Cccc opet lazes, da lepo nazovemo stvari svojim imenom. Ja kazem pre ovog zadnjeg sukoba o bannonu se nije pisalo vise nedelja a ti okacis vesti o tom istom sukobu da dokazes da nisam u pravu? Znaci to ne dokazuje nista jel se radi o dve razlicite stvari,. Naravno da si mi pokazao listu vesti od 14-30 decembra definitivno bi dokazao da ja nisam u pravu
Ali to nisi mogao
Mozes ti pricati da lazem do ujutru, ne smeta mi uopste, niti mozes da me izvedes iz takta jer su cinjenice potpuno na mojoj strani.
Inace, da ti covek i poveruje da pricas istinu sada, da danas jos jednom nisi dokazala kako si biased i kako ne znas ili namerno biras da citas medije koji kreativno tumace stvarnost, a sa objektivnim obavestavanjem javnosti nemaju nikakve veze.
Zato ti se u tvojoj paralelnoj realnosti i cini da niko ne pise o Banonu, i da je Tramp pravi Ameriku Opet Velikom.
Licno pustam svakoga da zivi u zabludi, ne tice me se.
Dok ne predje u otvorenu propagandu, a onda cu uvek, kada imam vremena, da dokazem kakva je iluzija taj svet koji pokusavas da predstavis preko biased medija.
Sto uopste nije tesko, ekvivalent pucanju balona od sapunice
Edited by McLeod, 23 January 2018 - 14:37.