Oscar 2018
Posted 23 January 2018 - 15:18
Posted 23 January 2018 - 16:00
Ima dosta iznenađenja, makar za mene, prva velika je da nema Spilberga i Henksa.
Posted 23 January 2018 - 16:47
Posted 23 January 2018 - 16:58
Ja sam se do prosle godine i cimao ko je uskracen za nominaciju, nakon sto je Moonlight osvojio Oskara za najbolji film spustio sam kriterijume i drago mi je sto su mi skoro svi filmovi od nominovanih koje hocu da pogledam sem Denzelovog na listi.
Bilo bi ekstra kada bi od cetvrtka na repertoaru ostali Molly's Game, Darkest Hour i The Post. Iscimao bih se da pogledam te filmove, iako prvi koliko sam video nigde nije favorit. Darkest Hour zbog Oldmana.
Posted 23 January 2018 - 17:00
Ja sam se do prosle godine i cimao ko je uskracen za nominaciju, nakon sto je Moonlight osvojio Oskara za najbolji film spustio sam kriterijume i drago mi je sto su mi skoro svi filmovi od nominovanih koje hocu da pogledam sem Denzelovog na listi.
Bilo bi ekstra kada bi od cetvrtka na repertoaru ostali Molly's Game, Darkest Hour i The Post. Iscimao bih se da pogledam te filmove, iako prvi koliko sam video nigde nije favorit.
Darkest Hour zbog Oldmana.
Darkest Hour i The Post su tek ušli u bioskope, tako da nema zime
Posted 23 January 2018 - 22:24
Ima dosta iznenađenja,
A ima i ocekivanih nominacija.
Cesto su filmovi koji su se bavili znamenitim britanskim licnostima/dogadjajima kitili nominacijama i Oskarima: Zaljubljeni Sekspir, Engleski pacijent,Kraljev govor..nisam iznenadjen ni najmanje sto je i Darkest Hour jak kandidat.
Daniel Day-Lewis.
Covek ima 3 Oskara,a cini mi se i toliko filmova
Sala mala. Naravno da je odlican glumac,ali i njegova nominacija je bas ocekivana.
Posted 23 January 2018 - 23:06
Cesto su filmovi koji su se bavili znamenitim britanskim licnostima/dogadjajima kitili nominacijama i Oskarima: Zaljubljeni Sekspir, Engleski pacijent,Kraljev govor..nisam iznenadjen ni najmanje sto je i Darkest Hour jak kandidat.
Daniel Day-Lewis.
Covek ima 3 Oskara,a cini mi se i toliko filmova![]()
Sala mala. Naravno da je odlican glumac,ali i njegova nominacija je bas ocekivana.
Kao i Meril Strip, nezamisliv je Oskar bez nje
Posted 23 January 2018 - 23:09
Pa sad, ovaj tu ne spada ni po jednom kriterijumu (sem po imenu)...
Posted 23 January 2018 - 23:42
Deluje da je Giljermo jednom nogom na pozornici.
Ne znam, nisam siguran.
Mislim da se Three Bilboards i Call me by your name mogu izdvojiti kao blagi favoriti, videćemo,
Za režiju je sve otvoreno.
edit. mislim da će Bafta i Satellit awards da budu glavni reperi, ali opet ne mora ništa da znači, još je rano.
Edited by DonJuan, 23 January 2018 - 23:48.
Posted 24 January 2018 - 12:07
Pa sad, ovaj tu ne spada ni po jednom kriterijumu (sem po imenu)...
Potpuno si u pravu.
Znao sam naravno to i sam,ali sam hteo malo da nakitim i karikiram stvar.
Posted 24 January 2018 - 23:50
Get Out jedno 5 nominacija?
Something went wrong...
Posted 25 January 2018 - 13:19
Bicu sokiran ako Loveless ne uzme nagradu za najbolji strani film.
Posted 25 January 2018 - 18:35
Meni je užasno glup i dosadan, a gomila ljudi se loži na isti. Čak Bill Simmons kaže da je najinovativniji film ove godine. Sad mi je lakše da nisam jedini. Ima neko da mi objasni sta je posebno u tom filmu?Get Out jedno 5 nominacija?
Something went wrong...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Posted 27 January 2018 - 01:39
Tek trebam da pogledam jos par filmova, ali nije mi jasno kako je Franko dobio Zlatni Globus, a nije nominacija za Oskara.
Jeste da su odvojeni tu zanrovi drama i komedija, ali ovaj lik iz Get Out dobio nominacija pre njega. Ta dva filma sam gledao i mnogo jaci utisak na mene je ostavio performans Franka.
Bilo bi mi drago da je dobio nominaciju, ja cu svakako da ga pamtim i po ovom filmu gde je imao ozbiljniju ulogu u odnosu na sve sto je snimao do sada u karijeri.
Posted 31 January 2018 - 11:12
Molly's Game, pa ni The Post ne vredi gledati verovatno, mozda kod kuce cisto da bi se pogledali, nema svrhe gledati ga u bioskopu.
Darkest Hour je mnogo ozbiljniji film od ta dva, mada spada u onu kategoriju "ovaj glumac mora da ima oskara", tako da overall i nije neko remek delo.