sto im je donelo komotnu vecinu u parlamentu?

 

Vecinski je, zato je moguce da sa 6,9 miliona glasova  Liberali imaju 184 mesta, a konzervativci sa 5,6 miliona glasova samo 99 mesta, da ujedno i ispravim podatke koje sam naveo iz glave, a koji nisu sasvim tachni. 334 izoborne jedinice / ridings. Kanadjani to zovu "first past the post" sistem. Kandidat u riding-u koji osvoji najvishe glasova dobija mesto u Parlamentu i vrlo chesto je to razlika 50-100-200 glasova.

 

Iako postoje sredine tradicionalno naklonjene pojedinim partijama ipak je generalno to nestabilno i ljudi lako kaznjavaju greshke trenutne vlade, shto ce se najverovatnije sada desiti posle 4 godine. Prethodne vlade i liberalna i konzervativna su imale po 2 mandata.

 

Ovaj idiot uopshte ne shvata kakav skandal je izazvao meshanjem u rad pravosudja …… eno ga melje o "globalnom zagrevanju" i kako ce on lichno spasiti svet i sve nas kao Supermen, tako da se chak i u liberalnim medijima pojavljuju tekstovi "Alo dechko, pusti sad zagrevanje, uhvacen si u kriminalu"  :lol+: ali kao shto je professor Peterson tvrdio - on je potpuno nezrela lichnost, nije uopshte podoban da vodi zemlju, ne shvata, ne razume shta mu je posao, retardiran. A treba mu verovati, psiholog je chovek.

 

Ali je u pravljenju selfija jednostavno neprevazidjen, po 3 sata dnevno se slika sa svima, retko koji Kanadjanin nema selfie sa njim  :lol+: .

 

Shtagod ga pitaju on o klimatskim promenama i ljudskim pravima u Saudijskoj Arabiji.


  • 0

#640 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 11 March 2019 - 12:45

Inache ovo shto je on uradio bi isto uradili i konzervativci, samo shto oni nemaju libtardirane ministre kao shto ih je Trudo birao, koji mu zabadaju noz u ledja. Naime, velika gradjevinska kompanija je platila chlanovima Gadafijeve porodice 36 miliona dolara da bi dobili neki posao u Libiji. Sada, kada je to "isplivalo" oni ne mogu dobiti nijedan posao u Kanadi. 10 hiljada ljudi je ostalo bez posla - iako je kazna placena, sve priznato, oni sada imaju "kriminalni rekord" jer ih ova glupacha proganja zbog svoje karijere i kao takvi ne mogu uchestvovati na javnim tenderima u Kanadi.

Problem je shto je to bio jedini nachin da u Libiji dobijesh posao :rotflmao: , da podmazesh Gadafija i njegovu 500-chlanu porodicu :lol+:.

Ovoj ministarki se jebe zivo za 10 hiljada ljudi bez posla, ona je umislila da ce ona biti sledeci premijer Kanade jer je Indijanka i roknula mu noz u ledja. Shta je yebenih 10 hiljada porodica u odnosu na jednu politichku karijeru?

Naravno, jebe se zivo i Trudou, ali je firma ko na qrac :wicked: iz njegovog Kvebeka, a 10 hiljada ljudi bez posla mu u ovom trenutku zaista ne treba jer vec gubi izbore zbog maloumnosti.

Konzervativci na to gledaju "konzervativno". Posao se u shithole countries dobija tako shto se "podmaze" i to nije bitno, tamo je takav narodni obichaj :lol+:, ne treba se meshati, vazno je da se radi. Ne izigravaju ludilo i moralne gromade.

Edited by Denis Jasharevic, 11 March 2019 - 14:33.

  • 0

#641 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 28 March 2019 - 17:33

Trudeau now has a lower approval rating than Trump, with Tories way ahead: Ipsos poll
March 28, 2019 Global News

Trudeau says Conservatives are focused on him, not on Canadians.

Pa majmune libtardirani ti se najbolje sam upropastish, tebi niko ne treba, chim zinesh - kanalzacija, mada ne treba ni da otvarash usta, ti izgledash retardirano.

Prime Minister Justin Trudeau appears to have suffered more damage from the SNC-Lavalin scandal than U.S. President Donald Trump has from the Russia investigation, hush money payments to a porn star, alleged campaign finance violations, threats of impeachment proceedings and the litany of new investigations launched by Democrats.

Koji yebeni libtardirani klovn.
  • 0

#642 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 28 March 2019 - 18:37

https://globalnews.c...lin-budget/amp/
  • 0

#643 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 30 March 2019 - 16:06

U Kanadi, Vankuver, otac izgubio pravnu bitku sa sudom protiv majke sa kojom je razveden, "klinike za polove" - LGBT doktora, LGBT advokata i 14-godishnje cerke, rodjene tinejdzerke, a sada tinejdzera Max-a.

 

Dete se, po odluci suda, ima nastaviti shpricati testosteronskim injekcijama iako su posledice ireverzibilne. Sud je ocenio da dete moze u potpunosti shvatiti posledice iste. Na ideju dete je doshlo gledajuci danski dokumentarni film "Boy" o deci transdzenderima.

 

Otac od pochetka nije imao nikakvih problema sa odlukom deteta i pruza mu apsolutnu podrshku, samo je zahtevao da se odlozi do 1. pristanka oba roditelja 2. punoletstva ili 3 sudske odluke.

 

Dobio je 3. sudsku odluku.

 

Svako protivljenje daljoj testosteronskoj terapiji se ima smatrati za porodichno nasilje.


  • 0

#644 Denis Jasharevic

Denis Jasharevic
  • Members
  • 10,018 posts

Posted 30 March 2019 - 16:22

Za kupovinu piva i cigareta granica ostaje za sada ista ….. 19 godina, ali se trazi da se pomeri na 21. Pretpostavljam zbog mentalne nemogucnosti da se sa 19 godina shvati shtetnost istih. Drugo je testosteron.


Edited by Denis Jasharevic, 30 March 2019 - 16:43.

  • 0

#645 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 30 March 2019 - 16:52

...

 

... svako protivljenje daljoj testosteronskoj terapiji se ima smatrati za porodichno nasilje ...

:ajme:

 

... pretpostavljam zbog mentalne nemogucnosti da se sa 19 godina shvati shtetnost istih ...

... drugo je testosteron ...

 

Totalno ludilo.

Pred tolikom navalom glupila pristojan / normalan covek je nemocan.

 

To znaci samo - alimentacija cekom, do zakonskog roka, a za 'emotivne probleme / kontakt' - neka se max/maxina obrati cika sudiji! On ce doneti resenje.

:rolleyes:

 

...


  • 1